Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam obsługi w tym miejscu. Chciałam wymienić zakupiony łańcuszek, jednak spotkałam się z ogromną niechęcią. Czarnowłosa pani pracująca w sklepie w galerii korona kielce była bardzo niemiła i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Po mimo tylu negatywnych opinii Apart mnie nie zawiódł, wręcz przeciwnie. Zamówiłam charmsa do bransoletki dla mamy, paczka była na następny dzień do odbioru. Do zamówienia zostały dodane 2 torebki pr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

To jakaś kpina każą przyjść a okazuje sie ze to co mnie interesowało jest wyprzedane. Przy kolejnej próbie kontaktu telefonicznego Paniusia jest oburzona ze dzwonię bo ona ma szkolenie i mam sobie sp... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Kupując monety inwestycyje zwróćcie uwagę czy kupujecie opcje 24h.Roznica w cenie jakieś 30zl.,różnica w oczekiwaniu na monetę ponad miesiąc.Kupowalem z opcją 24h i raz Google przekierowalo mnie na st... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,2

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Naprawdę ludzie wy kupujecie tam złoto

Naprawdę ludzie wy kupujecie tam złoto, nabijać ie im tylko kasę za złom który jest nic nie wart, oni liczą sobie za pół grama próby 333 600zl np za bransoletkę, a on zawarta jest w tym zlocie 50zl tak samo zwracajcie uwagę na to z jakiego złota kupujecie w wyrobię brylanty niedopuszczalne kiedyś było żeby kamień szlachetny dodawać do próby 375 tragedia robią sobie taką przebite a wyroby gorsze jak że stali chirurgicznej naprawdę nie polecam moja bransoletka jest warta 50zl a kosztowała 600zl gdybym miała te wiedzę odnośnie złota teraz kupulam bym za to 2 gramy pięknej bransoletki wysokiej próby 585 u jubilera polecam naprawdę się zastanowić jak swoje ciężko zarobione pieniądze utopić w tym sklepie.

20 février 2025

To były moje kolejne

To były moje kolejne, ale i ostatnie zakupy w sklepie Apart.pl. Zamówiłam bransoletę z grawerem dla męża na okrągłe urodziny. Niby wszystko ok. Paczka przyszła na czas. Prezent wręczony. Mąż zachwycony. Radość trwała dokładnie 2 godziny. Wyszedł nit z mocowania. Złożona reklamacja ciągnęła się prawie 2 tygodnie. W końcu informacja zwrotna, że niestety nie naprawią. Model nie dostępny. Mogą zwrócić kasę lub zaproponować inny model. Mąż niezadowolony. Nic mu się nie podoba. Klapa totalna. Piszę do działu reklamacji, że mi zależy. Może wykaźą się dobrą wolá i zwrócą połowę kasy, a sama dokonam naprawy u jubilera. Nie, to niezgodne z ich polityką. Może chociaż rabat na kolejne zakupy. Nie udzielają rabatu. Po prostu dramat, takie podejście do klienta. Czekam na zwrot bransoletki. Poniosę koszty. I więcej tam nie kupię.

5 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Moje doświadczenie z zakupami w firmie…

Moje doświadczenie z zakupami w firmie APART jest ŚWIETNE !!! Zarówno w sklepie stacjonarnym w Ostrowie Wlkp. jak i przez internet. W sklepie stacjonarnym są miłe i uczynne panie a przez interenet szybka obsługa oraz to, że pomyliłam się z zakupem i bez problemu mogłam zwrócić zakupiony towar. Bardzo polecam zakupy w sklepie APART ! już się szykuję na nowe zakupy :):)

1 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Procedura zwrotu istny dramat,salon…

Procedura zwrotu istny dramat,salon swoje infolinia swoje,zwrot do 14 dni na konto,w 13 dniu pierwsza zmiana statusu z informacja,że wgl ktokolwiek raczył rozpakować paczkę. Mija 16 dzień zwrotu nadal nie ma. Miałam wybrać drugi inny pierścionek,i kupię,ale nie w aparcie.

17 janvier 2025

Porażka

Nie dość że przesyłają źle spersonalizowany towar to jeszcze zapakowany w brudne opakowanie a miało być na prezent, jakość tandeta zamiast srebrnego koloru zegarka jest zżółknięty i wygląda źle, obsługa w sklepie nieuprzejma, niechętna do pomocy i naburmuszona, zero pomocy ze strony pracowników, długi czas oczekiwania, poprostu oszukiwanie i cwaniactwo na każdym kroku

15 janvier 2025

Zadowlony z Apart Plaza

odwiedziłem salon Apart w Toruniu Plaza. kupowałem dla żony prezent na gwiazdkę i chcę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z obsługi i doradzenia w wyborze kolczyków. Polecam , żona zadowolona

15 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówienie 07.01 gdz 12.30 realizacja…

Zamówienie 07.01 gdz 12.30 realizacja 48h dzisiaj jest 08.01 gdz 20.00 a nawet nie został wygenerowany numer przesyłki. Pani z obsługi twierdzi że nie zdążyli przekazać kurierowi stąd opóźnienie ... Co przekazać skoro nie ma nawet numeru przesyłki do nadania ... Nie polecam !!!

7 janvier 2025

Nigdy więcej Apart

Nigdy więcej Apart. Nie ma szans na dotrzymanie terminu dostawy. Próżno planować prezent na urodziny bo przychodzi tydzień później. Kontakt słaby. Jakość kiepska. Przereklamowany sh…t!

27 décembre 2024

Niedopuszczalnie długi czas realizacji

Deklaracja realizacji 24h na stronie produktu. Zakup zrobiony 28.12.2024, dostawa 03.01.2025. Pytanie o to, co się dzieje z zamówieniem przesłane 31.12.2024 pozostało bez odpowiedzi. Bransoletka przyszła z wybrakowanym dziurawym motywem gwiazdki. Do tego zwrot będzie do wykonania na mój koszt. Porażka sklepu na każdym etapie i pod każdym względem.

3 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Katastrofa na sznurku dostałam…

Katastrofa na sznurku dostałam bransoletkę po paru dniach wiązanie już się psuje i rozpada...tandeta a nie apart z yes są o wiele lepsze.
Wielka firma ceni się a jakość do kitu.

25 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówiłam paczkę 28.12.2024 bo „wysyłka…

Zamówiłam paczkę 28.12.2024 bo „wysyłka w 24 godziny” :D To było w sobotę,dlatego było logiczne że trzeba będzie poczekać aż do poniedziałku no i właśnie napisali mi, że moja paczka będzie w poniedziałek, oczywiście nic nie ma, czas zmarnowany, a numer do śledzenia paczki nie został mi wysłany, chociaż obiecali 2 dni temu :)Nie polecam!

31 décembre 2024

Słabo

Kupiłem biżuterię na prezent gwiazdkowy w środę przed południem 6 dni przed wigilią, m.in. z tego względu, że wysyłka miała być w 24 godziny. Taki termin był podany w zamówieniu, a potem potwierdziła to pracownica firmy na czacie. Niestety pomimo zapewnień przesyłka została wysłana dopiero w piątek po południu, i utkwiła gdzieś w sortowni na cały weekend więc prawdopodobnie do wigilii nie dotrze. Jestem zawiedziony. Gdybym wiedział, że tak będzie poszedłbym do sklepu stacjonarnego W.Kruk w mojej miejscowości. No cóż nauczka na przyszłość

23 décembre 2024

Nie polecam.

Piszą, że realizacja w 24 godziny, dlatego zdecydowałam się na zamówienie tu, a nie w W.Kruk, gdzie realizacja zamówienia trwa do trzech dni. Niestety Apart wprowadza klientów w błąd, bo na przygotowanie zamówienia czeka się conajmniej kilka dni.
To już moje ostatnie zamówienie z tej firmy. Możliwe że i obecne nie odbiorę, bo przyjdzie po czasie.

19 décembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus