Når man efter 34 år i samme branche skal skifte retning, er det guld værd at komme i forløb ved AS3 og Maibrit Lykke. Efter 5 samtaler med sparring, gode råd og ikke mindst værdifulde og lærerige samt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos AS3. Min rådgiver, John, var fra starten engageret og satte sig grundigt ind i min situation. Jeg fik ærlig, konkret og brugbar sparring, som gjorde mig mere sik... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det har været en rigtig god oplevelse og støtte i denne svære tid. AS3 har værkstøjer som virkelig har hjulpet mig igennem mit CV, kompentencer, muligheder og læring. Rådgiveren har også stået klar ti... Voir plus

L'entreprise a répondu

I received support from AS3 after being laid off, and it genuinely made a difference for me. My coach gave me practical, thoughtful advice — from improving my LinkedIn profile to gaining access to Li... Voir plus

1. Consultant en ressources humaines
  2. aussi dans
  3. Conseiller d'orientation
  4. Consultant pour l'emploi
  5. Cours

Écrit par l'entreprise

AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,7

Tous les avis

145 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

I went to some sessions with a… psicologist

I went to some sessions with a psychologist there and felt very well after each conversation and very engaged with the person. I could felt that she cared and wanted me to gain tools and to understand more in deep my situation to gain more focus and responsibility.

12 février 2024

So glad to hear, Rosselin. Thank you for sharing. :) /Mette, AS3

Direkte ubehagelig oplevelse

En kort men direkte ubehagelig oplevelse. At blive bedømt /dømt i en retning på under 1 time og så behandlet som psykisk syg, Usamgeligt og direkte ubehageligt, når man opsøger hjælp til udredning for langvarig stress påvirkninger. På en dårlig dag, er man sårbar og har ikke brug for nedladende tiltale og press

29 février 2024

Réponse de AS3

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med dit forløb hos os. Det har bestemt ikke været vores intention.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil uddybe din oplevelse ved at kontakte Kim Mikkelsen, driftschef, på kmi@as3.dk eller Christian Møller Pedersen, fagchef, på cmp@as3.dk. På forhånd tak.

Med venlig hilsen
Kim Mikkelsen, Driftschef

Jeg blev grebet i en for mig…

Jeg blev grebet i en for mig uoverskuelig tid, jeg har været så priviligeret at blive hjulpet igennem sammen med mennesker der tog mig alvorligt.
I så mig og handlede ud fra det
Tak for jer!

28 février 2024

Réponse de AS3

Du beskriver din oplevelse på en så fin måde... 1.000 tak for at dele, Anne. /Mette, AS3

God oplevelse

God oplevelse
Jeg havde nogle problemer psyken, og jeg har igennem midt job. tilknytte en forsikring gennem AS3, så jeg kontaktet dem. De sørgede for alt det praktiske, fik dagen efter en mail. Med adresse og tidspunkt, til første behandling. Så alt gik godt hurtigt og meget effektivt, så kan kun sige tak til AS3 og Psykologen.

16 janvier 2024

Réponse de AS3

Det er vi glade for at høre, Peter. :) Tak for at dele din erfaring med forløbet hos os. /Mette, AS3.

Når uheldet er ude er hjælpen nær

Efter en alvorlig ulykke, hvor jeg brækkede min ryg, fik jeg øjeblikkelig professionelt hjælp på alle parametre (psykolog, fysioterapeut, ergoterapeut, jobcoash o.lign.)
I over 1 år fulgte selskabet mig tæt og hjalp mig tilbage til en nogenlunde normal hverdag og er godt arbejdsliv. Er evigt taknemmelig for hjælpen.

16 décembre 2023

Réponse de AS3

Kære Mikkel. Tak for at sætte ord på en voldsom og omfattende oplevelse. Det er rigtig godt at høre, at du er tilbage i et nogenlunde normalt arbejdsliv... Bedste hilsner fra Mette, AS3

Useriøst foretagende

Et professionelt foretagende, skulle man antage, men sådan forholdt det sig desværre ikke.
Jeg spilder simpelthen min tid på at komme til et møde, som ikke kan afholdes, det kunne være rart at have vidst på forhånd.

Det er dybt useriøst, at jeg spilder arbejdstid og stresser unødigt grundet dette.

Et rigtig dårligt førstehåndsindtryk!

2 novembre 2023

Réponse de AS3

Tak for din tilbagemelding. Det er selvfølgelig ikke i orden, hvis du var indkaldt, og mødet ikke kunne afvikles. Jeg håber, du vil kontakte din rådgiver - så vi kan opklare misforståelsen og sikre, at det ikke sker igen. Med venlig hilsen, Mette, AS3.

Jeg har vært Hos As3

Jeg har vært Hos As3, og dem hjelper meg mye . 1. Hvordan kan man forberedde intevju, CV, Åpensøknad, mye mer

19 octobre 2023

Réponse de AS3

Godt å høre. Tusen takk for tilbakemeldingen. :)

“To get out

“To get out - you have to go through.”
Jeg har haft det mest fantastiske team og hjælp på min rejse tilbage til livet.

15 août 2023

Réponse de AS3

Kære Helene. Det er en smuk beskrivelse. :) Tak for at dele det. Mvh. Mette, AS3

Rigtig Gode samtaler, 🙂👍

Rigtig gode, personlige og intense samtaler, i et sikkert og behagelige rammer. Superdygtig behandler med et skarpt og accepterende holdning til mine udfordringer. Jeg kan varm anbefale hjælp gennem AS3 Work og Care🙂👍😃

9 août 2023

Réponse de AS3

Mange tak for at uddybe din oplevelse, Jesper. Vi er glade for din anbefaling. :) /Mette, AS3

Jeg har mødt god forståelse og har haft…

Jeg har mødt god forståelse og har haft god dialog omkring hvad jeg føler og min situation. Godt med fokus på hvad jeg kan gøre for at komme et bedre sted hen på kort og længere sigt.

13 juillet 2023

Réponse de AS3

Tak for din feedback, Peder. Det er vi glade for at kunne hjælpe med til. /Mette, AS3

Hurtig hjælp

Den hurtig tilbudte hjælp, var lige det
der var brug for. Blev mødt med forståelse, og kompetente råd.

13 avril 2023

Réponse de AS3

Tak for at dele din oplevelse, Chris. Vi er altid glade, når vi kan hjælpe. /Mette fra AS3

Useriøs og respektløs ledelse.

Useriøs og respektløs ledelse.
I forbindelse med ansættelse og ansættelseskontrakt blev der udvist manglende interesse og tilbagemeldinger og kontrakten dukkede aldrig op.

6 mars 2023

Hej Britt

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med en rekrutteringsproces hos os. Det har bestemt ikke været vores intention.

Jeg kan forstå, at du efterfølgende har været i dialog med den pågældende leder, men du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig på mbon@as3.dk, hvis du ønsker at uddybe din oplevelse.

Venlig hilsen
Morten Bonné, Head of HR

Perfekt 👍

Perfekt 👍
Der gik to uger fra min første henvendelse til jeg snakkede med psykologen.
Er taknemlig for AS3’s hjælp og er sikker på at jeg er kommet mig så hurtigt takket være den hjælp.

14 décembre 2022

Réponse de AS3

Hvor er det godt at høre. :) Tak, fordi du deler. /Mette Mikkelsen, AS3 Transition