Tyckte det tog längre tid än normalt för att få mattan jag beställde, ser sen att dom skickat den med Danska postnord? (stod iaf "PostNord DK" i mailet jag fick när dom meddelade att dom hade skickat)... Voir plus
Pga att jag lämnade mitt dåliga omdöme här på trustpilot blev jag snabbt uppringd av Apuls 24. Jag fick all hjälp jag behövde med min order och har fått allt levererat till mig. Stort TACK!! :D 2... Voir plus
Jag fick fel vara levererad. Jag har på över en vecka sedan leveransen inte fått svar från kundtjänst, ingen info om vad som händer och inte ens en bekräftelse på att de mottagit mina e-postmeddel... Voir plus
Uppdaterar till 3 stjärnor eftersom de återbetalar frakten och erbjöd kompensation! Nöjd med den återkopplingen!Betalde för hemleverans men fick hämta ut paketet som vägde 15 kilo från postombud (de h... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Apuls24.se erbjuder allt inom fitness och träningsutrustning. Apuls24.se erbjuder allt inom fitness och träningsutrustning. Vi levererar produkterna snabbt och ge den bästa servicen i Sverige.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Beurer BF 700
Vågen är perfekt och dessutom snygg. En extra eloge till kundtjänst som upplyste om förseningar i leveransen beroende på väderförhållanden - men den levererades ändå snabbt
Snabb service och bra pris
Snabb service och bra pris, hantlarna är bekväma att hålla i.
Midipingisbord av bra kvalitet för sällskapsspel
Motsvarade mina förväntningar fullt ut för ett bordtennisbord av den här storleken. Tillräckligt stabilt för trevligt sällskapsspel. Tillhörande rackets var också av bra kvalitet. Prisvärt!
Den var lätt att sätta ihop
Den var lätt att sätta ihop. Inställningarna som går att göra på cykeln är perfekt. Jag är helnöjd.
Great quality
Great quality. Bought the 13 kilo west and fits great. Use if for running, walking and cross fit in general.
Best price compared to others as well. High recommend. Came within 4 working days
Löste mitt problem
Hade problem där mitt paket hade skickats till fel address. Det tog lite tid att få tag på supporten, men när man väl kom fram var dom väldigt hjälpsamma och löste mitt problem på en gång!

Réponse de Apuls24
Snabbt och bra vara
Lätt att beställa men vara uteblev utan…
Beställde vara men leveransen dröjde. Kontaktade företaget som svarade snabbt och visade god service. Mitt ärende hanterades på ett mycket bra sätt och jag fick kompensation. Trevlig och tillmötesgående kundtjänst.
Bra information både om varan och hur…
Bra information både om varan och hur leveransen skulle ske. Smidigt
Jättefin och bra matta till min…
Jättefin och bra matta till min motionscykel
Beställde och betalade extra för…
Beställde och betalade extra för hemleverans för att inte behöva bära. Men ingen hemleverans. Leveranstid 2-6 dagar står det på hemsidan. Det är något de inte klarar. Jag har sökt kundtjänsten flera tillfällen men de har ännu inte svarat på något mail.
2023-02-13 Kundtjänsten svarade tillslut och gjorde 180grader. Det blev en ok lösning. 👍
Got the item in time and everything is…
Got the item in time and everything is great
Return of goods
Communication with Aplus24 was handled really well. I rearly come across such good customer service.
Thank you Aplus24 & Kevin!
Fina överdragsbyxor
Fina överdragsbyxor, bra pris. Kunde ha fått dem i brevlådan. Nu fick jag hämta dem på utlämningsställe.