Apollo Norge Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Vi hadde en flott uke på Makarska Kroatia, bodde på City Beach i en superflott stor leilighet. Nærmt til alt, 10 m til stranden og kort vei til sentrum.Valgte oss ut to utflukter som var en opplevelse... Voir plus

En ukes tur til Santorini, bodde på Zeus Hotel i Kamari. Et utrolig flott opphold på dette familiedrevne hotellet. Topp service og hver dag en hyggelig og god frokost i hagen til hotellet. Flott roo... Voir plus

Hotellet var topp, frokost,rom og beliggenhet. Flyreisen ikke så bra, 1,5 time i cabinen på OSL mens vi ventet på slot tid og 2 lite hyggelig medlemmer av crew, mulig overarbeidet men uhøflige. Hjem i... Voir plus

Turen til Plataias var super med et greit opplegg fra Apollo! Hadde fine feriedager med god temperatur! Minus med reisen var maten på flyet! Har reist 10-12 ganger til Creta med Apollo og hver ga... Voir plus

1. Vacances & voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Bestill ferdige pakkereiser eller sett sammen din egen ferie på apollo.no. Vi tilbyr både charterferier, storbyferie, cruise, fly & hotell.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

505 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

179 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

good communication

good communication, everything was well organized and smooth , it was an amazing holiday in Karpathos

16 août 2026

Frodig og vakker øy

Frodig og vakker øy, mye vegetasjon, variert landskap, nydelig klart vann, særlig på nordsiden av øya, og fine strender (mange med rullestein som er helt ok), veldig hyggelig personale alle steder, herlig frokostbuffe på hotellet, sjarmerendde småbyer, særlig Phytagorion. Smale og svingete veier å kjøre omkring på øya med leiebil, men opplevelsesrikt og kan absolutt snbefales. Helt ok hotell, Hydrele beach, men ganske mye sjenerende flystøy på dagtid siden hotellet ligger langs og helt inntil rullebanen på flyplassen. Unødvendig høy pris for bestilt busstransport fra flyplass til hotellet som tok 7 min. Taxi for to hadde kostet max 8-10 euro. Flyturene med SAS og Airbus A320 var veldig behagelige, topp personale og bedre seter enn i Norwegians Boing 737. Alt i alt et flott opphold på en herlig øy!
Hilsen Unni og Knut

Med Apollo til Skiathos

Med Apollo til Skiathos. Enkelt og problemfritt. 🙂

Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Alt i henhold til beskrivelse

Alt i henhold til beskrivelse, reise, standard på hotell, rom, strand, solsenger.
Vedr. flyreisen synes vi at maten på flyet er for enkel i forhold til pris.

Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Vi hadde en fantastisk uke på Samos

Vi hadde en fantastisk uke på Samos, å komme til hot Anema by the Sea var som å komme til en liten oase med hvite bygninger, blomster og trær og en fint bassengområde. Rengjøring daglig, god frokost utendørs og meget hyggelig resepsjon, spesielt den gjestfrie Mercini. Vi kommer gjerne tilbake. Kort vei til strand og en hyggelig resturant ved havet. God mat og flott service

1 août 2026

Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Fint hotell med masse god mat

Fint hotell med masse god mat og flere store bassenger. Rengjøring hver dag på rommet og ved bassenget

9 août 2026

Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Bestilte med Apollo til Moriatika.

Bestilte med Apollo til Moriatika og bodde på Nasos Hotel. Turen ble som forventet både når det gjaldt hotell og fly, og vi møtte ikke på noen utfordringer underveis. God informasjon via reiseleder og app, og vi også fikk sms med informasjon under turen. Veldig blide og serviceinnstilte reiseledere som var opptatt av at alle var fornøyde. Muligheter til å møte reiseledere på hotellet, men vi benyttet oss ikke av det.

Fin tur til Samos

Hadde en fin tur til Samos, rolig og stille sted med fjell og grønn skog som utsikt. Sjøen var rett over gaten for hotellet. Hotellet var også veldig rolig og koselig, hyggelige eiere og betjening. Min datter ble syk, og Apollo hjalp oss med en gang. Kommer til å reise med Apollo i fremtiden

Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Hadde en fin tur med Apollo til Chania…

Hadde en fin tur med Apollo til Chania God og tydelig informasjon. Hyggelig dame møtte oss på flyplassen og gav oss informasjon om bussturen. veldig fornøyd med Apollo

Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Platanias ,Idela Beach Hotell.

Hadde en tur til Ideal Beach Platanias,har,vært der flere ganger og vært fornøyd men ikke,denne gangen,problemer med toalettet som jeg til slutt måtte fikse selv,aircondition som lakk vann ut på gulvet.Maur på kjøkkenbenken,nei var ikke førnøyd denne gangen.

7 août 2026

Réponse de Apollo Norge

Hei, beklager at du ikke var fornøyd med din ferie. Dersom du vil ha en tilbakemelding på dette så fyll ut linken under:

Mvh Apollo/Svein

Produktet stemmer med beskrivelsen

Hadde en fin tur med Apollo til Kypros, Limassol. Hotellet, Park Beach, har en fin beliggenhet nær strand og butikker/restaurtanter.
Vi forespurte en endring halvveis i vårt opphold, som både Apollo og hotellet kunne sagt nei til, men de valgte å etterkomme ønsket vårt, noe som gjorde at vi ble ekstra fornøyde med denne reisen.

Apollo anbefales

Veldig fornøyd med Apollo. Alt perfekt

5 août 2026

Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

En fin og trygg ferie med Apollo

Jeg er veldig fornøyd med Apollo og hele reisen. Allerede på flyplassen ble vi møtt av guider som forklarte hvor vi skulle gå, og en komfortabel minibuss kjørte oss til hotellet. Under oppholdet holdt Apollo oss hele tiden oppdatert, blant annet da det var snakk om mulig streik. Før hjemreisen fikk vi også informasjon i god tid om når transferen skulle hente oss. Jeg følte meg veldig godt fulgt opp gjennom hele reisen.

Hotellet var lite, nytt og veldig rent, med bare rundt 10–12 rom. Personalet var utrolig hyggelig og hjelpsomt. Bassenget kunne vært litt renere, men ellers var vi veldig fornøyde. Frokosten var ganske lik hver dag, men helt grei, og vi gikk aldri sultne.

Selve stranden ved hotellet var litt skuffende fordi den var veldig smal og lå rett ved veien. Men andre strender i området, spesielt de vi besøkte på båtturer, var helt fantastiske – noen av de vakreste jeg har sett.

Jeg likte også veldig godt at stedet var lite og rolig, med få utenlandske turister og mest lokale. Prisene på restauranter var derfor også veldig hyggelige.

Alt i alt hadde vi en kjempefin ferie, og jeg er spesielt fornøyd med oppfølgingen fra Apollo.

3 août 2026

Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Hadde en lite hyggelig opplevelse med…

Hadde en lite hyggelig opplevelse med hotellsjefen på Sonio beach hotell. Tok dette videre med Apollo hvorpå de forsvarer vedkommende og ikke ønsker å ta det videre fordi hun var så godt likt av folk?! Opplevde det svært skuffende som gjest. Vi (turister) legger igjen så mye penger og så blir man behandlet på en slik måte jeg gjorde. Svært skuffende

9 août 2026

Réponse de Apollo Norge

Hei, så leit å høre at du ikke var fornøyd med din reise. Anbefaler deg å sende oss en reklamasjon via linken under:

Ha en fin dag.

Mvh Apollo/Svein

Bestilte reise via Ticket i Tønsberg og…

Bestilte reise via Ticket i Tønsberg og de burde opplyst om at Agii Apostoli på Kreta var et veldig «øde» sted. Vi hadde med 6 ungdommer og hadde ikke valgt det dersom vi visste at det ikke fantes noe mer en super’n og noen små enkle restauranter der…. Veldig skuffet over Ticket der.
Men Apollo som reiseselskap er et fint selskap å reise med ☀️

1 août 2026

Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

HOTEL Astali i Rethymnon som vi bodde…

HOTEL Astali i Rethymnon som vi bodde på hadde en fin beliggenhet nær strand og gamlebyen. Hyggelige folk og god frokost.
Reisen forøvrig gikk alt etter plan med reise og transfer.

Enkelt

Enkelt, avslappende og velorganisert reise med Apollo til Kreta.