Boek besteld over vliegtuigen, kom er net pas achter dat het gewoon AI rotzooi is en het halve boek klopt helemaal niks van, word niet eens goed aangegeven dat het AI is, pure scam hoop dat ze faill... Voir plus
Lisez les avis des autres
Produkt ondermaats en service na verkoop slecht. Koekoeksklok gekocht waarvan het vogeltje van begin af aan niet werktte zoals het moest en nu al helemaal niet meer.Klok loopt 20 minuten achter. Con... Voir plus
Omwille van een verhuis tijdens de Corona-lockdown schipperden we tussen twee adressen. Daar ging het bij de post waarschijnlijk even mis. Toen het pakje na een week nog niet was aangekomen, vroegen w... Voir plus
Twee ritsrunners besteld en vergeten er een eindstop bij te bestellen. Direct een mailtje gestuurd met de vraag of er bij deze bestelling nog twee eindstoppen konden worden verstuurd, uiteraard teg... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Andries B.V. is founded in 2016 and locate in The Netherlands. We are specialized in building and managing websites and web shops and would like to welcome you in one of our webshops.
Coordonnées de contact
Energieweg 9, 3343LE, Hendrik ido ambacht, Pays-Bas
- +31 6 13732644
- contact@andries.org
- andries.org
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Snelle levering en veilig verpakt
Snelle levering en veilig verpakt! Alles prima in orde en ziet er mooi uit :) goeie kwaliteit!
Snelle levering en super…
Snelle levering en super klantenservice, een aanrader
Jammer dat je toch nog één ster moet…
Jammer dat je toch nog één ster moet geven. Wat een oplichters. Op 11 augustus een bestelling gedaan. De bestelling zou binnen 3 dagen geleverd worden. 3 weken later kreeg ik een onderdeel. Wat overigens niet overeenkomt met de afbeeldingen op de website. Vandaag 14 september, nog steeds niets geleverd. Reageren ook slecht op e-mail en blijven beloven, maar komen niet na. Belachelijke service. Ik heb hier hard voor gespaard. En nu ben ik mijn geld wat ik voor mijn verjaardag heb gekregen kwijt en ik heb het product niet ontvangen. BESTEL HIER NOOIT!
Goed geholpen en snel verzonden
Goed geholpen en snel verzonden, erg tevreden!
Zeer tevreden :))
Ik heb al meerdere keren lak en lakstempels besteld op de Stempelaar en iedere keer ben ik heel tevreden met de producten en snelheid van levering! Ook hoor ik vaak van mijn penpals dat ze de stempels heel mooi vinden :)
Openers besteld
Openers besteld voor ons oldtimer caravan club. Super mooi geworden en netjes op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar
Lange Levertijd met een hele slechte…
Lange Levertijd met een hele slechte communicatie!
Product was eerst niet op voorraad (terwijl de webshop dit niet aangaf) en later is de bestelling niet compleet verstuurd zonder hierover te berichten.
Enorm content van de communicatie en de…
Enorm content van de communicatie en de producten! Zeker een aanrader.
Snelle aflevering, maar . . .
Snelle aflevering. Maar schrik niet, na online bestelling krijg je geen email bevestiging en dus je hebt geen idee wanneer het geleverd wordt. Maak dus aub een screenshot als bewijs van betaling mocht er een dispuut onstaan.
Custom stempel
Voor het bestuur van m'n studentenvereniging heb ik bij Andries een stempel laten maken. Na binnenkomst meteen uitgeprobeerd en man, man, man, wat een prachtig strakke stempel! Ook erg fijn contact gehad via de mail over het ontwerp en details omtrent bestelling!
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Zeker aan te raden
Mooie prijs en een zeer snelle levering (in 1 dag). Enige minpunt was dat ik geen conformatiemail heb ontvangen
Super!
Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs.
Zéér snelle levering.
Perfect, ik ben een blije klant!
Duur en lang
Reageert niet of nauwelijks op voicemail en duurde lang voor de eerste mail beantwoord werd.
Duurde erg lang voor het er was en kwam uit China. Kwa tijd en geld beter zelf kunnen bestellen bij Ali-express en had mij 15 euro gescheeld
Een mierennest en mieren besteld
Een mierennest en mieren besteld. Alles netjes binnen gekregen, helemaal top.
Ik heb een stempel van mijn bedrijfslogo
Ik heb een stempel van mijn bedrijfslogo laten maken. Eergisteren ontvangen en meteen gebruikt, en jéétje: wat een superstrakke afdruk maakt ie! Voor het bestellen heel prettig mailcontact gehad met Andries. Goede service - voor mij absoluut een aanrader!
Snel verzorgd en netjes ingepakt
Snel verzorgd en netjes ingepakt. Al 2 keer besteld en zeer tevreden :)
Zeer snelle en correcte levering!
Goeie service!
Zeer tevreden met de stempelaar! Door de onzorgvuldigheid van postnl kwam mij pakket beschadigd aan tot mijn teleurstelling en miste er daardoor een onderdeel maar de stempelaar heeft me een nieuwe gestuurd zonder extra kosten! Top service dus! Goed bezig :)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.