Anicura Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Veldig sympatiske og empatiske ansatte og veterinærer. Gode i sitt fag og tar godt var på både dyr og eier. Litt vanskelig å nå på telefon av og til, men selve besøket er en god opplevelse. Har vært... Voir plus

Vi er utrolig takknemlige for den fantastiske behandlingen Jeppe fikk da han ble operert for nakkeprolaps. Fra første stund ble vi møtt med varme, omsorg og høy faglig kompetanse. Hele personalet tok... Voir plus

AniPlan is the best choice that we had made to follow up our lovely cat Nala, they follow up every year her medical check, send us the notification for her appointment in advance, in that way we can k... Voir plus

Vi har hatt flere konsultasjoner hos AniCura, Grunerløkka, denne uken i forbindelse med vår 17 år gamle katt Alaska. Veterinær Anett har vært grundig, faglig dyktig og svært tilgjengelig gjennom hele... Voir plus

1. Vétérinaire

Informations provenant de diverses sources externes

Finn din veterinær, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge. Vi tilbyr hjelp av høyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, døgnet rundt. Velkommen til AniCura!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

144 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Trivelege ansatte

Dei viste stor og god omsorg for katten min og meg, ga informasjonen eg trengde, og så var det eit pluss at dei kunne ta seg forsikringsstyret mot eit lite gebyr (under 400 kr). Det er også fint at dei er i nærområdet av der vi bur.

21 août 2025

Over 14 år med god erfaring

Jeg har brukt AniCura Hafrsfjord  siden hunden min var 7 uker.  Nå er han over 14 år gammel, og en fast gjest for vaksiner, helsesjekk, kloklipp mm.
Etter alle disse årene har jeg full tillit til AniCura Hafrsfjord.
Bobby har hatt kirurgi, tannrens, tanntrekk,  røntgen, sårpleie, kloklipp og fått resepter på flåttmiddel mm.
Noen ganger har det vært tøft for en nervøs eier som meg, men både Bobby og jeg har blitt godt ivaretatt.
Før jeg fikk godgutten Bobby, hadde jeg andre kjæledyr, og andre veterinærer. Men jeg er glad jeg fikk anbefalt AniCura Hafrsfjord, og er veldig fornøyd med dem.

16 juillet 2025

Dyktig veterinær spesialister. God oppfølging. …

Anicura Jeløy Dyresykehus er et sted som har spesialister som kan faget sitt. Vi bor 1 1/2 unna men jeg kjører gjerne for at min hund skal behandles der. Dyktig spesialister, lett å bestille time og veldig hjelpsom med hele prosessen. Er kjempe fornøyd med hele stedet. Anbefaler på det sterkeste.

1 août 2025

Akutt hjelp til hunden…

Fikk behov for akutt hjelp til hunden vår. Fikk rask time. Ble tilsett og behandlet på en hyggelig og respektfull måte. Fikk god informasjon om tilstand og behandling. Dyrlegen tok seg god tid. Vi benytter også AniCura til årlig kontroll og behandling og er alltid fornøyd.

28 juillet 2025

Omtenksomme ansatte her

Ble godt ivaretatt på tlf og ved ankomst. Løpende info om behandling og pris. Pus var trygg og malte under undersøkelse. Var ingen problem for meg å forlate ous da han skulle få behandling.
Anbefales!

24 juillet 2025

Vi har vært i kontakt med Anicura ved…

Vi har vært i kontakt med Anicura ved ett par anledninger med vår hund og katt til tross for at egentlig går til en annen klinikk. Vi har alltid blitt møtt med forståelse og respekt og fått gode faglige råd.
I dag måtte vi avlive vår katt og da vår vanlige klinikk ikke hadde veterinær tilstede ringte vi Anicura, og til tross for at de tydelig hadde det travelt fant de tid til oss med engang. Det var dessverre ikke så mye de kunne gjøre, men vi ble møtt med omsorg og respekt og det satt vi utrolig pris på.

16 juillet 2025

Veldig fornøyd med Anicura Hafrsfjord

Bestilte time til hunden for tannrens, var ikke selv med ut dit men hun som var ute med henne forteller at både dyr og eier ble tatt godt vare på. De var flinke til å informere om alt som skulle skje, hunden følte seg glad og trygg. De har topp moderne utstyr, som gjør at de kan gjøre en ordentlig jobb og nok folk til at de kan ha overvåkning på oppvåkning etter narkose. Personalet tok også veldig hensyn til mine bekymringer (narkose er alltid skummelt). Vi kommer definitivt til å fortsette å bruke disse veterinærene.

7 juillet 2025

Mottakelse og god service

Var innom for å få medisin så vi kunne ta med hund til Sverige.
Alltid hyggelig å komme alle er så blide og hyggelige
Juli blir tatt godt vare på og det samme gjelder meg som hundeeier

7 juillet 2025