I recently visited Audi and had an absolutely fantastic experience. From the moment I walked in, I was impressed—not only by the sleek lineup of vehicles, but also by the incredibly knowledgeable and... Voir plus
L'entreprise a répondu
Audi tager alt for sent hånd om deres 12 V DC problemer med store serier af Q4. Spilder umiddelbart både deres og kundernes tid med en masse undersøgelser som virker unødvendige i stedet for måske at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Audi Servicepartner Holbæk rakte en stor hjælpende hånd ud til mig i form af en meget stor hjælperabat på en ny motor og reparation mv. af min bil, idet jeg havde været ret uheldig med en sprunget tak... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super hjælpsomme og service-mindede Havde min A6 55 TFSIe til service for at få checket bremser; Audi Holbæk ringede proaktivt og gjorde mig opmærksom på, at det nu var tid til service - fik en tid,... Voir plus
Bilbyen 1 v. Audi Holbæk, 4300, Holbæk, Danemark
Demande des avis aux clients
Jeg var sammen med min kone og besøgte Audi i Holbæk. Vi vidste ikke, hvad vi skulle forvente, da vi ikke havde været der før, men vi blev positivt overraskede over de flinke og professionelle medarbejdere. Samtidig fik vi en opringning umiddelbart efter for en evaluering af oplevelsen. Vi kan sagtens finde på at købe vores næste bil hos dem.

Réponse de Audi - Servicepartner Holbæk
Jeg havde et akut problem med min bil, og jeg blev meget hurtig hjulpet

Réponse de Audi - Servicepartner Holbæk
Altid god service og dygtige personale
Bilen klar som aftalt og låne bil aftalen perfekt.

Réponse de Audi - Servicepartner Holbæk
God og professionel indskrivning og udførelse af arbejdet. Kan kun anbefales at bruge.

Super hjælpsomme og service-mindede
Havde min A6 55 TFSIe til service for at få checket bremser; Audi Holbæk ringede proaktivt og gjorde mig opmærksom på, at det nu var tid til service - fik en tid, og alt er udført tip-top og til aftalt pris. Varmeste anbefalinger herfra. Eneste malurt i bægeret er den lange ventetid på at få en tid på værkstedet.

Réponse de Audi - Servicepartner Holbæk
Rimelig ventetid, og overholdelse af aftaler.

Réponse de Audi - Servicepartner Holbæk
Som altid professionel og serviceminded behandling

Réponse de Audi - Servicepartner Holbæk
Alt for dyrt 5000 kr. for at skifte et pollenfiler og toppe op med lidt bremsevæske…. Resten af arbejdet er varm luft

Réponse de Audi - Servicepartner Holbæk
Samlet set er det utilfredsstillende at skulle vente næsten 5 måneder på at få udbedret softwaren så bilen kan lade 100% af netto kapaciteten

Réponse de Audi - Servicepartner Holbæk
Medarbejdere der var yderst venlige og kompetente, gennemgik de problemstillinger der var.