Test is duidelijk en prima te doen. Ik moest te lang wachten op uitslag en moest er zelf meerdere malen achterheen bellen. Tweemaal terugbelverzoek toegezegd en uiteindelijk in de mailbox ontvangen.... Voir plus

Ik had een vaginale test aangevraagd maar er zat een mannen urineopvang instructie bij. Dit vond ik erg verwarrend en het is toch al spannend om voor een evt soa zoiets te te ondernemen dan wil je gr... Voir plus

De test lag vlot in je bus en uitslag kreeg je binnen 48 uur. Ik moest voor medicijnen wel naar mijn eigen huisarts terwijl ik dat had willen vermijden.

Snel verstuurd duidelijke gebruiksaanwijzing. Ik had tussendoor nog een vraag en werd snel via de mail geholpen met mijn vraag.

1. Service de dépistage des infections sexuellement transmissibles (IST)

Wij bieden consumenten de mogelijkheid om vanuit huis anoniem zichzelf te testen op mogelijke SOA's. Dit alles zonder een bezoek aan de huisarts met een analyse van een ISO gecertificeerd lab die voor 99.3% betrouwbaar is.

3,9

Bien

Aucune trace de demande d’avis

Testuitslag duurt te lang

Testuitslag duurt te lang. Beloofd was 48 uur en ik wacht al 1,5 week.Klantenservice via e-mail of online formulier niet bereikbaar.

7 juillet 2024

Discreet

Discreet, goed verpakt, snel ontvangen, makkelijk uit te voeren, en snel antwoord.

14 mars 2024

zeer tevreden!

Fijn, betrouwbaar en duidelijk qua uitleg

13 mars 2024

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.
Je blijft onbekend.

24 février 2024

Bedankt voor je review! Blij om te horen dat je dit zo hebt ervaren!

Snelle levering en uitslag.

Snelle levering en uitslag.
Duidelijke uitleg.

13 février 2024

Niks binnen

Ik snap dat het tijdens de feestdagen drukker is. Maar vraag me niet jullie te beoordelen terwijl ik nog niks binnen heb, maar wel andere pakketten binnen krijg die dagen later zijn besteld.

28 décembre 2023

Réponse de Anoniemsoatesten.nl

Bedankt voor je review. We snappen dat dit vervelend is. Bij uw bestelling zat oudjaarsdag en nieuwjaarsdag er tussen. Pakketjes die bij ons later zijn verstuurd zijn ook al ontvangen door andere klanten. Helaas heeft PostNL hier invloed op en wij niet.

Heel snel

Heel snel, discreet en goed!

27 décembre 2023

Bedankt voor je review!

bezorging

Op de site wordt aangegeven de mate van bestellen tot bezorgen en daar is totaal niet aan voldaan.
Daarnaast ligt er ook een stukje bij Post.nl natuurlijk

Maar uitleg test en hoe verzenden werd duidelijk uitgelegd.

28 novembre 2023

Réponse de Anoniemsoatesten.nl

Bedankt voor je review! Vanuit onze kant is jou test dezelfde middag nog verstuurd. Helaas hebben wij er zelf daarna geen invloed meer op en is het een bekend probleem tegen het eind van het jaar dat pakketjes vertraagd zijn.

Snel en anoniem 😃

Super makkelijk om zelf zo te testen.

20 novembre 2023

Réponse de Anoniemsoatesten.nl

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat het zo makkelijk was!

Alles discreet verzonden

Alles discreet verzonden, maar nu na een week nog geen uitslag , terwijl dit binnen 48 uur zou moeten zijn

14 novembre 2023

Réponse de Anoniemsoatesten.nl

Bedankt voor je review. Tegen het eind van het jaar loopt de verzending helaas vertraging op waardoor we niet altijd de 48 uur kunnen garanderen.

Late uitslag

Test is duidelijk en prima te doen.
Ik moest te lang wachten op uitslag en moest er zelf meerdere malen achterheen bellen. Tweemaal terugbelverzoek toegezegd en uiteindelijk in de mailbox ontvangen. Uitslag was binnen 48 uur beloofd!!!

21 octobre 2023