D.17 .09.26 Annette og Kurt skriver Yderst god service fra Alarm 365, hvor de hjulpet os med finde frem til det rigtige overvågningssystem, som lever fuldstændigt op til vores ønske, med div. Nofik... Voir plus
Rigtigt godt alarmsystem, og rigtigt dygtig professionel montør Michael, som kom og monterede alarmen. Samt god vejledning omkring mit behov for alarm. Kan klart anbefale alarm365. God support og v... Voir plus
Det har på alle måder været en god oplevelse - både ordrebestilling, montering (via deres egen installatør) inkl. en rigtig god instruktion i brugen samt i betjening af anlægget. Kunne godt lide, at d... Voir plus
Jeg kan stærkt anbefale alarm 365 . Vi købte den helt store pakke for ca 2 år siden , som indeholder 3 kameraer , ringeklokke med kamera , 2 gas alarmer , 2 røg alarmer ,2 rum sensorer, fuld s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Siden 2016 har ALARM365 sikret tusindevis af danske hjem med abonnementsfrie alarmsystemer og overvågningsløsninger uden dyre måneds-betalinger. Vi adskiller os fra andre webshops, fordi vi går højt op i at det skal være nemt at komme i kontakt med os. Også pr. telefon. Vor filosofi er, at du som kunde selv skal kunne vælge din løsning, få rådgivning og sparring og også kunne købe hjælp til den fysiske installation af produkter på din adresse. Med andre ord er du herre-i-eget-hus med ALARM365.
Avedøreholmen 78B, 2650, Hvidovre, Danemark
- support@alarm365.dk
- alarm365.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Alarmfirma med fantastisk service
Vi søgte et alarmfirma uden månedligt abonnement, og fandt Alarm365 via en reklame.
Vi havde en sælger ude som lavede en grundig gennemgang af produkterne, samt gav os deres bud på hvad vi skulle have ud fra vores ønsker til alarm.
Desværre viste det sig at vi løb ind i nogle udfordringer med de kameraer som vi blev anbefalet. Men efter flere teknikerbesøg og udskiftninger af kameraerne, fra Sebastian og Jannick, og en god dialog har vi nu fået et system og nogle kameraer der fungerer rigtig godt.
Vi er meget tilfredse med den fantastiske service vi har fået under hele forløbet og kan varmt anbefale Alarm365, der ikke giver op før det hele fungerer tilfredstillende for kunden.
Med venlig hilsen
Michael.

Jeg har købt 2 anlæg
Jeg har købt 2 anlæg ,
Det første er installeret i vores sommerhus (sidste år i april) er et relativt stort anlæg, hvilket jeg fik installeret af alarm 365. De fine alarmskilte og meget synlige sirener med lys skal man ikke spare på.
Talte med alarm 365 allerede inden vi byggede det nye hus, således jeg havde strøm i kippen til sirenerne.
Det andet anlæg har jeg købt her april 2021 på basis af de gode erfaringer jeg havde med det første anlæg .
Det nyeste anlæg har jeg selv monteret, her havde jeg brug for et enkelt råd, hvilket jeg prompte fik svar på. God service.
Jeg kan klart anbefale alarm 365, og deres driftsikre systemer,
Jeg ønsker mig på ingen måde tilbage til de dyre store selskaber med overvågnings central, mange penge lige ud af vinduet.
Gammel "Veri sure" kunde
nu meget glad -:) -:)

Super oplevelse
Hej
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Sebastian. Utrolig høflig. Forklarer tingene på en god og forståelig måde.
Alarmen virker rigtig godt. Synes det er smart.
Priserne er gode og fair. Ingen abonnement andet end til SIM-kort efter det første år.
Service er fantastisk. Elsker den service niveau Sebastian har og havde.

Réponse de Alarm365
Vi har fået installeret et top moderne…
Vi har fået installeret et top moderne alarmsystem, der endda er uden fast månedlig abonnement.
Det fungerer upåklageligt, og så til en særdeles meget rimelig pris.
Desuden har vi haft problemer med at få WiFi i et anneks, og nu fungerer det også rigtig godt, selvom vi havde prøvet andre routere.
Firmaet og medarbejderen kan virkelig anbefales.

Réponse de Alarm365
Glad for mit valg af alarmsystem
Glad for mit valg af alarmsystem. Super billed på kamera. Jeg installerede selv. Appen er hurtig og det gik nemt. Havde et par spørgsmål om indstillingerne hvorfor jeg ringede ind til alarm365 og fik svar. Nu virker det præcis som vi vil ha det. Tak og 5 stjerner herfra

Alarmen laver fejlarmer.
Alarmen laver fejlarmer.
Den mister forbindelsen til WiFi og kan ikke selv oprette den igen.
Kontakter firmaet og får beskeden at det er hvad man kan forvente af en alarm der er så billig.
Og jeg kan da bare tage strømmen fra og når den efter 9 timer er løbet helt tør, med diverse alarmer for manglende strøm, sætte strøm til igen og håbe det bedste.
Bliver nok nød til at finde et mere stabilt produkt.
Efter svar
Kan stadig ikke se det fornuftige i et system der ikke selv kan genetablere WiFi.
Og hvad er det for en on/off kontakt du taler om????

Réponse de Alarm365
Vi har fået installeret alarm i vores fritidshus
Vi har fået installeret alarm i vores fritidshus og oplevede en meget professionel og serviceminded tilgang fra Alarm365. Sebastian, der var med til at installere, var god til at forklare virkemåder og få tilpasset en løsning, der dækkede vores behov og som ikke gik ud på at sælge mest muligt. En enkelt vibrationsfølsom kontakt viste sig at være lige lovlig følsom, og selv om vi på videoen kunne se, at der ikke var noget særligt på færde, er det selvfølgelig bedre, at vi ikke skal slukke og tænde igen ved falske alarmer. Vi aftalte med Sebastian, at han kunne komme og regulere, næste gang vi var i huset Det skete få uger efter og siden har der ikke været problemer. Kort sagt: en rigtig god oplevelse.

Réponse de Alarm365
Fik installeret alarm sidste uge
Fik installeret alarm sidste uge. Vi er fuldt ud tilfredse både med alarmen og med servicen, den fåes ikke bedre. Ingen forsøgte at prakke os noget på, vi ikke havde brug for. Sebastian var hos os i 10 timer og kørte først da alt fungerede.
De er hurtige til at svare tilbage på opkald og sms
Har lige haft besøg af Sebastian igen, til opfølgning og besvarelse af spørgsmål
Kan kun anbefale alarm 356. Det virker upåklageligt👍😁

Driftsikker og uden abonnement 🥇
Jeg har installeret ONE alarmen fra alarm365 samt deres kamera i stuen.
Systemet virker upåklageligt.
Under et ferieophold gik alarmen igang en formiddag fra en sensor på et vindue.
Modtog push notifikation og opkald.
Åbnede appen og kunne straks konstatere,
at vinduespudseren var kommet uanmeldt.
Og så er det uden løbende abonnement!
Kan kun anbefale alarm365...
Kan kun anbefale alarm365.... rigtig god service!
Value for money!
Har skiftet til alarm 365 fra Verisure
Har skiftet til alarm 365 fra Verisure. Er super glad for alarmen trods lidt start vanskligheder. Stor Tak til John for super god service og store tålmodighed. Tak til kontoret for venlig betjening kan varmt anbefales
Fik ny mobil router hjemme
Fik ny mobil router hjemme, kunne ikke få udendørs kamera på til den nye router, Jeg kontaktet Suport fik god og forståelig info.over tlf. hvordan jeg skulle få kamera tilsluttet den nye router.
Tak for god service
The support from the team in Denmark…
The support from the team in Denmark (Sebastian Guldmann) has been excellent and the action very quick, when I had problems with the installation (internet access), but all was solved to my satisfaction, well done.
BR
Lasse
er glad for at skifte til alarm365
Skiftede fra sikkert hjem alarm system september 2019 til Et nyt system fra alarm365, fik fat i John der besøgte mig, hvor vi gennemgik mine behov, alt fra hvor mange sensorer jeg skulle have til kamera løsninger... hammer professionel service og hurtig leverering. Bøvlede rigtig meget med at kameraerne fra sikkerthjem gik offline, samt deres app var ikke rigtig til at arbejde med. Har nu 5 kameraer kørende på samme tid og mange sensorer fra alarm365 - det virker bare!
Deres kundeservice var også til god hjælp da jeg skiftede mit gamle wifi mesh ud med et nyt et fra Jensen Omni (fantastisk produkt forresten.) mine kamera ville ikke forbinde til internettet, fik slået en funktion fra på meshet og så fik jeg forbundet mit kamera igen.
Har i helhed fået mine behov opfyldt, med det produkt de har leveret, thumps up her fra! Kan klart anbefales
Super service
Super service, selvom vores anlæg er over 2 år fik vi et nyt SmartCam, og alt virker perfekt igen, tak Ole.
Super oplevelse
Super oplevelse, kanon support fra John, fik det bare til at virke med det samme, bare tommel op
Hej jeg har lige haft besøg af Alarm…
Hej jeg har lige haft besøg af Alarm 365 for at få lavet service på mit anlæg, og alt er forløbet helt efter bogen, og helt i henhold til aftale med Sebastian.
Jeg har nu haft anlægget siddende i over et år og allerede sparet ca. Kr 10.000 i løbende abonnement, som jeg havde hos tidligere hos andet stort anerkendt firma.
Jeg kan på det varmeste anbefale Alarm 365
især hvis du løbende vil spare en masse penge og få nøjagtig den samme sikkerhed som før.
MVH Anker Petersen
God Alarm
God Alarm
Har haft alarmen siden 2017 og har været meget tilfreds og har foranlediget at flere i omgangskredsen også har installeret denne alarm. Super alarm med rigtig godt kamera.
Firmaet er meget hjælpsom og yder en rigtig god service
Kan kun anbefales
vil sige det er ikke et alarm system…
vil sige det er ikke et alarm system jeg vil rose har kun haft problemer med denne lejetøjs alarm som jeg kalder den den kan larme når den går i gang ja men udover det kan den intet du kan filme , tage billeder og snakke i alarm systemet gennem appen men tror nok at hvis der kom indbrud så ville de ting nok ikke stoppe et indbrud bare ved at man internt kan snakke i et alarmsystem der er ingen alarm central inde over mm , også laver systemet nok 15-20 falske alarmer om dagen , det var den korte version yder mere betaler man til det hver måned og nu skal man også til at bruge penge på nyt sim kort til systemet pga yousee stopper med et produkt jeg vil har nok haft det system i snart 2 måneder og der er stadig kun en dør kontakt ud af hele systemet som virker kan ikke anbefale dette system kunne lige så godt ha gået i en legetøjs butik og købe et alarm system