D.17 .09.26 Annette og Kurt skriver Yderst god service fra Alarm 365, hvor de hjulpet os med finde frem til det rigtige overvågningssystem, som lever fuldstændigt op til vores ønske, med div. Nofik... Voir plus
Lisez les avis des autres
Rigtigt godt alarmsystem, og rigtigt dygtig professionel montør Michael, som kom og monterede alarmen. Samt god vejledning omkring mit behov for alarm. Kan klart anbefale alarm365. God support og v... Voir plus
Det har på alle måder været en god oplevelse - både ordrebestilling, montering (via deres egen installatør) inkl. en rigtig god instruktion i brugen samt i betjening af anlægget. Kunne godt lide, at d... Voir plus
Jeg kan stærkt anbefale alarm 365 . Vi købte den helt store pakke for ca 2 år siden , som indeholder 3 kameraer , ringeklokke med kamera , 2 gas alarmer , 2 røg alarmer ,2 rum sensorer, fuld s... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Siden 2016 har ALARM365 sikret tusindevis af danske hjem med abonnementsfrie alarmsystemer og overvågningsløsninger uden dyre måneds-betalinger. Vi adskiller os fra andre webshops, fordi vi går højt op i at det skal være nemt at komme i kontakt med os. Også pr. telefon. Vor filosofi er, at du som kunde selv skal kunne vælge din løsning, få rådgivning og sparring og også kunne købe hjælp til den fysiske installation af produkter på din adresse. Med andre ord er du herre-i-eget-hus med ALARM365.
Coordonnées de contact
Avedøreholmen 78B, 2650, Hvidovre, Danemark
- support@alarm365.dk
- alarm365.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Når jeg kontakter firmaet, får jeg altid en super fin betjening, selv er jeg kun bruger og er ikke særlig god til edb og computer, men med deres vejledning er det super nemt. hilsen Thomas K.
hilsen Thomas K.
Hurtig og kompetent vejledning!
Hurtig og kompetent vejledning!
God service:)
Alarm skulle geninstalleres. Grundet ny telefon.
Meget effektivt tekniker besøg som sædvanligt.
Gode produkter og højt serviceniveau
Jeg valgte Alarm365 til at levere og installere alarmsystem i vores nye bolig, og har kun godt at sige om dem.
Allerede under bestillingen af alarmkomponenterne oplevede jeg et meget højt serviceniveau og stor faglighed fra deres alarmrådgiver Rasmus Knudsen.
Vi valgte at få Alarm365 til også at installere alarmsystemet, hvilket jeg varmt kan anbefale. Vi fik besøg af to dygtige og behagelige montører, som udover at montere de fysiske komponenter hjalp os godt i gang med opsætningen af systemnet i app’en, så det hele var klar til brug da de gik.
Alarmsystemet er nemt at bruge og vedligeholde og fungerer upåklageligt, så vi har hos Alarm365 fået en rigtig god løsning til en god pris.
Min far var dum at købe det her alarm…
Min far var dum at købe det her alarm system. Efter at havde kigget på det og skilt det er kan man se det noget billigt nået fra Kina. Burde kun koste højst en femtedel af hvad det gør.

Réponse de Alarm365
Jeg er vildt forundret og taknemmelig…
Jeg er vildt forundret og taknemmelig for at alarm 365 har produkter der bare spiller Maks 👏
Jeg har haft alarm 365 system i nogle år og skulle have nye fjernbetjeninger, batterier og ekstra kontakter. Utroligt nemt at koble til og fra. Virkeligt et vildt funktionsdueligt system, der bringer trygheden ind i Vores familie 👍. At kunne tilgå kameraer fra telefonen. Indstille notifikationer som vi ønsker det, samt administrere systemet via app er bare en sand fornøjelse. Af hjertet tak for alarm 365 produkter og Deres priser der gør det muligt at sikre selv de mindste ting 👏👏👏
God dialog og brugervenlige produkter
Har haft en rigtig fin dialog med Rasmus Foli omkring behov og muligheder. Produkter blev leveret hurtigt og er meget nemme at sætte op. Spørgsmål er hurtigt blevet afklaret af Rasmus og supporten.
Fantastisk produkt— og…
Fantastisk produkt— og servicevejledning af Rasmus og William.
God service og brugervenligt alarmsystem
God vejledning i valg af system fra meget kompetente medarbejdere. Alarmsystemet er meget brugervenligt og til en skarp pris. Generelt en rigtig god oplevelse!
Rigtig fin alarm til en fornuftig pris.
Rigtig fin alarm til en fornuftig pris.
God og meget imødekommende support, når man har spørgsmål i forbindelse med installering af alarmen.
Kan kun give min varmeste anbefaling af Alarm365.
Det er nogle flinke og rare mennersker der sidder ved telefonerne. Stor respekt for det.
Fine produkter og super personlig…
Fine produkter og super personlig service 👍
Et professionelt firma med et relativt…
Et professionelt firma med et relativt nemtopsætteligt alarmsystem
ALARM365 er dejligt fri for emsige sælgere
Bedste valg af alarm, fordi man
- ikke skal betale et dyrt, månedligt abonnement, men kun har udgift til oprettelse
- kan bestille det, man har brug for, i ro og mag uden irriterende sælgertyper. Der er venlig vejledning uden pres, hvis man ønsker råd
- det er meget nemt at betjene
- installatøren (William) er venlig og giver sig god tid til at forklare, hvordan systemet virker
Hurtig levering og installering og det…
Hurtig levering og installering og det fungerer bare 👍👍
Brug af Alarm365...
Efter at have installeret Alarm365 og har haft det lidt over en måned kan jeg kun varmt anbefale Alarm365 med fuld tilfredshed, såsom inde/udendørs sensor der virker perfekt opsat udendørs her, fjernbetjening virker fantastisk på god afstand, helt og holdent 5 ud af 5 stjerner herfra.
Ove Andersen
De vender hurtigt til bage og er meget…
De vender hurtigt til bage og er meget proff i deres måde at værre på.
Samt super flinke montage folk
God samtale under opsætning
God samtale under opsætning, synd der er så meget på engelsk, kan være problematisk med nogle forklaringer man skal læse sig til.
Ellers behagelig service fra alle vi talte med, var virkelig imødekommen.
Hjælp fra support
Havde lidt problemer med installationen, så kontaktede support.
Fik at 2 omgang virkelig en god hjælp og kan varmt anbefale Alarm365
En fantastisk kundeoplevelse
Jeg lavede en beregning på jeres hjemmeside. Efterfølgende blev jeg ringet op af en sød og venlig mand Rasmus F.K. Han ville følge op på, om det fremsendte matchede mit behov. Vi fik det hele rettet til, så det var præcist, efter mit ønske. Vi aftalte et opkald et par dage senere (idag) - jeg skulle lige have betænkningstid. Rasmus ringede som aftalt, og var igen en utrolig behagelig og rar oplevelse. Jeg oplevede ikke en “sælger-type”, men i stedet en medarbejder som havde mig (kunden) og mit behov i fokus. Der var respekt for mig, mine til- og fravalg, intet pres til køb, pres til tilvalg eller “tag nu bare en beslutning”. Det var en dejlig oplevelse, hvor jeg virkelig følte mig respekteret og godt behandlet. Tak til Rasmus og Alarm365 👍🏻
L’expérience Trustpilot