Apollo Norge Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Vi hadde en flott uke på Makarska Kroatia, bodde på City Beach i en superflott stor leilighet. Nærmt til alt, 10 m til stranden og kort vei til sentrum.Valgte oss ut to utflukter som var en opplevelse... Voir plus

En ukes tur til Santorini, bodde på Zeus Hotel i Kamari. Et utrolig flott opphold på dette familiedrevne hotellet. Topp service og hver dag en hyggelig og god frokost i hagen til hotellet. Flott roo... Voir plus

Hotellet var topp, frokost,rom og beliggenhet. Flyreisen ikke så bra, 1,5 time i cabinen på OSL mens vi ventet på slot tid og 2 lite hyggelig medlemmer av crew, mulig overarbeidet men uhøflige. Hjem i... Voir plus

Turen til Plataias var super med et greit opplegg fra Apollo! Hadde fine feriedager med god temperatur! Minus med reisen var maten på flyet! Har reist 10-12 ganger til Creta med Apollo og hver ga... Voir plus

1. Vacances & voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Bestill ferdige pakkereiser eller sett sammen din egen ferie på apollo.no. Vi tilbyr både charterferier, storbyferie, cruise, fly & hotell.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Everything was perfect organized👌. We are very satisfied ☺️ Recommend Apollo

1 juillet 2026

Hi, thank you for your nice feedback. Have a nice day. Regards Apollo/Svein

Super ekstra kundeservice

Jeg ville fra Rhodos til Tilos på kombinasjon ferie litt uanmeldt men Apollo fikset transfer og båt på absolutt enkleste og mest behagelige måte. Representanter var tilgjengelige på sms hele tiden og møtte på flyplassen for å få oss hjem.

28 juin 2026

Réponse de Apollo Norge

Hei, takk for en hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag videre. Mvh Apollo/Svein

Apollo byr på fantastiske reiseopplevelser og god service

Vi hadde en fantastisk reise med Apollo til Votsalakia på Samos. Vi bodde på hotell Veronica. Apollo gir god informasjon, er god på å finne små, hyggelige, familiedrevet hoteller med god service og hyggelige folk. Vi dro på vinsmaking i regi av Apollo. En flott opplevelse. Det er lett å få tak i Apollo på stedet man er hvis man lurer på noe eller trenger hjelp. Vi reiser stort sett med Apollo når vi reiser charter. Har også reist med Apollo på storbyferie. Vi opplever at Apollo er gode på service, informasjon og pris.

27 juin 2026

Perfekt beliggenhet

Perfekt beliggenhet. Hotellet setter ut solsenger som besøkende kan ta med ned på stranden. Hotell området er rent og ryddig.
Leilighet rent.
Kort vei til butikk, restauranter. 15 min gå tur langs stranden til Agia Marina.

26 juin 2026

Reiser alltid med Apollo til Hellas

Har reist med Apollo på alle våre reiser til Hellas. Er godt fornøyd med bestilling og informasjon i forkant, til mottaket på flyplassen og transport til hotellet. Standarden på hotellene er bra, og vi bor på helst på mindre hotell med 2 til 3 stjerner. Bodde på Theo i Rethymno, hvor vi har bodd flere ganger, rommene er store og renholdet bra, hjelpsomme og hyggelig personll, god beliggenhet til strand og gamlebyen. Hadde et flott opphold i 14 dager, og fikk hyggelige oppfølgingsmeldinger fra Apollo med nyttig info.
Er veldig fornøyd med å reise til og fra Torp flyplass, skulle ønske det var mulig til flere øyer i Hellas.

27 juin 2026

Alt gikk som planlagt

Alt gikk som planlagt. Transport til og fra hotellet var behagelig og presist. Hotellrommet var av høy standard.

7 juillet 2026

Agia Marina i juni

Vi bodde som storfamilie på hotel Atrion i 2 uker i juni.
Vi var stort sett veldig fornøyd med rommene og med bassengområdet. Rent og pent. Fikk god hjelp av Apollo da vi ved to anledninger trengte lege-konsultasjon. De fulgte dette veldig profesjonelt opp og vi følte oss godt i varetatt.

Har en betraktning/klage i forbindelse med denne ferien og det gjelder en dagstur som vi bestilte via Apollo. Denne truen ble beskrevet som at den var for "alle". Ved ankomst til havn (etter en hel dag i Loutro) ble vi satt av et godt stykke unna bussen: Dette medførte at min far på 87 år fikk store problemer med å komme seg tilbake til bussen ved å gå oppover i varmen såpass langt. Her burde Apollo ha sørget for transport for de som ønsket det.

13 juin 2026

To gange i sommer

Reist to ganger med Apollo denne sommeren. Begge gangen har gått smertefritt og med bra service/ informasjon fra Apollo. Ene reisemålet var magisk, det andre har store forbedringspotensiale. Mest fordi det har en del som ikke stemte ved hotell og destinasjon, som ble endret etter bestilling i våres. Tror og håper det var fordi det var et nyåpnet hotell og området rundt var uferdig. Hotellets ansatte var alt fra falsk høflig til grinete. Tror de også trenger innkjøring 🤪. Men vi koste oss veldig, selv med litt endring i planene

17 juillet 2026

Costas & Christina, Platanias

Har nettopp kommet hjem etter to uker i Platanias. Har feriert her i mange år og liker meg veldig godt. For tredje året på rad har jeg bodd på Costas & Christina, et lite, men koselig hotell rett ved stranden. Renholdet er upåklagelig, rent og pent over alt og personalet er veldig hyggelig og hjelpsom. Poolbaren serverer god mat og servicen er kjempebra. Kan også anbefale restauranten Arokaria som ligger rett rundt hjørnet fra hotellet og drives av familien. Anbefaler dette hotellet på det varmeste.
Hilde Marie, Norge

19 juillet 2026

Årets tur: Mediterranean Beach på Karpathos

Årets tur: Mediterranean Beach på Karpathos – selvsagt med Apollo. Hovedgrunn til at vi har velger Apollo «år etter år» er flyprogrammene deres. Direktefly med muligheter til enkle oppgraderinger på flyreisen gjør at ferien starter på en forutsigbar og god måte. Vel fremme på Karpathos ble møtt av en profesjonell vert fra Apollo som guidet oss videre til selskapets buss samt taxi – vi valgte det siste da vi var et følge på 6 personer (ble billigere med taxi), og vi fikk bestilt taxi til returen samtidig.
Mediterranean Beach: Et ryddig og fint hotell i utkanten av selve byen, kort vei til stranda og med et ryddig bassengområde med strandstoler til mange…. Det var sjeldent at det ikke var ledig stoler. På Mediterranean Beach starter dagen med frokost (som er inkludert i prisen), eller som Apollo skriver «enkel frokost», men med 7-8 forskjellig type brød, kokt egg, stekt egg, eggerøre samt varmretter, ymse pålegg, litt kaker, havregrøt samt kaffe, te, saft og melk tror jeg dette kvalifiserer til at ordet enkel kan fjernes. Mediterranean Beach ligger 10 minutters gange unna nærmeste butikk, 20 minutter unna sentrum og bare 6 minutter unna den første «kommersielle» stranda, og denne har til gjengjeld alt – en hyggelig bar og restaurant med utrolig hyggelige mennesker, utsikt utover havet og en fantastisk strand…. Se for dere en giga-pergola med stranden rett nedenfor – tror navnet var «Maistrali Beach Bar og Resto».
Vertene fra Apollo var også til stede på Mediterranean Beach flere ganger i løpet av den uken vi var der nede og svarte på det som måtte være.....
10/10 Apollo 

21 juin 2026

Hei, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Skiathos med Apollo ble en flott…

Skiathos med Apollo ble en flott opplevelse.
Blide og hyggelig guider og alltid raske svar når man lurte oå noe.
Hotellet, Esperides Beach Skiatos var et rolig flott hotell, med hyggelig betjening, nydelig og variert mat og rent og fint. Egen brygge der taxibåt kjører hver time inn til byen.
En flott opplevelse.

19 juin 2026

Stoupa

Besøkte Stoupa for niende gang.
Veldig fornøyd som alltid. Flyreisen gikk bra, bussturen til hotellet var fin. Og hotellet stod til forventningene 😊

6 juin 2026

Hei, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Vi reiste 11 personer sammen fra 1-58…

Vi reiste 11 personer til Fig Tree Dau på Kypros. En blandet flokk fra 1-58 år. Reisen var super fra vi satt oss på flyet. Alt gikk raskt og fint. Vi hadde dialog med Apollo ang. en båttur med hele reisefølget i løpet av ferien. Vi fikk rask hyggelig, og god hjelp.
Båtturen var utmerket. Stedet vi bodde på, Malama Beach, som vi oppfattet som et Apollo hotell var ideelt for vårt reisefølge. Vi reiser med Apollo igjen til Hellas om få uker.

19 juin 2026

Hei, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Karphatos var en opplevelse utover det…

Karphatos var en opplevelse utover det vi forventet. Flyreisen nedover gikk raskere enn tidskjemaet. Buss fra flyplassen raskt og greit. Hotellet var fint. God frokost. Fint basseng med saltvann. Gode solstoler. Rent og fint. Mange gode restauranter i havna med kjempegod mat. Vi reiste rundt på øya med scooter en dag. Ikke å anbefale. Det er alltid masse vind på øya. Bedre med bil som vi også leide. Hyggelig båttur med apollo.

18 juin 2026

Lefkoniko Icarus

Vi bodde på Lefkoniko Icarus i Réthymno Beliggenheten er bra, men litt dårlig renhold og lite trivelig betjening, ikke som vi er vant til når man reiser gresk. Det ligger mye dårlige anmeldelser ute for dette hotellet. Dette er for dårlig Apollo.

13 juin 2026

Réponse de Apollo Norge

Hei, så leit å høre at du ikke var fornøyd med hotellet du bodde på. Anbefaler deg å sende oss en reklamasjon via linken under:

Ha en fin dag.

Mvh Apollo/Svein

Alltid likt å reise med Apollo

Alltid likt å reise med Apollo. Fint opphold i Podgora. Grei mottakelse ved ankomst flyplass - dig manglet det representanter fra Apollo ved flyplassen ved hjemreise.

20 juin 2026

Flinke ansatte i Apollo.

Ønsket å bytte rom første dagen av ferien. Rommet var fint med uteområde rundt passa oss ikke. Hekker og trær rett foran balkongen. Rommet lå i bakgården på hotell Atrion, Kreta. Det verste var alle kattene som bevegde seg rundt. Kunne ikke ha døra åpen eller sitte ute. Noen var skada og veldig «innpåsliten».
Vi fikk bytte til et nytt rom. Apollos ansatte var imøtekommende og hyggelige.
Er veldig fornøyd med å reise med Apollo. Har gjort det i flere år og kommer sikkert å velge Apollo til neste år også.

7 juin 2026

Hotellets beliggenhet

Hotellets beliggenhet, fine leiligheter og ikke minst hyggelig betjening

6 juin 2026