D.17 .09.26 Annette og Kurt skriver Yderst god service fra Alarm 365, hvor de hjulpet os med finde frem til det rigtige overvågningssystem, som lever fuldstændigt op til vores ønske, med div. Nofik... Voir plus
Rigtigt godt alarmsystem, og rigtigt dygtig professionel montør Michael, som kom og monterede alarmen. Samt god vejledning omkring mit behov for alarm. Kan klart anbefale alarm365. God support og v... Voir plus
Det har på alle måder været en god oplevelse - både ordrebestilling, montering (via deres egen installatør) inkl. en rigtig god instruktion i brugen samt i betjening af anlægget. Kunne godt lide, at d... Voir plus
Jeg kan stærkt anbefale alarm 365 . Vi købte den helt store pakke for ca 2 år siden , som indeholder 3 kameraer , ringeklokke med kamera , 2 gas alarmer , 2 røg alarmer ,2 rum sensorer, fuld s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Siden 2016 har ALARM365 sikret tusindevis af danske hjem med abonnementsfrie alarmsystemer og overvågningsløsninger uden dyre måneds-betalinger. Vi adskiller os fra andre webshops, fordi vi går højt op i at det skal være nemt at komme i kontakt med os. Også pr. telefon. Vor filosofi er, at du som kunde selv skal kunne vælge din løsning, få rådgivning og sparring og også kunne købe hjælp til den fysiske installation af produkter på din adresse. Med andre ord er du herre-i-eget-hus med ALARM365.
Avedøreholmen 78B, 2650, Hvidovre, Danemark
- support@alarm365.dk
- alarm365.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super service has Alarm 365
Det er med stor fornøjelse jeg anmelder dette firma.
Købt alarm i går og fik den leveret i dag.
Havde et lille problem med opsætning og fik en ualmindelig stor hjælp, og efter kort tid var alarmen opp og køre, altsammen inden for 2 dage SUPER
Tak til jer alle-
Hilsen Arne
Har åbenbart kludret i det ved…
Har åbenbart kludret i det ved installation. Ringer til support, taler med Sebastian. Han vurderer, at de bedst kan hjælpe ved at sende en mand. En time senere står William her. Efter 10 minutter har han fået alle enheder op at køre. Fantastisk kundeservice.
Har ikke så meget forstand på om…
Har ikke så meget forstand på om systemet er godt, men det virker okay. Dog er der mange fejlalarmer, hvilket ikke er helt super, men det er vist noget med at følerne skal indstilles.
Men ude over det, så er Sebastian fantastisk. Han har virkelig gået 20 skridt ekstra for mig, pga. forskellige udfordringer, som egentlig ikke havde noget med 365alarm at gøre.
Jeg fik rigtigt god service hos…
Jeg fik rigtigt god service hos Alarm365, da jeg havde et mindre problem med et Smart Live produkt.
Jeg fik en meget hurtig respons, af dette seriøse firma.
Venlig hilsen
Steen Rasmussen
Købte en pirsensor hos alarm365.
Købte en pirsensor hos alarm365.
Desværre var det ikke muligt at få den koblet til mit alarmsystem
Fik straks tilsendt en ny sensor som virkede med det samme.
Rigtig god service.
Kan absolut anbefale Alarm365.
Alarm systemet fungerer uden problemer.
Top alarm firma …
top alarm firma
Uanset hvor meget BIB man får lavet selv tager det ikke deres tekniker ret lang tid at rette op på det
hele kontoret er hjælpsomme og kan de ikke svare på spørgsmålet sørger de for at man bliver ringet op
Hej 365alarm Efter at have fået…
Hej 365alarm Efter at have fået virkelig god vejledning af Sebastian er det lykkedes at få mit nye alarmsystem til at køre uden problemer . Kan kun anbefale andre kunder at starte hos 365Alarm hvis det gælder sikkert system Tak Finn Larsen
Super god og effektiv service
Super god og effektiv service.
William fiksede hurtigt vores system.
Gamle Ting Græsted
vi fik installeret vort system alarm…
vi fik installeret vort system alarm 365 af Sebastian, hvilket vi ikke har fortrudt. To gange har vi haft brug for en hjælpende hånd, som Sebastian har klaret til ug.
Saglig vejledning og håndtering i …
Saglig vejledning og håndtering i opstarten sidste år, hvor der blev lyttet til vores behov og et reelt tilbud skruet sammen. Der var vi også lige blevet husejere, så vi har startet med et år med en leje/afbetaling og så det resterende beløb + 10% til betaling herefter, virkelig en fair tilgang.
At vi så endda fik lidt ekstra service her til sidst trækker kun op.
Selve produktet fungerer meget tilfredsstillende. Styres fra telefonen også når man er taget på ferie. Jeg kan se ind i hjemmet via kameraer og også tilkoble fx lysstyring til samme App.
Super kundeservice fra medarbejder Sebastian
Vi har fået installeret alarm og overvågning hvilket virker meget godt som vi er glade for. Sebastian har hjulpet med det og været behjælpelig med alt det vi havde brug for.
Virker præcis som det skal.
Jeg har fået monteret et komplet system (samtlige døre og vinduer har fået monteret sensorer samt bevægelsessensorer). Vi er fuldt ud tilfreds med systemet som også er nemt at betjene.
Sebastian fra Alarm365 er ualmindelig…
Sebastian fra Alarm365 er ualmindelig kundeorienteret, løsningsorienteret og god til at forklare. Vi havde et system hvor vi skulle have sendt SMS'er, selvom han ikke vidste hvad og hvordan, ringede han igen senere på dagen og løste problemet. Kæmpe optur!
Fuldtilfredshed med Alarm365
Efter mange overvejelser valgt vi at skille os af med vores alarm system. Jeg søgte efter et gør det selv og muligheder for at kunne udbygge med flere komponenter. Her faldt valget på Alarm365.
Vi har slet ikke fortrudt vores valg, har endda købt et par ekstra komponenter og tilføjet til Smartlife, det er forholdsvis simpelt. Fik hjælp fra support til at få lavet nogle scener for skalsikring, fuld tilkobling og frakoblet. Stor ros til Alarm365 for at yde super support, det er ikke det sidste vi køber. Næste bliver røgalarmer.
Kan kun anbefale Alarm365 hvis man ikke vil betale abonnement og selv ha kontrol over sit system.
Stor ros til Sebastian for virkelig at have styr på hvordan man skal sætte det op.
Hej fik alarm 365 sæt op virker fint…
Hej fik alarm 365 sæt op virker fint ingen problemer efter jeg fik hjælp til installation... kan varmt anbefales. Billig alarm til pengene er man fri for at betale månedlig abonnent...har den stor pakke +ekstra alt som det er..... tak til alle medarbejder ved 365 ... en ekstra tak til Sebastian

Perfekt alarmsystem med app
Vi er super glade for vores alarmsystem og udendørs kamera. Mega nemt at betjene. App’en er overskuelig. Fik meget udførlig instruktion. Vi betalte os fra installation, da vi valgte kamera til strøm, så Alarm365 trak kabler på loftet. Alt udført meget professionelt. De bedste anbefalinger.

Réponse de Alarm365
Nemt system og skøn service
Super godt system der bare virker og er nemt at betjene med app'en. Vi fik grundige vejledninger til alting. Selv da vi gik lidt i stå med hvordan vi skulle opsætte nogle af sensorerne fik vi hurtigt hjælp fra deres support. Så opsætningen var intet problem. Kan kun anbefale.

Réponse de Alarm365
Super oplevelse og fantastisk service
Super oplevelse og fantastisk service, jeg kan kun anbefale dem på det varmeste. Et system der bare fungere og er nemt at betjene.
Hurtig og effektiv installation, og grundig guiding i benyttelsen af systemet.
Vh
Anette

Réponse de Alarm365
Jeg kan stærkt anbefale alarm 365 .
Jeg kan stærkt anbefale alarm 365 .
Vi købte den helt store pakke for ca 2 år siden , som indeholder
3 kameraer , ringeklokke med kamera ,
2 gas alarmer , 2 røg alarmer ,2 rum sensorer, fuld skalsikring og udendørs pir sensor .
Opsætningen var meget professionelt , og det hele virker ubeklageligt på .
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️