L'entreprise a répondu
Goede leer voor de volgende keer. De bestelling is ontvangen, maar doekjes verkopen tegen 20 x de prijs van de chinese webwinkel waar ze rechtstreeks vandaan kwamen geeft toch te denken. De gewe... Voir plus
Goede service bij klachten en de schoenen zitten lekker. Eerst had ik 2 paar gekregen in een maat groter omdat dat geadviseerd werd, maar ze waren te groot. Ik heb deze mogen houden i.v.m. hoge r... Voir plus
L'entreprise a répondu
Als fervent wandelaar was hielspoor een ramp. Ik heb van alles geprobeerd. Deze schoenen met de speciale zooltjes die ik erbij kreeg zijn een openbaring . De drukverdeling is perfect en ik voel de ond... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 42 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ortopedische sandalen ... aan me hoela! Kijk naar de reviews en zie dat er na een negatieve er altijd een paar postiieve komen. Dit doen ze dus zelf!!!! Zegt ook wel wat over Trustpilot ....
Levereing duurt weken. Komt dus uit China en foto op site van winkel is fictief. Geen adres, geen telefoonnumer. Adres kvk is een bovenwoning
Reactie na reactie op review: als u uw klanten serieus neemt dan zorgt u dat er U op een fatsoenlijke manier bereikbaar bent voor uw klanten en niet alleen op een review reageert voor de "buitenwacht" Jullie weten dondersgoed dat hetgeen jullie aanbieden niets met orthopedisch te maken heeft en een baggerkwakilteit is die bij mij in de Kliko beland is en u andere klanten alleen tegemoet komt met een kleine financiële tegemoetkoming i.p.v. een fatsoenlijk retourbekeid. Dus nogmaals voor anderen; LAAT JE NIET OPLICHTEN DOOR DEZE LUI ( een ander woord is er niet voor heeft 0% met een bedrijf te maken). Alleen maar snel geld verdienen over de rug van goedgelovige consumenten.

Réponse de Ascend Amsterdam
Slecht bedrijf en na 3,5 week wachten slechte kwaliteit. Terugsturen kan niet en reageren ook niet op mails dus mensen wees gewaarschuwd voor dit slechte bedrijf.
kOOP hier NIETS

Réponse de Ascend Amsterdam
Ongelofelijk blij met Ascend Amsterdam! Mijn knieën waren een constante bron van pijn, maar na het bestellen van de schoenen én twee kniebraces, kan ik eindelijk weer normaal bewegen. En als kers op de taart kreeg ik er ook nog gratis inlegzolen bij. Helemaal top! Dank jullie wel!

Réponse de Ascend Amsterdam
Uitstekende service! Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld bij ascend-amsterdam.nl, maar na contact te hebben gehad met Laura verliep het retourneren makkelijk en snel. Ze heeft me fijn verder geholpen.
Complimenten voor de moeiteloze afhandeling.

Réponse de Ascend Amsterdam
Wat een verademing! Als iemand met chronische rugklachten was ik sceptisch, maar sinds ik de schoenen van Ascend Amsterdam draag, is mijn pijn aanzienlijk verminderd. Ik loop weer veel comfortabeler. Echt een aanrader!

Réponse de Ascend Amsterdam
Ontzettend slecht bedrijf. Eerst 3.5 week gewacht op de levering. Voor €135 kleding besteld. Pasvorm van de jurken slaat nergens op. Retouren wordt niet geaccepteerd. Dit omdat de retourkosten hoog zouden zijn. 30% vergoedinging aangeboden gekregen als compensatie. Herhaaldelijk mails gestuurd dat ik alsnog wil retourneren maar nu helemaal geen gehoor meer. NIET BESTELLEN!

Réponse de Ascend Amsterdam
2 zomersetjes gekocht, paste niet goed. Ik kon het niet retourneren, dit zou dan €35 kosten. Zo staat dit niet op de site. Geen kleding bestellen hier dus! Ik heb dit oprecht nog nooit meegemaakt.

Réponse de Ascend Amsterdam
Het is een scam, don't buy on this website. De kwaliteit is heel slecht voor de prijs die je betaalt en ze leveren niet de volgende dag zoals ze zeggen op hun website.
Even shein has beter quality for a far more lower price!!

Réponse de Ascend Amsterdam
Wanneer je wilt retouren krijg je een mail dat dat niet kan. Maar dat je 30% korting krijgt en het product mag houden. Aangezien terug sturen 35 euro kost!!! Zeer slechte service, zeer slechte communicatie dit staat nergens op de site !! Ook veel nep reviews van trustpilot aangezien er hier dus maar 0 staan
Niet bestellen daar dus!!