Artifakt Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Smukke smykker, fantastisk kundeservice, og altid en sød hilsen med i pakken, når man køber!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet et par gange på hjemmesiden, og har altid fået fine vare. Som er smukt pakket ind, og der medfølger altid et lille kort, men en forklaringen på krystallen. Mette svare venligt og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter en lang søgen på et måne vedhæng til en barnedåbsgave stødte jeg på spirit of wonder i anledning af, at hendes navn er Luna. Da denne lejlighed var vigtig for mig - skrev jeg en lang forklarin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun anbefale Spirit of Wonder, som er den skønneste webshop med fine, fine specielle smykker og andre skønne sager med krystaller. Jeg har forelsket mig i flere af smykkerne og endte denne gang... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Et smykke kan minde dig om én, du elsker. Om noget, du har været igennem. Om noget, du ønsker at holde fast i. Eller om en side af dig selv, du gerne vil bære lidt tydeligere. Hos Artifakt finder du smykker og vedhæng, der kan sammensættes på din egen måde. Du kan vælge symboler, bogstaver og små detaljer, der passer til din historie. Det kan være enkelt og diskret eller mere personligt og sammensat.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, hurtig levering og personlige virkelig smukke smykker leveret i smuk indpakning

23 avril 2023

Kære Susanne. Tusinde tak for den meget fine anmeldelse <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, og varen lever til fulde op til min forventning.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Spirit of Wonder🙏🏼💕

19 mars 2023

Réponse de Artifakt

Tusinde tak for dine ord. De betyder alverden

Skønne smykker

Skønne smykker. Lækker indpakning. En oplevelse at modtage sine smykker incl. guidning til brugen af dem😍

14 mars 2023

Réponse de Artifakt

Hvor er det dejligt at høre. Tusinde tak for den fine anmeldelse

Der ligger SÅ meget kærlighed bag 🙏🏻❤️

Jeg elsker sirligheden og håndarbejdet der ligger bag smykkerne fra Spirit of Wonder ❤️ De emmer af kærlighed og dedikation og det synes jeg mærkes 🙏🏻🥰
Desuden elsker jeg at støtte små erhvervsdrivende i en tid hvor det ikke er det nemmeste at være 🙌❤️🤗🥰

26 février 2023

Tusinde tusinde tak for de smukke ord. Det betyder utrolig meget <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse med personlig…

Rigtig god oplevelse med personlig hilsen fra Mette.
Utrolig flot pakket ind og meget tilfreds med produktet.
En oplevelse for krop og sjæl

2 février 2023

Tusinde tak for de meget fine ord. Dem er jeg meget glad for <3

Spirit og Wonder

Hvis du gerne vil have smukke smykker og krystaller, kan jeg varmt anbefale Spirit og Wonder.

3 février 2023

Tusinde tak for din anbefaling <3

Stor anbefaling herfra

Jeg købte et måneophæng med regnbueprisme, som gave.
Modtageren blev meget glad for gaven og det var også virkeligt smukt. Fuldstændig som på hjemmesiden.
En rigtig fin indpakning med personlig hilsen.

Stor anbefaling herfra.

9 janvier 2023

Réponse de Artifakt

Tusinde tak for de meget fine ord og beskrivelse. Det er jeg meget glad for at høre <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt flere halskæder fordi…

Jeg har købt flere halskæder fordi kvaliteten er så høj, både kæderne men selvfølgelig også krystallerne.

Jeg har måneophæng og massage lys og jeg kan kun anbefale hendes produkter fordi alting er så god kvalitet.

Derudover er service høj, selvom hun driver det hele alene.

Jeg har anbefalet hende flere gange på IG, fordi jeg så vild med de ting hun laver.

8 janvier 2023

Wow altså. Af hjertet TAK for de meget smukke ord. Det betyder alverden

Mine yndlings smykker kommer herfra. <3

Jeg har handlet ved Spirit of Wonder flere gange, og jeg vender altid tilbage, da jeg synes smykkerne er så smukke og energierne i dem er så fine.
Jeg har kun oplevet god kundeservice, især da jeg ønskede at få byttet to kæder :)
Mine varmeste anbefalinger hvis du elsker krystaler, æstetik og at støtte kvindelige iværksættere. <3

7 janvier 2023
Avis spontané

Réponse de Artifakt

Wow altså. Tusinde tak for den meget smukke anbefaling. Det gør mig utrolig glad at høre.

Noté 4 sur 5 étoiles

God og hurtig service

God og hurtig service. Svarer på alle spørgsmål man må have
Fin hjemmeside. Nem at finde rundt i. Ikke sidste gang jeg handler der

1 décembre 2022

Réponse de Artifakt

Kære Nita. Tusinde tak for de fine ord. Jeg er glad for det var en god oplevelse at handle hos mig :)

Smukt smykke!

Smykket var meget smukkere end på billederne 😊 lynhurtig forsendelse!

5 décembre 2022

Réponse de Artifakt

Tusinde tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både smykke og levering :)

Super levering

Super levering, lige til tiden uden problemer

28 novembre 2022

Réponse de Artifakt

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds :)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus