Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam obsługi w tym miejscu. Chciałam wymienić zakupiony łańcuszek, jednak spotkałam się z ogromną niechęcią. Czarnowłosa pani pracująca w sklepie w galerii korona kielce była bardzo niemiła i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Po mimo tylu negatywnych opinii Apart mnie nie zawiódł, wręcz przeciwnie. Zamówiłam charmsa do bransoletki dla mamy, paczka była na następny dzień do odbioru. Do zamówienia zostały dodane 2 torebki pr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

To jakaś kpina każą przyjść a okazuje sie ze to co mnie interesowało jest wyprzedane. Przy kolejnej próbie kontaktu telefonicznego Paniusia jest oburzona ze dzwonię bo ona ma szkolenie i mam sobie sp... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Kupując monety inwestycyje zwróćcie uwagę czy kupujecie opcje 24h.Roznica w cenie jakieś 30zl.,różnica w oczekiwaniu na monetę ponad miesiąc.Kupowalem z opcją 24h i raz Google przekierowalo mnie na st... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,2

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Najpierw przepraszam za orthografie

Najpierw przepraszam za orthografie, bo pisze z computera o nie polskiej klawiaturze.

Chodzi mi o jubilera apart. Niestety musze sie dolaczyc do duzo recenzji popszednich.
Jakosc materialu kiepska, szczegolnie te mniejsze brillanty, ktore nie morzna jako takie nazywac.
W kolczykach te kamienie, majace np. 0,05 (razem) karat i w dodatku slaba czystosc plus kiepska farbe, sa po prostu odpady po szlifu, a nie kamiene nadajace sie na nawet maly klejnot. Tez male diamenty moga byc dobrej, lub doskonalej jakosci, a nawet powinny byc ze wzgledu na mala wartosc. karatu.
Problem tej firmy jest chyba, ze packaja na wszystkich obrotach i kierunkach - zloto, srebro, perly, sztuczna bizuteria, takzwana ich "high jewellery" i jeszcze, i jeszcze ... i wtedy wychodza buble, a moze ta marka sie teraz po prostu zepcula, jest teraz "pseudo" - jubiler.

19 février 2024

Pierścionek zaręczynowy

Pierścionek zaręczynowy z białego i żółtego złota z diamentem z certyfikatem po niecałych 3 latach jest złomem nic nie wartym u zwykłego jubilera. Po roku oddałam do konserwacji - po 2 miesiącach pierścionek uległ deformacji, co nie powinno mieć miejsca przy normalnym użytkowaniu. Nie uwzględniono reklamacji, naprawa na koszt klienta... Obsługa kazała pierścionek nosić "normalnie". Jednak nosiłam już tylko od święta a i tak odpadł jeden z czterech haczyków trzymających białe złoto z diamentem. Finalnie rozpadło się wszystko. A "diamencik" jest wart tyle co nic, bo to oszlifowany odpad z tych co jest wart kilkadziesiąt tysięcy. Zwykły szanujący się jubiler zrobiłby tańszy a lepszy jakościowo pierścionek na grube lata. Firmę apart omijam szerokim łukiem. Nigdy więcej sponsorowania gwiazdek z reklam...
P.S. Dwie koleżanki z pracy również otrzymały od partnerów piersionki z Apart i również uległy deformacji przy zwykłym użytkowaniu. Reklamacje również nieuwzględnione. Złotą kartę można sobie wsadzić głęboko tam, bo na nic się nie przyda...

11 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Zakupione kolczyki w sklepie…

Zakupione kolczyki w sklepie internetowym przyszły pogięte i porysowane i zdeformowane. Po napisaniu reklamacji i wysłaniu kolczyków z powrotem do Aparatu dostałem wiadomość że reklamacja nie została uznana. Ręce opadają. Wydane kupa kasy i taka tandetę wysyłają. Za coś chyba muszą utrzymywać reklamujące tą firmę krzak gwiazdeczki tv

20 décembre 2023

Kupiłam zegarek

Kupiłam zegarek, po kilku miesiącach zaczął się spóźniać. Zlożyłam reklamację niby naprawiono. Po kolejnych kilku miesiącach znowu zaczął się spóźniać tym razem przy reklamacji zażądałam zwrotu pieniędzy i tu zrobił się problem. Stwierdzono mechaniczne uszkodzenie zegarka i brak możliwości zwrotu środków, ale w ramach proklientowskiej polityki naprawiono zegarek. Na pytanie o uszkodzenie mechaniczne nikt nie potrafi nic więcej powiedzieć , po prostu jest i tyle. Pani w sklepie chciała być uprzejma i zadzwoniła do serwisu, ale niczego więcej się nie dowiedziała- odpowiedziano, że nastąpiło uszkodzenie mechaniczne. Chyba tylko na cele nie zrealizowania żądania klienta.

15 décembre 2023

Zamówiłem łańcuszek w rozmiarze 42

Zamówiłem łańcuszek w rozmiarze 42 , z dostawą nie było problemu za to po zmierzeniu okazało się że łańcuszek ma ledwie 40 cm. Napisałem do obsługi i zaproponowali mi zwrot różnicy albo rabat w sklepie, tylko po co mi to jak łńcuszek jest za krótki a rabat nie potrzebny bo już nie mam ochoty nic tam robić zakupów. Złoto próby 585 i jak tak przytną 1000 klientów to troszkę im się uzbiera. Przynajmniej mam teraz fajny temat dla moich 100.000 obserwujących na TikTok-u . NIE POLECAM!
Nr zamówienia. Z/103297216

4 décembre 2023

Odradzam

Odradzam. Słaba jakość, po wydaniu niecałe 3 tys zł na pierścionek zaręczynowy, który dostałam po 2 tygodniach zniekształcił się, złożyłam reklamację, lecz odmówiono mi reklamacji Żenada! Dziadostwo Podpisuje się również pod dziadowskim zapięciem kolczyków. Nigdy więcej!! Wstyd! Już więcej tam nie kupię i nie polecam

23 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Uważam,że jakość biżuterii próby 375 jest fatalna.Strasznie ciemnieje.Nie psikam perfum na kolczyki,naszyjnik.Nie mają też styczności z wodą,balsamem do ciała.Uważam,że pieniądze wyrzucone w błoto...Obsługa w Galerii Łódzkiej jest okropna.Panie są oblewające,jak by z łaski cokolwiek pokazały.Nieraz po wejściu dzień dobry nie powiedzą,udają że klienta nie widzą.Nie polecam .

9 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Zareklamowałam wciśnięty mi wadliwy produkt.

Zakupiłam łańcuszek za 2 tys. zł. Przymierzałam go w salonie w Koronie we Wrocławiu. Pani sprzedająca zapinała mi go w salonie na szyi. Po dwóch dniach od zakupu gdy chciałam go założyć okazało się, że zapięcie się nie domyka - czyli posiada wadę o której sprzedawca wiedział bo mi go zakładał !!!!. Zareklamowałam wciśnięty mi wadliwy produkt. Łańcuszek miał jeszcze nie odczepione metki, Powiedziano mi, że muszę czkać miesiąc czasu na załatwienie reklamacji. Wiem, że mają takie na stanie dlatego nie rozumiem dlaczego nie wymienią go od razu ??? Dla firmy Apart zadowolenie klienta nic nie znaczy!!!!! Zaraz minie pól miesiąca a ja jedynie otrzymałam Sms że reklamację uznano.

13 novembre 2023

Beznadziejna firma

Beznadziejna firma. Kupilam lancuszeki po tygodniu sie zepsul. Za ta cene bym oczekiwala lepszego produktu lub lepszgo customer service. Polska jak zawsze nie zawiodla. Klienta to tutaj firma ma gdzies. Zanioslam do sklepu I naprawa zajmnie do miesiaca. Naprawa dluzej trwa niz noszenie. Po nowy tez trzeba pojechac po odbior. Najgorszw ze ja nie w polsce mieszkam I nawet nie bede mogla tego nosic. Oni tylko chca twych pieniedzy a gdzies maja klienta. Nigdy wiecej nic nie kupie.

16 octobre 2023

Wadliwe zapięcie kolczyka

Zamówiłam zestaw kolczyków i naszyjnik, z czego jeden kolczyk miał uszkodzone zapięcie. Reklamacja w Apart trwa niestety, nie można nic załatwić od ręki, a potrzebowałam tej biżuterii na własny ślub. Jestem bardzo rozczarowana jakością za niemałą cenę. Nie polecam. Magdalena.

20 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówiłam zegarek z dostawą do sklepu…

Zamówiłam zegarek z dostawą do sklepu apart. Robiąc zamówienie było napisane, że wysyłka w ciągu 24h.okazalo się później po kontacie z mojej strony, że niestety ale nie będzie zegarka na miejscu nawet po 4 dniach od złożenia zamówienia. Dodam, że miał być to prezent dla córki siostry, która wyjeżdżała za trzy dni. Ostatecznie anolowalam zamówienie w ostatniej chwili.
Jeżeli ktoś jest w takiej sytuacji jak ja, że ma mało czasu na zakup prezentu nie polecam zakupu przez internet. Ogólnie jestem zniesmaczona bardzo i nie bede już odwiedzać sklepu. Zawiodłam się bardzo. Pozdrawiam.

14 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Personel poniżej jakichkolwiek standardów

Dnia 17go lipca zakupiłam pierścionek w Apart Bochnia ( galeria Rondo) . Za pierścionek zapłaciłam 719zl . Po południu udałam się ponownie do sklepu gdyż postanowiłam kupić również prezent dla mojej kuzynki. Po transakcji gdy już miałam wychodzić że sklepu patrzę w gablote i z niedowierzaniem zauważam że ten sam pierścionek kosztuje 429 zł! Pytam więc Pani która tam pracuje czemu ja zapłaciłam tyle A teraz taka cena? Pani nie potrafiła odpowiedzieć... zawołała więc kolegę który stwierdził że pewnie nowa dostawa. Ja więc mówię że ten pierścionek był zakupiony kilka godzin wcześniej! Mówi że pewnie mam większy rozmiar! Na prawdę?! Mój pierścionek który za który zapłaciłam był o rozmiar większy, czy to możliwe że o jeden rozmiar większy pierścionek kosztuje aż 300 zł więcej? ! Szukał więc kolejnej wymówki i stwierdził że pewnie inna próba złota... Z uwagi na niższą cenę i żadnej różnicy w wyglądzie chciałam wymienić ten pierścionek lecz zostało mi to odmówione! Stwierdził że Apart nie wymienia biżuterii na tańszą. Jest to dla mnie niedorzeczne że w dzisiejszych czasach prawa konsumenta nie są respektowane. Ja już nie mówię o zwrocie gotówki bo równie dobrze mogłam otrzymać voucher na sumę tych 300zl do wydania w waszym sklepie! Jestem bardzo zawiedziona że taka marka słynna na cały kraj i nie tylko tak traktuje swoich klientów. Niestety bardzo odstaja od europejskich standardów.

17 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Absolutnie nie polecam tej firmy

Absolutnie nie polecam tej firmy. Kupiliśmy obrączki za kilkanaście tysięcy I okazało się, że żona dostała bardzo silną reakcję alergiczną po kilku godzinach. Ku zdziwieniu żona założyła moją obrączkę na cały dzień i nie powstała żadna reakcja. Firma ta twierdzi, że obrączki zostały wykonane przy użyciu tych samych pierwiastków tego samego dnia dlatego nie przyjmą reklamacji.

11 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

To już nie mój ulubiony Apart. Nie poznaje tak się pogorszyło.

Przez lata wolałam niż WKruk. Mieli lepsza obsługę, aż się chciało kupować. Materiały były lepsze, tez i wykonanie. Cos zauważyłam od jakiś 2 lat, ze obsługa klienta jest lichwiarski klimat. Po co oferować kartę stałego klienta, jeśli się o nią nie pyta, I liczy się na to że klient nie wspomni dla zniżki? Również nie ma jednakowego podejścia. Stoję w kolejce to widzę różnicę, że jednego klienta zapytają, innego nie (mnie wybiórczo, przy kolejnych wizytach w grudniu i styczniu). Maniery okropne (Łódź Galeria Centrum, i obydwa w Łódzkiej Maukfakturze i jeden Warszawski, więc jednakowo złe podjecie). Sprzedaja chyba jakieś odrzucone zwroty, jako pelnoswartosciowe. Zamówiłam lancuszek z przywieszka jako jeden z wielu zakupow, żeby odebrać. Potem w domu widzę że ogniwa zgniecione. Chcialam wymienić na identyczny nieuszkodzony, a usłyszałam że muszę oddać do naprawy i czekać. Nie chcę naprawy. Uszkodzony już od 'nowosci'. Szokujące podejście do własnego błędu i niedopatrzenia. Zadnego przepraszam. Wymienić można tylko raz, czyli skoro jesli to juz byla wymiana nienoszonego, to nawet jesli nie bylby przez nich uszkodzony ale kolejna wymiana nienoszonego produktu z metka, to juz i tak by nie wymienili. Ale ze mozna wymienic tylko raz to informuja potem, ale reklamuja ze mozna zawsze o ile nie noszony z metką. Wszystko zeby oni byli wygrani. Krotkowzroczne podejscie, bo kolejnych setek zlotych juz u nich nie wydam. Zdjęcia na stronie podrasowane Photoshopem, bo jak się weźmie artykuł do ręki, to np lacuszki i przywieszki są nieporównywalnie gorsze, I takby takie dziecinne, odpustowe, leciutkie i wyglądają 'budzetowo'. To taki dyskont 'spozywczy' się zrobił jakościowo, ale ceny nie pasują. To już nie mój ulubiony apart gdzie chętnie zostawiałam tysiąc złotych na wizytę za każdym przyjazdem do Polski. Wzory tez się pogorszyły. Kolejne pieniądze już będą szły do prawdziwych jubilerów. Po resztę przyjemnosci już poszłam do Yes i Kruka za tą wizyta. Szok szok szok. Wszystkim opowiadam żeby też się nie nacinali juz.

7 janvier 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Uwaga na karty podarunkowe Apart…

Uwaga na karty podarunkowe Apart kupowane za pośrednictwem serwisów typu cashback. Niewykorzystane przy pierwszej transakcji środki są przejmowane przez Apart. Tłumaczą się zapisami w regulaminie, jeden wielki absurd.

9 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Byłam ogromną fanką tej firmy

Byłam ogromną fanką tej firmy. Kupiłam pierścionek za 1400 zł, jak chciałam go odsprzedać to okazało się że ten materiał jest warty max 150 zł. Do tej pory jestem załamana, a konsultowałam się w kilku miejscach. Straszne. Polecam unikać tej firmy.

13 octobre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Już tu nie kupuję

Kilkanaście, a nawet jeszcze kilka lat temu dosyć często robiłam w sklepach marki zakupy. Niestety kilka lat temu ceny znacząco poszły w górę, promocje się skończyły, a wyroby stały się dość mizerne. Większość wyrobów to cienkie "wydmuszki", pozłacane srebro w cenie złota, sztuczna biżuteria w cenach z kosmosu. Wyraźnie ktoś musi zapłacić za te reklamy z udziałem celebrytów i wyraźnie jest to klient.

4 juillet 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus