Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam obsługi w tym miejscu. Chciałam wymienić zakupiony łańcuszek, jednak spotkałam się z ogromną niechęcią. Czarnowłosa pani pracująca w sklepie w galerii korona kielce była bardzo niemiła i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Po mimo tylu negatywnych opinii Apart mnie nie zawiódł, wręcz przeciwnie. Zamówiłam charmsa do bransoletki dla mamy, paczka była na następny dzień do odbioru. Do zamówienia zostały dodane 2 torebki pr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

To jakaś kpina każą przyjść a okazuje sie ze to co mnie interesowało jest wyprzedane. Przy kolejnej próbie kontaktu telefonicznego Paniusia jest oburzona ze dzwonię bo ona ma szkolenie i mam sobie sp... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Kupując monety inwestycyje zwróćcie uwagę czy kupujecie opcje 24h.Roznica w cenie jakieś 30zl.,różnica w oczekiwaniu na monetę ponad miesiąc.Kupowalem z opcją 24h i raz Google przekierowalo mnie na st... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,2

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Rozczarowanie obsługą i polityką wymian w Apart

Zakupiliśmy pierścionek w salonie Apart w Kępnie, jednak okazał się za duży. Dzień po zakupie wróciliśmy, aby wymienić go na mniejszy rozmiar. Niestety, salon odmówił wymiany od ręki z powodu odczepionej metki, mimo że znajdowała się ona w pudełku. Zamiast tego zaproponowano wysyłkę do centrali, co miało zająć co najmniej 15 dni.

Podczas zakupu informowaliśmy, że jesteśmy zza granicy i przebywamy w Polsce tylko przez krótki czas. Zapewniano nas, że wymiana w ciągu 30 dni będzie możliwa od ręki, a kwestia metki w ogóle nie została poruszona. Taka sytuacja wskazuje nie tylko na brak elastyczności w salonie, ale również na problematyczne procedury w całej firmie Apart, które utrudniają klientom szybkie i wygodne rozwiązanie takich sytuacji.

Jesteśmy bardzo rozczarowani zarówno podejściem salonu, jak i ogólną polityką marki. Z tego względu trudno jest nam polecić Apart.

13 décembre 2024

NIE POLECAM

Dostalam koczyki na urodziny of mojego taty, ktore razem wybralismy w sklepie. Zatyczka w kolczykach sie zlamalapo 5 dniach. Jeden kolczyk udalo mi sie w cene ostatniej chwili zlapac ale niestety drugi zgubilam. Zabralam kolczyk do reklamacji. Odpowiedz przyszla dosyc szybko. Pani ktora napisala odpowiedz uzyla duzo roznych numerow ustaw stwierdzajac ze to ze ja zgubilam kolczyka nie ma nic wspolnego z firma APART I ze moga mi sprzdac kolczyk z czyszczeniem za wiecej niz pol ceny ktora moj tata zaplacil. Po pierwsze jakie czyszczenie? Ja ten kolczyk Muslim 5 dni. Po drugie chociaz mogliby wziac troche adpowiedzialnosci za badziewie jakie sprzedaja i sprzedac za mniejsza sume. Po trzecie ja im oddalam zlamana zatyczke i nikt nie wspomnial o jej naprawie. Pani w sklepie stwierdzila ze one rok gwarancji maja! Nigdy nie spotkalam sie z takim traktowaniem. A ja myslalam ze jest to dobra firma z dluga tradycja! Chyba wymigiwania sie z jakiejkolwiek odpowiedzialnosci.

27 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Termin dostawy to jawne oszustwo…

Termin dostawy to jawne oszustwo obsługa klijenta również bo gdy zgłosiłem problem z dostawą to jedyne co zostało zrobione to to żeby nie zrobić nic ;/
Ciag dalszy super zamówienia z tej firmy która nie robi nic w poniedziałek przesylka została wydana do doręczenia po czym po 26 minutach zdana na magazyn o czym poinformowałem jak odpowiedź na zgłoszony problem dostałem że mają nadzieję że dojdzie masakra zero jakiegokolwiek rozwiązania problemu więc poprosiłem o zwrot pieniędzy skoro nie potrafią ogarnąć dostawy zamówienia a oni udają że nic się nie stało!

30 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Moje doświadczenia z firmą Apart to…

Moje doświadczenia z firmą Apart to kilkakrotne wizyty w salonach we Wrocławiu. Raz zostałam potraktowana mile. Tylko RAZ. Zazwyczaj miny pań w salonach Apart wskazują na duże znużenie i pogardę dla Klienta. Dzień dobry nie uraczysz. Odzywają się niekulturalnie, burkaja coś pod nosem a jak mają wystawić i pokazać biżuterię przewracają oczami i cmokają zdegustowane. Dramat!!!! W niczym nie pomagają nie doradzają. I to nie dotyczy jednego tylko salonu we Wrocławiu. Z ciekawości sprawdziłam 3. Wszędzie jest tak samo. Mam nawet kartę stałego klienta, ale zdecydowanie odradzam tę markę. Jest naprawdę spora konkurencja jeśli chodzi o biżuterię, gdzie człowiek wychodzi zadowolony i usatysfakcjonowany zakupami, gdzie nie musi patrzeć na nadęte panienki, które myślą, że sprzedają towar dostępny tylko dla milionerów. Niestety tak nie jest a i z jakością tęż nie jest najlepiej. Jak to ktoś już tutaj napisał obsługa rodem z PRL. Pracownikom potrzebne są szkolenia, nowoczesne szkolenia z zakresu obsługi klienta. Od zaraz!!!!!

22 novembre 2024

pierścionek zaręczynowy

Dostałam pierścionek zaręczynowy niestety okazał się za duży powiedzieli że nie można go zmniejszyć ze względu na zamontowaną szynę z diamentami w środku było oczko z topazem przeżyłam to. Po 3 tygodniach noszenia (zaznaczam że mam prace biurową) pierścionek zaczął się wyginać od noszenia na palcu! materiał był za miękki, dodatkowo kamień obluzował się daliśmy na zwrot ale Pani w aparacie powiedziała żebyśmy nie liczyli na to że względu na liczne uszkodzenia mimo że w umowie dają 100 dni na zwrot (zaznaczam że pracuje w biurze nie piele grządek i nie pracuje w ogrodzie czy w ziemi albo w mięsnym do mycia ściągałam pierścionek chodziłam w nim tylko do pracy i na uroczystości wieczorem lądował w pudełku) ogólnie nie polecam jeśli ktoś szuka czegoś trwałego i na lata

26 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Nigdy wiecej nic z firmy Apart nie…

Nigdy wiecej nic z firmy Apart nie kupie. Co to za beznadziejna jakosc i obsluga. MASAKRA. Jestem bardzo bardzo zawiedziona. Po wielodniowych poszukiwaniach wymarzonego piersionka i przymiarkach w sklepach stacjonarnych zamowilam pierscionek zloty z szafirami. 3 raz musialam reklamowac z uwagi na wypadajace kamienie. Straszny chlam. Pierscionek z drogerii wytrzymuje dluzej. Proces reklamacji wymaga recznego wypisywania formularza, trwa pelne dwa tygodnie poniewaz firma sie w ogole nie spieszy, odsylaja mi produkt z ktorego w DRUGIM DNIU UZYWANIA po ponoc wymianie na nowy wypada w ten sam sposob kamien/szafir. DRAMAT. Pisze po raz 3 do firmy o juz nie reklamacje z wymiana ale zwrot gotowki bo 4 raz przeciez ryzykowac nie bede miesiecznego procesu ponownej reklamacji… a produkt szajs. Teraz mieli wyslac do mnie kuriera- tydzien czekam i nic. Nie odpowiedzieli nawet na emaila. Bede eskalowac do uokiku. Przez to sa zarty. Skandal. Jak mozna wciskac zepsuty produkt w ramach wywiazywania sie z gwarancji. NIGDY NIC WIECEJ W TEJ FIRMIE NIE KUPIE. Zloty pierscionek z szafirami powinien 100 lat wytrzymac, nie 2 dni. Co to za jakosc ma byc sie pytam?! I co to za obsluga!? I jak mozna miec jakiekolwiek zaufanie do tej firmy. Nigdy wiecej.

4 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Za pół grama złota 333 płacisz prawie…

Za pół grama złota 333 płacisz prawie 500zl Ludzie sprawdzajcie co kupujecie w tych sklepach oni z was robią jeleni, płacicie za noc nie warte rzeczy kupę kasy lepiej znalesc coś innego za 500zl mam pierścionek 3 grmy 585 na vinted nowy Tragedia z tym jest oszukują strasznie na zlocie głupich ludzi

2 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jestem zdegustowany obsługą w salonie…

Jestem zdegustowany obsługą w salonie Apart w Koszalinie - oto park.
W dniu 11 września złożyłem reklamację na naszyjnik , który zerwał się przy pierwszym założeniu.

30 września dostałem sms - a o treści Salon APART (391: Park Handlowy Oto Park Koszalin, Koszalin) zaprasza po odbiór usługi .
1 października zgłosiłem się po odbiór reklamacji. Na miejscu okazało się, że jest tylko urwany wisiorek , a nowy mogę zamówić , obsługująca mnie kobieta była bardzo niegrzeczna i opryskliwa. Nie dawała mi dojść do słowa, przerywała i traktowała “z góry” . Stwierdziła , że na rozpatrzenie mają 30 dni i są w terminie .
Jestem zszokowany sposobem traktowania klienta w sklepie Apart. Wisiorek był prezentem , który został tylko raz użyty i teraz mam czekać 3 tygodnie na wymianę.

1 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Przestrzegam przed zakupem zegarków z firmy Apart

Niestety, muszę dołączyć do grona osób wypowiadających się na tym forum negatywnie na temat firmy Apart i jej wyrobów.
Firma dba o swój wizerunek jedynie w reklamach i w sytuacjach, gdy klient kupuje u nich produkt. Niestety, przy zakupie wadliwego produktu, jak zdarzyło się w moim przypadku firma zawodzi na całej linii- zarówno dział odpowiedzialny za dany produkt, jak i salon i infolinia. Firma niepoważna, lekceważąca klienta, a produkty nie są warte swojej ceny. Radzę omijać szerokim łukiem.

27 septembre 2024

Perfect 👌

As a foreigner and after a very bad experience with another so-called jewelry store with a very rude, harrasing and unprofessional owner. I had a great and very good experience at APART onlineshop. Everything went smoothly. Delivery was perfect and on time. I was told by the recipient in PL that the jewelry was beautiful. If I'll need to shop in the future, it will definitely be here. Thank you for making my experience great. Dziękuję.

7 août 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Pärchenuhrlaub

Sehr schön ist die kochzeile mit Kühlschrank.
Verbessern kann man noch einiges, zb Bei Nachtischlampen die stecker reparieren ,bei klobürsten die halterung reparieren Tische sauber hinterlassen, Defekte Gläser austauschen, Gute Anbindung zur Stadt

26 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona z zakupów

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Ekspedientka w Westfield Mokotów profesjonalnie przedstawiła asortyment Apartu. Dzięki temu łatwo zdecydowaliśmy się na obrączki w bardzo korzystnej cenie, porównując z konkurencją :D polecam!

1 juillet 2024

Kolczyki piękne na zdjęciu

Kolczyki piękne na zdjęciu. Po zamówieniu źle wykonane. Wymienione na kolejne źle wykonane. Jedyne co Apart proponuje to zwrot. Reklama wszędzie, a jakość?

16 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Działalność tej firmy przypomina…

Działalność tej firmy przypomina głęboką komunę. Obsługa jak z tamtych czasów w sklepach i na infolinii. Jedyne pozytywne że Panie są miłe, niestety nic więcej, zero pomyślunku, własnej inwencji, zawsze zapewniają o natychmiastowym kontakcie którego potem nie ma, zawsze te same teksty. Wszystko trwa niezwykle długo, ściągnięcie towaru z innego sklepu trwa wieczność - to całkowicie niezrozumiałe w dzisiejszych czasach.

23 mars 2024

oszuści

szukając łańcuszka próba 575, pani wybrała dla nas jeden,kupiłyśmy ufając miłej sprzedawczyni,tymczasem łańcuszek ściemniał.Po ponownej wizycie Apart stwierdził,że to 375 próba ...?a ja mówię jak..czyli nam wcisnęli błędny łańcuszek, a na zwrot było już ponoć za póżno...nie polecam ingdy więcej te firmy,mama wydała jak dla niej sporo kasy a teraz nie może w tym łańcuszku chodzić.

8 novembre 2023

Nietrafiony zakup

Zakupiłam srebrny łańcuszek /ok.500 zł/. Podczas płacenia zapytałam, czy jest możliwy zwrot, gdyby nie pasował do zawieszki /niestety nie miałam jej przy sobie/, pani w kasie potwierdziła, dodając, że mam na to 30 dni. W domu okazało się, że łańcuszek nie pasuje, więc wróciłam do sklepu. Była już inna obsługa. Tu okazało się, że nie mogę zwrócić, mogę wymienić na inny towar. Powiedziałam, że zapewniano mnie, iż mogę oddać /mam świadka/, usłyszałam ,że to nieprawda, że nikt nie powiedział o prawie zwrotu. NIE POLECAM FIRMY APART. W obecnych czasach, zwrot nietrafionego towaru powinien być oczywisty !

24 février 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus