À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,3

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen toevoeging, alleen maar extra kosten

Deze website bestaat om echte aanbieders weg te duwen van de eerste pagina op Google, ze rekenen vervolgens een hogere prijs en “boekingskosten” dan de lokale aanbieders die ze wegduwen (maar waar ze uiteindelijk wel voor je boeken).

Geen toevoeging aan de maatschappij, alleen maar een extra onnodige tussenpersoon die geld wil harken. Ga wat nuttigs doen.

11 juillet 2026

Lak aan klantvriendelijkheid

Avond van te voren kayak tour geboekt voor twee personen via Ardennen.nl. Bevestiging gehad. Op de ochtend keurig om 11.00u ter plaatse, klaar voor de tocht. Gehaast om op de tijd de camping te verlaten. 11.05u telefoon; foutje gemaakt tocht gaat niet door, kom om 14.00u maar terug. M'n reet. Waardeloze communicatie, geen schaamte, geen zaken mee doen.

9 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Het kanoën op zich was prima

Het kanoën op zich was prima, maar daar aangekomen moesten we de vaartuig zelf verplaatsen. Dat was wel bekend gemaakt in de advertentie maar niet dat hij verrekte zwaar was,aangezien ik long problemen heb was dit wel heel erg moeilijk omte volbrengen.
Waardoor we eindigde met een benoudheid aanval en mijn vrouw een gekneusde enkel omdat ze tijdens het dragen haar enkel verzwikte op het slecht begaanbare pad wat ool nog eens behoorlijk omhoog loopt.
Kortom een slecht einde aan een leuke attracties .

19 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen zaken doen met dit bedrijf

Hele onduidelijke communicatie, vervolgens hierdoor op de verkeerde locatie aangekomen en wij hebben hierdoor niet meer kunnen kanoën. Toen opnieuw gebeld met de vraag of wij ons geld terug konden krijgen, en er bleef maar gezegd worden dat wij ons niet goed geïnformeerd hadden en dat hij ons “4 biertjes” of wel 15 euro terug kon geven. Uiteindelijk na onze ontevredenheid geuit te hebben en er nog geen compromis gesloten was, werden we plotseling opgehangen. Hele onvriendelijke behandeling en erg onprofessioneel.
Ik raad dit zeker niet aan!

3 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een wijke tosti van een vent

Wat een wijke tosti van een vent,
Stuurt ons in de aanloop naar de ervaring 5 verschillende mails en sms’en waarin wij steeds verschillende locaties krijgen. Ik zou zeggen maak een keuze en blijf erbij, nu aangekomen op de verkeerde locatie, die tot 3 keer toe de juiste was, hebben wij gebeld, uit het gesprek bleek al gauw dat hij niks voor ons kon betekenen. Na €85,- te hebben betaald, krijgen we de belachelijke opmerking dat hij ons wel €15,- kan sturen voor 4 biertjes.

3 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kanoën op de rivier? Nee op een stuwmeer

Kanoën op de rivier
Specifiek via whatsapp nagevraagd of dit dat echt in de rivier is en niet op het stuwmeer.
Letterlijke woorden van hun: is dus op de rivier, niet een meer

Helaas is de waarheid dat het wel op een stuwmeer is en niet op de rivier.
Vervolgens gaan ze het zo proberen te draaien als de klant niet goed heeft gelezen en het niet aan hun ligt.

Lang verhaal kort: verschrikkelijke partij, dit is gewoon hun verdien model. Laat ze aub links liggen en boek gewoon rechtstreeks bij Outdoor Center.
Dit is namelijk de partij die Ardennen.nl gebruikt (of misbruikt)

Een outdoor center is wel eerlijk, en geeft ook aan dat op de rivier nu niet kan.

29 juillet 2025

Niet vriendelijk, slechte service

Via website van Ardennen.nl wordt aangegeven dat er een mogelijkheid is voor het naar de wc gaan in de taverne direct bij het instap punt. Bij aankomst geconstateerd dat alles gesloten is waarna 2 mannen ook aangeven dat we nergens kunnen omkleden of naar wc gaan.

Het bedrijf gebeld, maar hier krijg je een ongeduldige en onvriendelijke man aan de telefoon die zegt bij voorbaat al daar gaan we niks aan doen. Ook aan gegeven dat dit zo niet kan waarna je antwoord krijgt dat is het risico bij een outdoor activiteit. Beetje verhit de telefoon opgehangen. Waarna te zoeken naar een oplossing.

Hierna het bedrijf nogmaals gebeld voor de mogelijkheid om om te boeken. Geen fatsoenlijke reactie waarna klantenservice gewoon zegt dan kleed je toch achter de auto om en ga je maar achter de auto op de parkeerplaats zitten plassen.

Op de website verkopen ze deze tocht als een afvaart over de ourthe. Dit kan niet doorgaan door het weer wat begrijpelijk is dan adverteren ze op de website dat je op de rivier bij nisramont gaat varen echter kom je dan aan en blijkt het een stuwmeer te zijn. Niet echt de gewenste manier van varen als je opzoek bent naar een rivier met stroming.

Omboeken is dan niet mogelijk maar dit vinden we dan ook zonde van onze zuurverdiende centen. Dus toch besloten om maar te varen omdat het bedrijf op geen enkele manier wilde steken of snijden.

6 juillet 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus