Autohero Polska Avis

1 923
TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

to mój drugi samochód kupiony w autohero auta w obydwu przypadkach zgodne z opisem dobrze przygotowane do odbioru obsługa działa bardzo sprawnie jak dla mnie firma spełniła moje oczekiwania oczywiście... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Witam. Jeżeli o obsługę to dalbym6nawet jeszcze 1 gwiazdkę więcej ale za to , że aby skusić klienta do oddziału bo może jednak jak już zrobił tyle kilometrów to pewnie coś kupi a za swoje auto to się... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Cały proces zakupu sprawnie załatwiony. Na wszelkie pytania dostawałam natychmiastową odpowiedź mailem lub telefonicznie. Opiekun oferty dzwonił i dopytywał czy wszystko w porządku, czy potrzebuje w c... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Przeglądałem , na stronie autohero.pl auta w poszukiwaniu Mazdy CX- 5 . Po znalezieniu wymarzonego egzemplarza zadzwoniłem na infolinię z prośbą o informacje o samochodzie. Wytłumaczono mi wszystko że... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile

À propos de Autohero Polska

Écrit par l'entreprise

Autohero - Kupno samochodu: Wreszcie łatwe

Szukasz swojego następnego samochodu? Sprawdź nasze Autohero Centers lub odwiedź autohero.com. Bez względu na markę, bez względu na model: czeka na Ciebie ponad 500+ używanych samochodów w super cenach. Każdy z nich ma przejrzystą historię serwisową, jest sprawdzany przez Autohero, profesjonalnie odnowiony i objęty roczną gwarancją.

Masz pytania? Nasz zespół chętnie doradzi Ci telefonicznie, mailowo lub osobiście w jednym z naszych Autohero Centers.

Znajdź swój samochód już teraz na Autohero.

Jesteśmy Autohero!

Écrit par l'entreprise

Nasz cel: uczynić zakup samochodu używanego całkowicie bezpiecznym i przejrzystym
Wybierz online, w wolnej chwili, spośród ponad 6000 samochodów używanych, samochód idealny. W Autohero wiesz dokładnie, co wybierasz. Każdy samochód jest sprawdzony i przygotowany przez naszych ekspertów - jeśli są jeszcze ślady użytkowania, pokazujemy je w przejrzysty sposób na zdjęciach pojazdu. Możesz więc dokładnie obejrzeć swój nowy samochód online. Ponadto Autohero oferuje 21-dniową gwarancję zwrotu pieniędzy - zamiast krótkiej jazdy próbnej możesz wypróbować swój samochód. Z przyjemnością pomożemy Ci znaleźć idealny samochód i damy Ci roczną gwarancję, abyś mógł rozpocząć jazdę swoim nowym, używanym samochodem bez żadnych obaw. Bezpieczny i przejrzysty - taki jest zakup samochodu używanego w Autohero.

Co zyskujesz z Autohero:

rok gwarancji w cenie | sprawdzony i odnowiony | 21-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy

Oto, czego możesz oczekiwać w Autohero: sprawdzone samochody używane, dostawa pod same drzwi, 21-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy, roczna gwarancja na każdy samochód i płatność dopiero po przekazaniu pojazdu. Opcjonalnie możemy zaoferować Ci przedłużenie gwarancji, opcje finansowania, wymianę starego samochodu i usługę rejestracji. Chcesz dowiedzieć się więcej? Z przyjemnością! Odwiedź stronę autohero.com, aby uzyskać wszystkie informacje i więcej.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 923)

504 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dziś miałem wydanie z Mateuszem

Dziś miałem wydanie z Mateuszem. Odbiór przebiegł prawidłowo.

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że odbiór samochodu z udziałem Pana Mateusza przebiegł prawidłowo i bez komplikacji. Przekażemy mu Państwa pozytywną wiadomość. Życzymy wielu bezpiecznych oraz przyjemnych podróży!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wszelka pomoc w zakupie auta

Wszelka pomoc w zakupie auta. Ustawiany termin dostawy auta pod klienta. Szybka wysułka dokumentów.

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że mogliśmy wesprzeć Państwa na każdym etapie zakupu, elastycznie ustalić termin dostawy oraz sprawnie przesłać dokumenty. Życzymy wielu bezpiecznych i przyjemnych podróży!

Obsługa jest super

Obsługa jest super, jak miałam pytania mogłam skontaktować się z konsultantami którzy szybko odpowiadali na moje pytania.

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Jest nam bardzo miło, że kontakt z naszymi konsultantami był łatwy, a odpowiedzi na Pani pytania otrzymywała Pani szybko i sprawnie. Cieszymy się, że mogła Pani liczyć na nasze wsparcie.

Życzymy wielu bezpiecznych i udanych podróży!

Noté 2 sur 5 étoiles

Średnio polecam zakup auta z autohero

Średnio polecam zakup auta z autohero. Znalazłem auto i kupiłem online bez oglądania z ofertą rejestracji. Już na wstępie okazało się że auto jest jednak zarejestrowane i oddali kwotę za usługę. Na auto czekałem z tydzień, miało przyjechać o 14 a przyjechało o 21 gdy już było ciemno. Auto brudne strasznie przyjechało, brud wżarty w lakier i szyby , koszt przywrócenia auta to jakiegoś wyglądu 1200zł oddali 200zł. W aucie po zakupie nie działał zamek kierowcy, naprawiłem na własny koszt bo więcej bym spalił paliwa do ich serwisu. Klapa bagażnika wyrwana z mocowań musiałem naprawić, kolor zderzaka różnił się dużo od reszty karoserii, w porównaniu ze zdjęciami podmienili Alufelgi z tyłu miały wersję inną ciemniejsze z przodu inne jaśniejsze nie wspomnę o dużo większych uszkodzeniach niż na zdjęciach. Po tysiącu km auto szarpnęło i wywaliło check engine wypadanie zapłonu. Naprawiłem na własny koszt. Żałuję że tego auta nie zwróciłem , autohero to zwykli handlarze nie ma tam nic co opisują dumnie na swojej stronie. Auto po miesiącu wstawiłem w komis, został sprzedany ze stratą. Auto 5 letnie a jak złom. Jak już coś od nich kupywać to dokładnie obejrzeć a jak tylko coś budzi nasze wątpliwości to oddajcie auto. Nie kupujcie w ciemno online bo może to być mina jak u mnie.

26 août 2025

Szanowny Panie Wiesławie,

dziękujemy za szczegółową opinię. Opisane przez Pana kwestie dotyczące dostawy, stanu pojazdu oraz późniejszych usterek traktujemy poważnie. Niestety nie odnotowaliśmy w naszej bazie klienta ani transakcji odpowiadającej przedstawionemu opisowi, dlatego nie możemy zweryfikować tych informacji ani odnieść się do opisanej sytuacji.

Zespół Autohero

Noté 5 sur 5 étoiles

Pan Mateusz szybko zrealizował odbiór…

Pan Mateusz szybko zrealizował odbiór auta i odpowiadał na moje pytania. Polecam z całego serca 😊

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za serdeczną rekomendację! Cieszymy się, że Pan Mateusz sprawnie zorganizował odbiór samochodu i udzielił odpowiedzi na wszystkie pytania. Przekażemy mu Państwa miłe słowa. Życzymy wielu bezpiecznych i radosnych podróży z Autohero Polska!

Noté 5 sur 5 étoiles

Odebrałam Volvo wydane przez pana…

Odebrałam Volvo wydane przez pana Adriana.Dziekuje bardzo za wspaniałą obsługę

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że odbiór Volvo przebiegł pomyślnie, a obsługa Pana Adriana spełniła Pani oczekiwania. Przekażemy mu serdeczne podziękowania. Życzymy wielu bezpiecznych i przyjemnych podróży!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rzetelni i solidni, komfortowo na każdym etapie!

Kupiłam auto z finansowaniem i cały proces zakupu i odbioru przerósł moje oczekiwania. Wszystko odbyło się online, absolutnie bezstresowo można kupić dobry samochód i dostać na niego kredyt przez Internet. Zarejestrowałam też bez problemu, dostarczone dokumenty były w jak najlepszym porządku. Odbiór samochodu przebiegł szybko i bardzo sympatycznie, auto czyste, pracownicy Autohero uprzejmi i pomocni. Dla pewności zrobiłam przegląd stanu technicznego i diagnosta potwierdził dobry stan techniczny, który był zgodny z opisem samochodu na stronie internetowej. Mogę tylko gorąco polecić Autohero szczególnie tym, którzy chcą doświadczyć, że komuś zależy na kliencie i jego opinii również po zakupie. Wygląda na to, że ta firma ustanawia nowe standardy w Polsce w handlu samochodami.

24 août 2026

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za tak obszerną i niezwykle pozytywną opinię! Cieszymy się, że zakup samochodu z finansowaniem przebiegł dla Pani komfortowo i bezstresowo, a cały proces online, przygotowanie dokumentów oraz rejestracja spełniły Pani oczekiwania. Miło nam również słyszeć, że doceniła Pani sprawny odbiór, czystość samochodu oraz pomoc i uprzejmość naszego zespołu.

To dla nas szczególnie ważne, że niezależna kontrola potwierdziła dobry stan techniczny auta zgodny z jego opisem. Dziękujemy za zaufanie i polecenie Autohero Polska — życzymy wielu bezpiecznych oraz przyjemnych podróży!

Ok, polecam

Ok, dziękuję

25 août 2026

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za krótką, ale bardzo miłą opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie i że mogą Państwo polecić Autohero Polska. Życzymy wielu bezpiecznych oraz przyjemnych podróży!

Opinia

Duży wybór aut, transakcja przeprowadzona sprawnie.

10 août 2026

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że docenili Państwo szeroki wybór samochodów oraz sprawny przebieg transakcji. Życzymy wielu bezpiecznych i przyjemnych podróży!

Obsluga

Obsługa Pana Juliusza na miejscu bez zastrzeżeń. Cała procedura bez problemów.

24 août 2026

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że obsługa Pana Juliusza na miejscu spełniła Państwa oczekiwania, a cała procedura przebiegła sprawnie i bez problemów. Przekażemy mu Państwa miłe słowa.

Życzymy wielu bezpiecznych i przyjemnych podróży!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wszystko co opublikowali o samochodzie…

Wszystko co opublikowali o samochodzie było zgodne z prawdą. Pomogli mi wyjaśnić wszystkie moje wątpliwości, Odpowiedzieli na wszystkie moje pytania.
I co dalej?
Cieszę się moim samochpodem!

27 novembre 2025

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że informacje dotyczące samochodu były zgodne ze stanem faktycznym, a nasz zespół pomógł rozwiać wszystkie Państwa wątpliwości. Najważniejsze, że zakup spełnił oczekiwania i mogą się Państwo cieszyć swoim samochodem. Życzymy wielu udanych podróży!

Noté 1 sur 5 étoiles

Omijać z daleka

Zakup bardzo sprawnie, ale reklamacja to już horror. Radzę omijać z daleka.

22 août 2026

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że odbiór samochodu przebiegł sprawnie, a Pan Witold zadbał o bezproblemową realizację wszystkich formalności. Przekażemy mu Państwa miłe słowa.

Odebrałam opla

Odebrałam opla. Profesjonalne przekazanie. Super

22 août 2026

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że przekazanie Opla przebiegło profesjonalnie i spełniło Pani oczekiwania. Życzymy wielu bezpiecznych oraz przyjemnych podróży!

Wszystko ok

Wszystko ok, poprawnie i profesjonalnie

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za opinię! Miło nam, że oceniają Państwo cały proces jako poprawny i profesjonalny. Życzymy wielu bezpiecznych oraz komfortowych podróży samochodem od Autohero Polska!

Idealny i szybki odbior.

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że odbiór samochodu przebiegł szybko i zgodnie z Państwa oczekiwaniami. Życzymy wielu bezpiecznych oraz przyjemnych podróży!

Super obsługa

Super obsługa

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za rekomendację i miłe słowa! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Państwa oczekiwania. Życzymy wielu bezpiecznych i przyjemnych podróży z Autohero Polska!

Noté 4 sur 5 étoiles

Było w porządku

..........

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że wszystko przebiegło w porządku. Mamy nadzieję, że samochód będzie służył bez zarzutu i zapraszamy ponownie do Autohero Polska.

Bardzo pozytywnie

Bardzo pozytywnie! Pan Jaliusz bardzo pozytywnie przedstawil samochód! Dziękuję!

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że Pan Jaliusz w profesjonalny i wyczerpujący sposób przedstawił samochód. Przekażemy mu Państwa podziękowania. Życzymy wielu udanych podróży!

Noté 5 sur 5 étoiles

Peugeot 2008 był wydany przez Pana…

Peugeot 2008 był wydany przez Pana Adriana. Wszystko super

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za opinię! Miło nam słyszeć, że wydanie Peugeota 2008 przez Pana Adriana przebiegło bez zarzutu. Przekażemy mu Państwa pozytywną wiadomość. Życzymy wielu bezpiecznych i komfortowych podróży!

Noté 4 sur 5 étoiles

Wszystko przebiegło sprawnie i w miłej…

Wszystko przebiegło sprawnie i w miłej atmosferze

Réponse de Autohero Polska

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że cały proces przebiegł sprawnie i w przyjaznej atmosferze. Życzymy wielu udanych podróży i samych pozytywnych doświadczeń z samochodem od Autohero Polska!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus