Fra start til slut meget fin og professionel behandling… Bord er blevet istandsat meget flot. Der i min optik afspejler stort engagement, omhu og samvittighedsfuldhed i processen. Tak for det😊
Købte to Matthson Eva stole, som var perfekt istandsat, og solgte samtidigt to Safaristole. Vi aftalte en fair pris, og vi har været meget tilfredse. Kompetent og venlig betjening i butikken.
Odet kan ikke være SÅ svært 😉😉😉😉😉 Jeg er så glad for min røde sofa - at det kan Sammenlignes med en lille pige der får sit livs første glasdukke !!!!!!Fin service fin og supergod aflevering 👍... Voir plus
Jamen god service og hurtig levering. Overvejede om det kun skulle være 4 stjerner, men syntes ikke det var nok til at trække en stjerne ned. Købte Piet Hein barstol med ny læder på sædet. Mege... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Handel med brugte design møbler.
6700, Esbjerg, Danemark
- 22274877
- info@anotherclassic.dk
- anotherclassic.dk
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Gennemført kvalitet. En safaristol fra 1970 har fået flot nyt læderbetræk og remme. Blev sendt meget hurtigt. Perfekt pasform og en fornøjelse at montere .
Læderryg sæde remme og pude blev sendt hurtigt. Det var en fornøjelse at montere det på en safaristol fra 1970. Den er som ny. Alle mål passer perfekt.

Réponse de Anotherclassic
Bestilte og blev ret hurtigt ringet op…
Bestilte og blev ret hurtigt ringet op angående levering af egen transportør - enkelt, godt og til fair pris

Réponse de Anotherclassic
Har modtaget den mest fantastiske stol
Har modtaget den mest fantastiske stol. Et meget flot og veludført arbejde.

Réponse de Anotherclassic
Super kvalitet læder og lækkert…
Super kvalitet læder og lækkert produkt. Jeg købte læderbetræk til safari- Stol. Det er virkelig lækkert og i god kvalitet.
Jeg giver min bedste anbefaling

Flotte stole
På trods af lang leveringstid, er vi meget tilfredse. Virkelig flot polstring på vores stole. God service med levering lige til døren.

God vejledning
Fik en god snak om hvilke stole vi skulle vælge til nyt spisebord. Det var 10 meget flotte captain’s stole vi modtog.

Réponse de Anotherclassic
Meget fin service og information om…
Meget fin service og information om produktet. Klar med uddybende og forklarende detaljer om det købte.

Sikker handel
Sikker handel, venlig korrespondance i det hele taget en rigtig god oplevelse. Charlotte, Aarhus