Veldig sympatiske og empatiske ansatte og veterinærer. Gode i sitt fag og tar godt var på både dyr og eier. Litt vanskelig å nå på telefon av og til, men selve besøket er en god opplevelse. Har vært... Voir plus
Vi er utrolig takknemlige for den fantastiske behandlingen Jeppe fikk da han ble operert for nakkeprolaps. Fra første stund ble vi møtt med varme, omsorg og høy faglig kompetanse. Hele personalet tok... Voir plus
AniPlan is the best choice that we had made to follow up our lovely cat Nala, they follow up every year her medical check, send us the notification for her appointment in advance, in that way we can k... Voir plus
Vi har hatt flere konsultasjoner hos AniCura, Grunerløkka, denne uken i forbindelse med vår 17 år gamle katt Alaska. Veterinær Anett har vært grundig, faglig dyktig og svært tilgjengelig gjennom hele... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Finn din veterinær, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge. Vi tilbyr hjelp av høyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, døgnet rundt. Velkommen til AniCura!
Norvège
- anicura.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Får raskt time når det trengs
Får raskt time når det trengs, de er effektive og løsningsorientert. Føler at min lille hjerteknuser blir sett og ivaretatt på en god måte. Det koster def, men når dyret er sykt er det godt å vite at de har tilgjengelig utstyr og kunnskap.
Både katt og eier blir tatt vare på
Det er like mye jeg som er « pasient » hos Anicura Ekeberg som katten jeg kommer med. Vi blir tatt vare på, begge to. Og det føles som om Nimbus er den viktigste katten i verden, ikke bare for meg, men for veterinæren og resepsjonisten også.
Anbefaler og kommer igjen om vi må
Vi fikk akutt time på dagen, og det er ikke lett når det gjelder fugl. Og følte både fuglen og oss mennesker ble godt tatt vare på og sjekket ordentlig og tatt på alvor.
Meget godt ivaretatt både bikkja og…
Meget godt ivaretatt både bikkja og jeg. Fikk meget raskt time. God dialog og følte meg trygg.
Enestående
Veterinæren som betjener Notodden hver torsdag er helt fantastisk flink. Samme er resten av gjengen på Gvarv. Anbefaler virkelig AniCura👍🏼
Empatiske og dyktige.
Dyktige, empatiske og profesjonelle ansatte med stor omsorg for både dyr og eier.
Helt enestående på alle måter
Helt enestående på alle måter . Anbefales sterkt.
Personalet er veldig imøtekommende og…
Personalet er veldig imøtekommende og gir veldig god informasjon om sykdom, diagnose og behandling. Det er vår fjerde hund som er pasient her og vi er fremdeles like fornøyd. Kan trygt anbefale Anicura Hafrsfjord Smådyrklinikk.
Fikk spontant en time for CT til min…
Fikk spontant en time for CT til min hund. Fikk komme på svært kort varsel og hunden min fikk fort hjelp. Veldig takknemlig og snilt av de også presse oss inn i en travel dag.
Tryggheten og dyktigheten til alle som…
Tryggheten og dyktigheten til alle som jobber der er helt super. Føler seg virkelig tatt godt vare på både hund og eier. Gode råd og tips får en bestandig. Anbefales😊 jeg bruker Anicura Hønefoss.
Vennlighet og service .
Vi føler oss veldig trygge på AniCura Rising. Alle ansatte er vennlige og sier hei når vi kommer inn døra. Alle dyrene vi har hatt, har blitt behandlet med forsiktighet og omsorg. Har brukt dem i mange år og er superfornøyde. Anbefales.
Trygghet
Trygghet!
Eneste veterinæren æ kan senke skuldran hos er hos Vigdis. Hun er den beste veterinæren vi har gått hos. Har flyttet fra Tromsø, men kommer hit når det skjer noe med hunden. Her vet æ at hunden min alltid får den hjelpen hun trenger. Denne gangen kom vi inn med ørebetennelse og tannrens, da hunden min i tillegg har noe med hjertet klarer æ ikkje stole på en vanlig dyreklinikk når hunden skal i narkose. Her vet æ at hunden min alltid får den hjelpen hun trenger.
Engasjerte og vennlige
Vennlige, grundige og engasjerte i mitt dyrs helse!
Fornøyd
Jeg føler alltid at hunden min blir godt undersøkt og ivaretatt når vi er der. Jeg som hundeeier blir alltid tatt på alvor. Jeg opplever god kompetanse hos Anicura, og har fått god oppfølging når hunden min har vært syk.
Vi er svært fornøyd med behandling hos…
Vi er svært fornøyd med behandling hos AniCura. Har en svært stresset hund og her har alt gått så fint fordi veterinæren er meget dyktig.
Terningkast 6
Ved vårt siste besøk hos klinikken så var ikke optimismen stor forut besøket, men hadde full tiltro til at vi skulle finne ut hva som plaget hunden. Hele opplevelsen fra vi kommer inn i lokalene til vi er ferdige med dagens besøk føler man seg ivaretatt som kunde og man stoler på at de gjør det beste for dyret. En super klinikk med stor fagkompetanse hos de forskjellige ansatte. Kan anbefales!!
Veldig hyggelig miljø
Trygt og godt
Har brukt Anicura både til katt og hest. Veterinærene er kunnskapsrike og gode til å forklare. Føles trygt og godt å bruke dem.