Apuls24 Avis 81

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Pga att jag lämnade mitt dåliga omdöme här på trustpilot blev jag snabbt uppringd av Apuls 24. Jag fick all hjälp jag behövde med min order och har fått allt levererat till mig. Stort TACK!! :D 2... Voir plus

Beställde genom CDON. Beräknad leverans var 3-9e januari. Idag är det den 14e. Mailade den 10e, och jag har fortfarande inte fått svar trots att de utlovar svar inom 1-2 dagar. Beställ hellre di... Voir plus

Jag fick fel vara levererad. Jag har på över en vecka sedan leveransen inte fått svar från kundtjänst, ingen info om vad som händer och inte ens en bekräftelse på att de mottagit mina e-postmeddel... Voir plus

1. Magasins d'appareils de fitness
  2. Service de fitness et nutrition
  3. Magasin d'articles de course à pied

Informations provenant de diverses sources externes

Apuls24.se erbjuder allt inom fitness och träningsutrustning. Apuls24.se erbjuder allt inom fitness och träningsutrustning. Vi levererar produkterna snabbt och ge den bästa servicen i Sverige.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

81 avis

A répondu à 40 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Dålig support!!!

Jag köpte en spinningcykel och ingenting fungerar. På bruksanvisning stod det man skulle installera en app men det fungerade inte. Tog kontakt med support och de skickade en bruksanvisning med en annan app?! Inte heller fungerade det.

Skrev många mejl men inget svar! Nu vid telefonsamtal sade de jag skulle mejla till app tillverkare. För det var inget fel på dem men de ville inte hjälpa till mer.
Jag får betala för en cykel som inte alls fungerar . Känns mycket surt och bortkastade pengar (nästan 9000kr)!!!

20 février 2026
Avis spontané

Lade en beställning på en yogamatta

Lade en beställning på en yogamatta. Produkten fanns i lager redo för leverans (2-6 dagar). Det har nu gått närmare 2 veckor och produkten är varken skickad eller fått någon info från företaget.

Kontaktat kundtjänst utan svar.

Edit: Har idag, 20/2, återkopplat med den ytterligare information som efterfrågats här genom Trustpilot. Dock saknas fortfarande info om leverans eller svar från kundtjänst.

5 février 2026

Hej Henrik

Vi är mycket ledsna över att höra om din upplevelse med oss. Det är inte vår avsikt att ge den typen av kundservice. Därför vill vi väldigt gärna komma i dialog med dig, så att vi kan säkerställa att du får den optimala kundservice som förväntas.

Innan en kollega kan ta kontakt med dig saknar jag lite information från dig, så att vi kan gå vidare. Vi har efterfrågat fler uppgifter och hoppas att du vill återkomma till oss med dessa.

Beställde 3 Competition Kettlebell

Beställde 16kg Competition Kettlebell gul, svetsloppa (att skära sig på) insidan handtag och nedfilat ytskikt runt den. Höll måttstandard

2x20kg lila Competition Kettlebell där höjden är 29cm (standard 282mm), skiljer dessutom 8mm innermått på 16 och 20kg.

Ringde in, väntade 20min i kö. Sedan kastade man på i örat på mig.

Ringde in igen tog 30min, hon som svarade var dansk tror jag och sade ja, ja, mail i trevligt tonläge.

Gjort reklamation via Cdon igår 17e Feb, får se om jag kan ändra den här till ett bättre betyg. Vore riktigt roligt om kundservice kunde rädda detta.
------
Uppdaterat från 1*
Jag fick kompensation för samtliga varor. Även om det inte blev som jag tänkt mig, så kom jag undan väldigt billigt.
Vilket gör att jag kan lösa problemet med kompensationspengarna.

Kundtjänst var snabb, trevlig, lösningsorienterad och ifrågasatte aldrig mig som kund.

Kevin håller fanan högt med deras slogan "världens bästa Kundtjänst"

13 février 2026

Hej Jimi

Kevin, Apuls24.se

Bra kontakt tills dom bokat lev och…

5 Stjärnor nu sen jag fick bra kontakt med en medarbetare, hon hjälpte mig med allt och jag fick ett bra pris på en ny beställning så jag behövde fler och den beställningen funkade klanderfritt👌

3 stjärnor blir de än då dom lovat mig halva priset på en ny beställning. 5 stjärnor blir de om jag mottager de enligt utlovat och då kan jag även tänka mig att beställa ännu mer.

Bra kontakt tills dom bokat lev och därmed spikade betalningen. Efter de absolut ingen kontakt, beställningen är nånstans, mejlen funkar ente osv.. blir inga mer beställningar härifrån.
Håller fortfarande på 1 stjärna. Fick mitt paket efter 1.5månad. Men bara hälften av grejerna. Skulle få någon extra som kompensation. Men de fick jag ändå ente. Nu väntar jag iaf på resterande av min beställning. Tror de tog mig 4 mejl innan jag ens fick svar. Och att dom försökt nå ut? Nej nej glöm de, jag har tjatat som en idiot för att ens få de jag beställt....

11 février 2026

Hej Alexander

Kevin, Apuls24.se

Beställer en dyr produkt - de skickar en annan billig

Beställde två par viktlås av bra kvalitet och bra märke för nästan 1000 kronor. Det jag fick hem var ett par noname viktlås av mycket sämre kvalitet och som jag hade kunnat beställa för 100kr/par på andra ställen.

Efter nästan en månad har inget svar kommit på min reklamation.

Jag misstänker att det finns fler produkter som specificieras falskt på deras hemsida.

Tillägg: jag har på Apuls begäran angett kontaktuppgifter men fortfarande inget svar efter tre veckor

11 janvier 2026

Hej

Min order kom aldrig

Min order kom aldrig
Jag beställde hantlar av Apuls för en månad sen som jag aldrig fick levererade till mig. Jag fick info att de hade levererats men de har aldrig levererats till mig och det finns ingen info om utlämningsställe odyl.
Kundtjänst svarar dåligt och det dröjer flera dagar mellan svaren och jag har ännu inte fått ngn hjälp med att hitta min vara och när jag förra veckan skrev att jag ville ha pengarna tillbaka då varan inte kommit så har jag inte fått ngt svar alls från dom längre så nu ligger ärendet hos Klarna istället. Jag kommer aldrig mer handla härifrån. Dålig service tyvärr.

8 octobre 2025
Avis spontané

Hade blivit en 5:a om de framgått…

Hade blivit en 5:a om de framgått tydligare att leveransen skulle ske till grannbyn istället för hem som var det alternativ jag valde, men otroligt snabb leverans och service.

26 août 2025
Avis spontané

Ej nöjd med leverans samt beställd vara

Uppdaterar till 3 stjärnor eftersom de återbetalar frakten och erbjöd kompensation! Nöjd med den återkopplingen!Betalde för hemleverans men fick hämta ut paketet som vägde 15 kilo från postombud (de hade inte ens försökt kontakta mig) har inte heller fått svar från kundtjänst gällande detta. När jag väl öppnade paketet så ser jag att den kettlebell som jag beställt har en skada!

11 août 2025

I really love my weight

I really love my weight - vest. I bought another one at another company but I returned that one and bought the 8 kg on the web site .
I love it !!!!!!!! I walk every day with it - walking my dog at the same time !

6 août 2025
Avis spontané

Der Shop bearbeitet meine…

Der Shop bearbeitet meine Retoure-Anfrage nicht und reagiert mehrfach nicht auf meine Emails. Auch der Versuch über den Chat funktioniert nicht. Sehr unbefriedigendes Einkaufserlebnis! Offensichtlich wird so dafür gesorgt, dass am Ende die Ware doch abgenommen wird.

18 avril 2025