Når man efter 34 år i samme branche skal skifte retning, er det guld værd at komme i forløb ved AS3 og Maibrit Lykke. Efter 5 samtaler med sparring, gode råd og ikke mindst værdifulde og lærerige samt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos AS3. Min rådgiver, John, var fra starten engageret og satte sig grundigt ind i min situation. Jeg fik ærlig, konkret og brugbar sparring, som gjorde mig mere sik... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det har været en rigtig god oplevelse og støtte i denne svære tid. AS3 har værkstøjer som virkelig har hjulpet mig igennem mit CV, kompentencer, muligheder og læring. Rådgiveren har også stået klar ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
I received support from AS3 after being laid off, and it genuinely made a difference for me. My coach gave me practical, thoughtful advice — from improving my LinkedIn profile to gaining access to Li... Voir plus
L'entreprise a répondu
AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.
Hasselager Centervej 35, 8260, Viby J, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Indgåede tider for aftaler bliver flyttet næsten hver gang.
Meget uprofessionelt.
Når man har brug for at tale med en psykolog skal man kunne stole på indgåede aftaletider.

Réponse de AS3
Jeg bad om fortrolighed og blev også lovet fortrolighed, men virkeligheden var noget andet. Så fortæl ikke mere end hvad du ønsker, at læse i avisen dagen efter.

Réponse de AS3
Imødekomne - lytter og giver god feedback.
Er god til at vise forståelse for det man kommer med som bagage og ønsker hjælp til at forstå og få værktøjer til at bruge i dagligdagen.

Réponse de AS3
Super service og fuld tilfredshed herfra 👍

Réponse de AS3
Nogle ting vidste man ikke at man behøvede.
Sådan har jeg det med AS3.
Jeg har fra start til slut været i gode hænder, og har i alle trin af min jobsøgning fået perfekt sparring.
- CV (Mit CV var godt, men AS3 hjalp med at få det 100% skarpt)
- LinkedIn profil (Profilen blev skarpere og aktiveret til headhuntere)
- Afklaring af plan for jobsøgningen (Vi drøftede hvor og hvad jeg skulle søge, og hvordan jeg skulle prioritere min jobsøgning)
- Ansøgning (God sparring, så mine ansøgninger viste præcist hvorfor jeg var relevant til en stilling)
- Sparring inden jobsamtabler (Super god sparring til alle jobsamtaler. En god forberedelse har gjort at jeg har kunne give den gas til samtalerne)
Hermed de største anbefalinger til AS3.

Réponse de AS3
Jeg blev med det samme grebet lige der, hvor jeg var gennem trygge samtaler. Hver gang gik jeg derfra mere lettet med ny viden om mig selv.

Réponse de AS3
Super kompetent og professionelle behandling

Réponse de AS3
Jeg blev hørt, men frem for alt, var det værktøjer og den måde det blev forklaret, så jeg selv kunne relatere og bruge det!

Réponse de AS3
Det var behagelig trygt og top professionelt oplevelse. Jeg har lært rigtig meget af psykolog hvordan jeg kan funger i en svært oplevelse i fremtiden.

Réponse de AS3
Fik svar på alle mine spørsmål som opstod i mit forløb + kæmpe forståelse og opbakning under hele perioden. Tak 🙏🏻
Hilsen Gert

Réponse de AS3
Dygtig og kompetent medarbejder Annemette.
Hun vandt min tillid, allerede ved første møde.
Jeg kan kun varmt anbefale AS3 Work&Care.

Réponse de AS3
Hurtigt og professionel håndteret af AS3. Mine bedste anbefaling.

Réponse de AS3
Meget imødekommende og professionel behandling. Meget behagelig og følte mig set - hørt og forstået.
Og der var en god balance mellem snak mellem mig og psykologen. Til også st give mig noget konstruktiv med hjem.
Tak for hjælpen og til at komme videre.

Réponse de AS3
Meget professionelt og en rigtig god psykolog, som forstod mig, jeg er virkelig kommet tilbage

Réponse de AS3
Efter udfyldelse af skema online, blev jeg hurtigt kontaktet og havde en meget behagelig samtale med en medarbejder. Der blev hurtigt fundet hjælp og det viste sig, at være det helt rigtig match.

Réponse de AS3
Jeg er kommet ud på den anden side og kan agere/handle trods at angst oftest er handlingslammede

Réponse de AS3
Useriøst, upersonligt og skadeligt foretagende. Jeg havde fået tilbudt psykolog igennem min sundhedsforsikring - grundet nogle udfordringer, der virkeligt fratager mig min livkvalitet og går ud over mit arbejde.
De udfordringer ville psykologen ikke tale om, for han var mere optaget af, hvad PFA pension mente at samtalerne skulle dreje sig om, selv om det hele unægtelig hang sammen.
Hvis ikke i er interesseret i at hjælpe, hvorfor så spilde min tid og tage penge fra lægehenvisningen?
Det er decideret skadeligt for personer der mangler hjælp.