D.17 .09.26 Annette og Kurt skriver Yderst god service fra Alarm 365, hvor de hjulpet os med finde frem til det rigtige overvågningssystem, som lever fuldstændigt op til vores ønske, med div. Nofik... Voir plus
Rigtigt godt alarmsystem, og rigtigt dygtig professionel montør Michael, som kom og monterede alarmen. Samt god vejledning omkring mit behov for alarm. Kan klart anbefale alarm365. God support og v... Voir plus
Det har på alle måder været en god oplevelse - både ordrebestilling, montering (via deres egen installatør) inkl. en rigtig god instruktion i brugen samt i betjening af anlægget. Kunne godt lide, at d... Voir plus
Jeg kan stærkt anbefale alarm 365 . Vi købte den helt store pakke for ca 2 år siden , som indeholder 3 kameraer , ringeklokke med kamera , 2 gas alarmer , 2 røg alarmer ,2 rum sensorer, fuld s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Siden 2016 har ALARM365 sikret tusindevis af danske hjem med abonnementsfrie alarmsystemer og overvågningsløsninger uden dyre måneds-betalinger. Vi adskiller os fra andre webshops, fordi vi går højt op i at det skal være nemt at komme i kontakt med os. Også pr. telefon. Vor filosofi er, at du som kunde selv skal kunne vælge din løsning, få rådgivning og sparring og også kunne købe hjælp til den fysiske installation af produkter på din adresse. Med andre ord er du herre-i-eget-hus med ALARM365.
Avedøreholmen 78B, 2650, Hvidovre, Danemark
- support@alarm365.dk
- alarm365.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg er meget tilfreds med min nye alarm…
Jeg er meget tilfreds med min nye alarm virker som dem skal og så kan den gå til naboerne og familie
God service og vejledning
God service og vejledning, godt alarmsystem og dejligt brugervenligt! 5 stjerner herfra.
God betjening både ved telefonisk og…
God betjening både ved telefonisk og personlig ikke mindst montør besøget, altid venlig service hvis man har spørgsmål efter det er sat i drift, du ringer ikke forgæves det er min oplevelse.
God service og god pris
God service og god pris. Jeg fik god vejledning til at designe den pakke, som passede til mit hus. Installatøren var også meget hjælpsom til at forklare, hvordan systemet virker. God oplevelse.
Fin service og helt problemfri
Fin service og helt problemfri. Var installeret på 2 timer.
Ingen abonnement , men kun prisen for sættet. Det virker.
Nemt og let at bruge.
Hurtig og venlig service
Hurtig og venlig service. Altid meget imødekommende.
Kan varmt anbefale Alarm365
Jeg købte en alarm pakke fra Alarm365 i forbindelse med at vi købte hus. Det har virket upåklageligt lige siden jeg fik det installeret. App’en virker ligeledes rigtig godt. Jeg fik oplevet deres rigtig gode service i forbindelse at jeg havde brug for lidt hjælp til alarm panelet. Jeg kan derfor varmt anbefale Alarm365.
Rigtig fin alarm til en fornuftig pris.
Rigtig fin alarm til prisen og god vejledning fra Rasmus (sælger). Vi har tidligere haft Verisure, men ville ikke betale deres vanvittige abonnements- og servicepris.
Alarm365 systemet er pænt og falder pænt ind så man ikke lægger mærke til sensorer.
Systemet er VIRKELIG nemt at montere og konfigurere, og udstyret virker som det skal. Der er nogle ting i app'en der kan gøres bedre (f.eks. opsætning af scenarier) mv.
Dog kan klisteret bag på sensorer ikke holde til at man flytter sensoren. Så virker klisteret ikke mere.
Vi løse det med at sætte noget nano-tape på istedet.
Ifht. sirene kan vi anbefale at den store udendørs sirene, da den lille/standard sirene er meget anonym og man kan være i tvivl om den faktisk går igang :-D
Ifht. sensorer, valgte vi den lidt dyrere model med vibrationssensor, som fanger slag vibrationer på vinduerne. Det spiller max!
Vi har også 3x BAT3 kameraer som kører på batteri. Både inde og ude. Og det spiller max. De skal kun lades om ca. hver 3-4 måned. Det tager en times tid.
Valuta for alle penge
Nemt, hurtigt og sikkert
Hele forløbet fra da jeg startede med at kontakte Alarm 365 til jeg modtog kassen med mit produkt i, løb totalt gnidningsfrit. Montering og installering stod jeg selv for, og det var også vildt let. Da der opstod et mindre teknisk problem, løste kundeservice det indenfor ganske kort tid. Så alt i alt en god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale alarm 365
Har kun godt st sige om Alarm365 od det…
Har kun godt st sige om Alarm365 od det er let t bruge
Et af de bedste og brugervenlige alarmsystemer
Har haft alarmsystem fra 365 Alarm i lidt over 2 år nu. Der har som med alt andet elektronik man selv installerer været et par spørgsmål og mindre udfordringer undervejs. Hver gang jeg har kontaktet kundeservice har betjeningen været i topklasse, og der har altid været en brugbar løsning.
Vil klart anbefale systemet til andre
Alarm365 giver god service
Alarm365 er nem at opsætte, jeg har haft systemet i mere end 1 år uden udfordringer. I forbindelse med at et kamera for nylig, har haft funktionssvigt, har support ydet en rigtig god og hurtig service.
Fejl sker og her er det rigtig fedt, at service er i top.
Købte cctv overvågningskamera ved 365…
Købte cctv overvågningskamera ved 365 det virker perfekt, god service der hjælper over e-mail hvis det driller
Dårligt dårligt anbefaledes ikke
Dårligt dårligt anbefaledes ikke
Jeg synes i skulle lære jeres sælger mere til at komnikkere med jeres kunder total dårlig service

Réponse de Alarm365
Jeg kan kun på det varmeste anbefale…
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Alarm365. Det var nemt at installere, men jeg havde dog få opklarende spørgsmål, og her fik jeg både hurtig og venlig hjælp og vejledning på telefon. Det er et genialt produkt
Tag ikke fejl af de lave priser!
Tag ikke fejl af de lave priser!
Servicen er i topklasse, og systemet er meget brugervenligt.
Og stor ros til en tålmodig og sympatisk installatør.
Alarm365 leverer en fantastisk service…
Alarm365 leverer en fantastisk service og kundebetjening, De er meget professionelle. Vi er meget tilfredse med vores nye alarm og Jeg kan stærkt anbefale alarm 365.
Er bare super tilfreds
Er bare super tilfreds, gode til at hjælpe når der er brug for det.