Aros CruisesAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin sejltur med begejstret guide i Århus Havn. Sejlede 1,5 time rundt om Aarhus Ø. Dygtig guide der fortalte en masse om bygningerne, havnen for træskibe mm. Dejligt at kunne købe drikkevarer. Men meg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sail Event Aarhus havde dobbeltbooket båden, så vores gruppe på ca. 20 mennesker sad og ventede forgæves på vores sejlads. En senere afgang blev heller ikke mulig pga manglende personale. Det lidt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt fra Start til Slut🥰 Holdte min 🇩🇰dag med familien og møder bare det mest veloplagte personale, som gjorde det til en mindeværdig dag👏Flag på bordet og Tommy Seebach i højtaleren med hip hurra... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Such a beautiful tour! Really cosy decoration, nice information you receive during the tour about different things you see on the way and they have really tasty drinks and snacks! So much recomme... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de visites touristiques

Écrit par l'entreprise

Aros Cruises ApS tilbyder en unik mulighed for at opleve Aarhus fra havet. Med vores havnerundfarter, charterture og eventsejladser kan du nyde den maritime atmosfære og lære om Aarhus' rige handelshistorie, kultur og berømte seværdigheder. Vores ture er designet til at give dig en afslappende og informativ oplevelse, hvor du kan nyde udsigten over byen fra vandet. Vi tilbyder både offentlige og private arrangementer, der kan tilpasses dine behov, hvad enten det er en firmafest, en polterabend eller en hyggelig dag med familien. Vores båd, M/S Helene, er udstyret med en fuldt udstyret bar, der tilbyder øl, spiritus, sodavand, kaffe og kakao, så du kan slappe af med en drink i hånden, mens du nyder turen. Vi er stolte af at være Tripadvisors #1 Havnerundfart i Aarhus, og vores gæster roser os for vores service og den fantastiske oplevelse, vi tilbyder. Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord og give dig en uforglemmelig oplevelse på vandet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dejlig tur med små gode…

Super dejlig tur med små gode historier. Vi har været afsted de sidste to år og kommer gerne igen. 😊

7 novembre 2022

Réponse de Aros Cruises

Hej Nete. Tak for din anmeldelse og dejligt at høre, Vi glæder os til at sejle med jer igen. Kh Niels og Lars

Fantastisk hyggelig julesejlads.

Fantastisk hyggelig julesejlads.
Sødt, venligst og service mindede personale 🤓

7 novembre 2022

Tak for din anmeldelse Jacob. Det er vi glade for. :-) Kh Niels og Lars

JUL DAMPEREN!

JUL DAMPEREN!
jul damperen er en super oplevelse. Dog det som gjorde vores oplevelse 10tusind gange bedre en vi havde forventet, var udelukkende pga Niels! Sikke en aften! Tak

12 novembre 2022

Réponse de Aros Cruises

Hej Ida. Tusind tak for din anmeldelse og en fornøjelse at sejle med jer. I er altid velkommen en anden gang og tak for at dele jeres historier. Kh Niels

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn tur med rigtig god stemning…

Skøn tur med rigtig god stemning ombord. Masser af god information undervejs, tilpas doseret, så der også var plads til at danne egne indtryk og bare nyde selve sejlturen. Super hyggelig besætning med glimt i øjet og tjek på sikkerheden

19 juillet 2022

Hej Mette
Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du nød turen og stemningen ombord!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde den skønneste havnerundfart…

Vi havde den skønneste havnerundfart med et sødt og vel oplagt besætning gode fortællinger under sejladsen

Hej Britta
Vi er glade for at høre, at I havde en god sejlads!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en fantastisk rundtur i Aarhus…

Vi havde en fantastisk rundtur i Aarhus Havn og rundt om det nye Aarhus Ø og ind i Lystbådehavnen!
Eneste lille minus var at højtaleren var lidt svær at høre når man sad i stævnen af skibet!

Hej Ole
Tak for den gode anmeldelse.
Vi tjekker selvfølgelig op på højtaleren i stævnen, så alle kan høre lige godt!

Helt fantastisk oplevelse med Jazz Boat

Helt fantastisk oplevelse med Jazz Boat! Forrygende musikere og fantastisk besætning!

Hej Lene
Dejligt at vores gæster er lige så vilde med vores Jazz Boat-koncept, som vi selv er!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig oplevelse fra søsiden!

Dejlig oplevelse fra søsiden!
Guiden var vidende, humoristisk og god til at fange gæsternes opmærksomhed og deres kommentarer😊
Tak for turen👍

5 juillet 2022

Hej Merete
Tak for den skønne anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god tur!

Noté 4 sur 5 étoiles

Var på en dejlig sejlads med god…

Var på en dejlig sejlads med god information, selv for 2 Aarhusianere😃
Muntre fortællinger, den time det varede fløj afsted.
Vi var tilmeldt arkitektturen, som desværre blev aflyst. Håber meget den vil blive gennemført på et senere tidspunkt.

5 juillet 2022

Réponse de Aros Cruises

Vi er så glade for, at lokale Aarhusianere også har god glæde af vores havnerundfarter :D

Var på herlig sejltur

Var på herlig sejltur. Med god underholdning (Jazz, Klüver). Orientering om tur i passede mængde. Dejlig aften

8 juin 2022

Hej Torben
Tak for din anmeldelse. Vi glæder os over, at I havde en dejlig aften og nød Jazz musikken :)

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig fin oplevelse at se Aarhus fra søsiden

Vi var en gruppe af sted på havnerundfart. Det var spændende at se byen fra søsiden, og specielt udsigten til Aarhus Ø med al den særegne arkitektur, var en fin oplevelse. Og så er det en oplevelse i sig selv at sejle med den gamle, fine kutter.

18 mai 2022

Hej Robert
Tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse.
Vi håber, vi ses igen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

En hyggelig time på vandet

En hyggelig time på vandet omkring Aarhus havn. Virkelig en god oplevelse. Havde inviteret 15 af de nærmeste familiemedlemmer med på fødselsdagstur med kagemand og kaffe. Det var SÅ hyggeligt at vi kan finde på det igen. Ekstra krydderi på turen er jo at guide (Lars) har en masse god og sjov viden om det vi sejlede forbi. Ganske enkelt forrygende.

17 mai 2022

Hej Morten
Tusind tak for din gode anmeldelse. Det glæder os, at I havde en god tur! Vi glæder os til at se jer ombord igen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Har sejlet både sommer og til jul

Har sejlet både sommer og til jul. Det er den hyggeligste time, man kan forestille sig. Selv os, der har boet i Aarhus hele livet, kan få noget ud af det. Og så gør det ikke noget, der både er humor og hygge inkluderet i værtskabet.

7 janvier 2022

Hej Heidi
Tak for den gode anmeldelse! Dejligt at høre at turen også er en oplevelse for de lokale i byen :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Total dårlig service

Total dårlig service. Vores sejltur blev aflyst og til trods for flere mails til diverse Mail adresse på deres hjemmeside hørte vi ikke noget. Da vi så bad om at få returneret vores penge hørte vi pludselig noget. Vi fik tilsendt tilgodebeviser. Da det ikke er muligt for os at sejle 10 personer på en anden dato ville vi gerne have pengene tilbage. Så nu svarer de ikke igen.
Jeg kan ikke anbefale dem, slet ikke i de her Corona tider vor aflysning nemt kan komme på tale.
Øv øv øv...

3 janvier 2022

Hej Louise
Jeg er meget ked af at høre, at du føler, du har oplevet en dårlig service hos os.
Den seneste mail jeg kan se, vi har modtaget fra dig er d. 20. august til vores hovedmail - mail@aarhussailevent.dk, hvor du, som du beskriver det, har modtaget et gavebevis for en sejlads, du selv har valgt at aflyse. Sejladsen blev afholdt.

Som beskrevet i vores handelsbetingelser refunderes købte billetter ikke iht. Forbrugeraftalelovens fortrydelsesret, kap. 4, § 18, stk. 2, punkt 12, medmindre en sejlads aflyses af leverandøren grundet sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis du har sendt os endnu en mail, må du meget gerne sende den igen på vores hovedmail - mail@aarhussailevent.dk, eller give os et ring, så skal jeg være behjælpelig med svar.

Jeg håber, vi kan få udredt denne misforståelse.

Vh
Christina

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid en unik oplevelse at sejle…

Det er altid en unik oplevelse at sejle med Aarhus Sail Event! De brænder for det de laver, og det er med til at skabe en fantastisk stemning. Kan varmt anbefales ❤️

26 décembre 2021

Réponse de Aros Cruises

Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os, at det kan mærkes hvor meget vi selv brænder for vores koncepter og gæster ombord :)

Julehygge

Skøn sejltur med Jul-damperen. Gode historier, ny viden og lækre æbleskiver samt gløgg.
Kan bestemt anbefales.
Glædelig jul.

24 décembre 2021

Réponse de Aros Cruises

Dejligt at I havde en skøn tur på JULDAMPEREN, det glæder os. Og tak for anbefalingen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kom helt sikkert i julestemning

Var på en superhyggelig julesejltur. Der var pyntet op med både kravlenisser og flettede julehjerter og rigtig hyggelig julestemning. Desuden fik vi fortalt både aktuelle, men også skønne røverhistorier. Kan meget varmt anbefales.

24 décembre 2021

Réponse de Aros Cruises

Det glæder os, at I havde en hyggelig sejltur på JULDAMPEREN og kom i julestemning. Tak for anbefalingen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vinder ellers sjældent noget, men altså...

Min mand og jeg (76 og 74) fejrede vores 3. (og i denne omgang sidste) stik lillejuleaften med en skøn sejltur rundt i Århus havn. På JULDAMPEREN. Smukt pyntet indendørs, med juletræ og masser af lyskæder. Oveni den bedste gløgg, jeg har smagt længe, og æbleskiver. Det var også en fornøjelse af blive guidet under sejladsen af en, der vidste, hvad han fortalte om.
Vi har allerede bestemt, at vi skal med på en tur igen, når man kan se det hele i dagslys. Så tak til Aarhus Sail Event for en hyggelig time på vandet. Og rigtig glædelig jul.

23 décembre 2021

Réponse de Aros Cruises

Fantastisk at I havde en god tur ombord på JULDAMPEREN.
Vi glæder os til at se jer, på én af vores sejladser over sommeren, hvor I kan se byen i et helt andet lys :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus