Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

LØB fra AVANTPARK abaslout værste sted at parkere, jeg skulle parkere til min første qskykolog time og fordi jeg havde lidt svært ved at fin rundt i byen og kommer 5 minutter frosendt får jeg en bøde,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Parkerer ved Herlev hovedgade, hvor der er 3 timers fri parkering, bortset fra bunden af parkeringspladsen som åbenbart kun er 30 mins parkering, det er godt nok skiltet, men jeg overså det. Ski... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Forfærdelig og ulovlig håndtering af opkrævning.. Har opholdt mig i form af standsning på parkeringsplads i Taastrup. Efter et par uger modtog jeg en afgift på knap 600 kr. Har klaget over o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne lige rose Avantpark. Historien er at min kone i en stresset situation kom til at indtaste den forkerte NR plade. En klar fejl fra hendes side, men der var forståelse for fejlen da hun s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de voiturier

Écrit par l'entreprise

Avantpark er et digitalt P-selskab, som stræber efter at gøre det så nemt, sikkert og fair at parkere som muligt. Vi benytter os af nummerpladescannere hvilket gør, at man får en præcis registrering for sin ind- og udkørsel på P-området.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 4 sur 5 étoiles

Havde fået tildelt en parkeringsbøde

Havde fået tildelt en parkeringsbøde, da jeg desværre havde tastet et tal forkert,avantpark kunne godt se, det var en fejl, og annulleret bøden...en dårlig dag blev en go dag..☺️👌tak..

15 septembre 2025

Hej Johnny,

Tak for din anmeldelse. 😊
Vi er glade for at det endte som en positiv oplevelse for dig.
Tastefejl kan jo ske.

Rigtig god dag til dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ville korttidsparkere. Trukket 510 kr. for beboerparkering.

Jeg benytter EasyPark til at parkere ved Allerød st og hovedgade. P pladsen ejes af Avantpark Danmark. Forventer at jeg blot kan gøre som jeg plejer ved kortidsparkering som jeg altid benytter. Pludselig har jeg trykket på 1måneds beboerparkering til kr. 510 som jeg IKKE kan annullere. Easy park chatbot og senere kundeservice er ikke til nogen hjælp. Grotesk at de har betalings oplysninger og man ved ét klik køber en ydelse som ikke kan fortrydes (hvad en almindelig parkering altid kan, hvorfor det er ufarligt og straks kan ændres igen).

Hej Ulrikke,

Vi er kede af at høre, at du har haft den opfattelse, at vi ikke var behjælpelige, og vi forstår, at situationen har været frustrerende for dig.
Vi har gennemgået forløbet og kan bekræfte, at så snart vi modtog din henvendelse, blev sagen øjeblikkeligt videresendt til den rette afdeling hos Avantpark. Herfra blev EasyPark kontaktet med det samme, og de vendte hurtigt tilbage med deres svar til os.
Sagen blev derfor håndteret så hurtigt og effektivt som muligt inden for de gældende procedurer mellem EasyPark og Avantpark. Der er gået blot tre timer siden vi først modtog din henvendelse, og den har været aktivt behandlet hele tiden. To medarbejdere har været inde over sagen fra Avantpark, og EasyPark reagerede hurtigt for at sikre en løsning inden weekenden.
Vi tager både ris og ros til os, men i dette tilfælde har alle handlet hurtigt, og din henvendelse er blevet behandlet med både hurtighed og respekt. Vi forstår, at det kan være frustrerende at afvente sagsbehandling, men i dette tilfælde har vi været aktive på din sag fra første øjeblik for at kunne hjælpe dig bedst og hurtigst muligt.
Vi håber, dette giver klarhed, og vi beklager, at oplevelsen ikke matchede den indsats, vi har lagt i at hjælpe dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

god kommunikation og forståelse for at…

god kommunikation og forståelse for at en simpel tastefejl ikke bør udløse en P-bøde
mange tak

Hej Knud,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god og forstående dialog med os.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig behandling

God service og hurtig behandling! tak

Hej Aleyna,

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og hurtig behandling. Det betyder meget for os. 🙏✨

Parkering i Allerød

Parkering i Allerød. Forvirrende skiltning med det ene formål at tjene penge. Driver kunder og besøgende ud af byen med deres mafiametoder. Utroligt at det er tilladt at drive forretning på den måde i stedet for at hjælpe brugerne til at gøre det rigtige, opsætter man bespænd efter benspænd.

18 septembre 2025

Hej Camilla,

Vi beklager, at du har oplevet vores skiltning og parkeringsregler som forvirrende. Vores mål er ikke at gøre det vanskeligt for besøgende, men at sikre orden og sikkerhed for alle i området.

Noté 1 sur 5 étoiles

They give fines without any mistake…

They give fines without any mistake done, leave no proof of mistake.

30 décembre 2024

Dear Benigne,

Our goal is always to ensure fair and transparent enforcement. If you believe a fine was issued in error, we encourage you to contact our customer service with the relevant details so we can review the case thoroughly.

Kind regards

Fik en bøde

Fik en bøde, da jeg havde lavet en fejl i forbindelse med indtastning af p-tilladelse.

Skrev ind, og en. Enlig medarbejder Melina slettede bøden. Tak for fleksibiliteten.

Bh

Jacob

24 septembre 2025

Réponse de Avantpark Danmark

Tak for din anmeldelse – og fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Vi er glade for, at Melina kunne hjælpe dig, og at sagen blev løst på en god måde. Vi ved, at fejl kan ske, og vi er glade for at kunne hjælpe i denne situation.

Vi sender din ros videre til Melina!

Skrupelløst selskab

Elendig skiltning - misvisende at der ikke gøres tydeligt opmærksomt på at område i p-hus er beboerparkering. Troede min betaling med EasyPark var fin, men nej. Forstår ikke hvorfor Avantpark ikke går mere op i at skilte fremfor at fremstå som skrupelløse og griske.

6 septembre 2025

Hen Kamilla,

Tak for din henvendelse.
Vi forstår fuldt ud frustrationen, når man tror, man har gjort alt korrekt, og alligevel ender med en opkrævning. Vi bestræber os på, at skiltningen i vores parkeringsområder skal være tydelig og informativ, så alle brugere kan parkere korrekt.

AVANTPARK

AVANTPARK. Jeg har oplevet flere gange at min registrering på Lindevang, Frederiksberg ikke blev bekræftet. Dog modtog en meddelse om at jeg allerede havde overskredet den første halvetime. Og derfor vil få tilsendt en bøde.

18 septembre 2025

Hej Freddy,

Vi forstår at det kan være frustrerende når man oplevet problemer med registrering. Det er bestemt ikke meningen, at vores system skal skabe forvirring eller fejl. Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice med oplysninger om de specifikke registreringer, så vi kan undersøge sagen og sikre, at alt bliver håndteret korrekt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres medarbejder som laver tjek med…

Jeres medarbejder som laver tjek med parkering. Jeg mødte Dorte i Bjørnøgade Aalborg, hun er en gevinst for jeres firma. sød og meget smilende . Og meget behagelig at tale med. Jeg har ikke bil, så det var blot en meget behagelig snak jeg havde med hende.

Ingelise B

17 septembre 2025

Hej Ingelise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om vores medarbejder Dorte. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og vi giver naturligvis din ros videre til hende – det vil helt sikkert glæde hende at vide.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg havde dummet mig mht registrering…

Jeg havde dummet mig mht registrering af bil. Her var Avantpark søde til at eftergive afgiften.

12 août 2025

Hej Anita,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig i situationen.

Din feedback betyder meget for os.

Pengegrisk selskab

Pengegrisk selskab, som både har dårlig skiltning og bonger for parkering selv hvis der IKKE er tale om parkering men afsætning. De forholder sig ikke til sund logik, men er udelukkende interesseret i at malke bilisters pengepung ved at udnytte åben invitation til parkeringsområder, men at fakturere fra første sekund via kameraovervågning. Denne måde at malke bilister for er total usmagelig og man har INGEN mulighed for at anke. De forholder sig kun til det som de har sat på skiltene med småt, som man af gode grunde ikke læser når man har forvildet sig ind på deres områder. Også dette selskab udstiller parkeringsselskaber som pengemaskiner, som står på spring til at udnytte sagesløse bilister. Virkelig usmageligt og total umoralsk måde at skabe indtjening på.

30 août 2025

Hej Tni,

Tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi bestræber os på, at skiltningen på vores områder er tydelig, og at reglerne er nemme at forstå, så det er kede af, hvis det ikke har været din oplevelse.

Du har altid mulighed for at gå ind på vores hjemmeside, og lave en indsigelse hvis du er uenig i en opkrævning.

Du ønskes en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde tastet forkert REG nummer.

Havde tastet forkert REG nummer.
Efter henvendele og fremsendelse af dokumentation , blev afgiften omgående annulleret. Så ikke alle P-selskaber er røvere :-)

12 septembre 2025

Hej Ole,

Vi er glade for at høre, at din henvendelse blev løst hurtigt, og at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Vi ønsker dig en rigtig god dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Da jeg stod hos tandlægen (som absolut…

Da jeg stod hos tandlægen (som absolut ikke er mit favoritsted) indtastede jeg det sidste endetal på nummerpladen med et 8 tal i stedet for et 9 tal. Dagen efter modtog jeg en parkeringsbøde. Jeg fremsendte derfor min registrering til Avantpark, og opdagede først efter afsendelsen, at jeg havde tastet forkert. MEN de har eftergivet min bøde, uden jeg skulle henvise til afsagde domme etc vedr. fejlindtastning. Fik svar med en info om at bøden denne gang var annulleret. Rigtig god service.

1 septembre 2025

Hej Ea,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse hos os.

Vi ved, at tastefejl kan ske for alle.

Det glæder os meget, at du oplevede servicen som god – det er netop den standard, vi ønsker at opretholde, og vi sætter stor pris på din feedback.

Rigtig god dag :)

Jeg fik et bødeforlæg.

Jeg fik et bødeforlæg, på 1089kr. De skrev jeg havde
overskredet, den max. tidsgrænse for gratis P.
Nu viser det sig at man skal registrer, sig via en kode på telefonen. Det havde jeg gjort, Jeg sendte det ind, til dem.
Det viste sig at jeg havde, lavede en taste fejl på mit, nr. plade.
Du skriver de, sødt til mig, det er mit ansvar, at sikker mig det, er den rigtige, nr.plade.
De annuller, bøden, med det vil ikke ske i fremtiden.

28 août 2025

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er glade for at høre, at din sag blev løst, og at bøden blev annulleret i dette tilfælde.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har taget dig tid til at dele den her.

Du ønskes en rigtig god dag :)

Er jeres parkeringsvagter blinde

Min søn lånte min bil ,kørte på Macdonals I Gladsaxe Tinghøjparken 47 . Kl 20.59.26 parkere han snur lige mellem 2 flotte mega hvide streger . Da de har fået lavet ny parkeringsplads , de har så ikke helt fået fjernet , den gamle streg som kan ses ,menn man er ikke i tvivl om den ikke gælder mere. Min søn går til ham da han ser ham gå rundt om bilen kl 21.03.58 .det er den tid han har skrevet den ud og går så og tager billeder. Min søn forsøger at fortælle ham at det er den gamle parkeringsplads streg , men ak manden holder hårdnakket at den stribe han holder oven på med de to højre hjul er båden og at han holder parkeret i 2 båse . Total langt ude ,min søn har taget billeder af hele parkeringsplads pladsen. Midt i vejen er der også gamle streger , så min søn spørger ham, om det så også er iorden at holde der. Svaret er nej det må du ikke så får du en bøde. Den nye parkeringsplads er vel 1 mdr højest 2 mdr gammel , måske i skulle lade være med at arbejde om aften når mørket er begyndt at falde på.Hvad sker der for jeres parkerings vagter . Jeg har 10 billeder som er sendt til jer . I vil have betaling inden 5 dage. Men det kan tage 90 dage for jer at behandle den klage der er sendt afsted . WHAT ... JA DER KOMMER INGEN PENGE HERFRA .men Parkeringsklagenævnet får de samme biller se dt afsted imorgen. Den 10 september. 👍

9 septembre 2025

Hej Sanne,

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi forstår, at situationen har været frustrerende, og håber, at du vil rette henvendelse til vores kundeservice, hvis du ønsker, at vi kigger nærmere på sagen.

Når vores parkeringsvagter udfører kontrol, følger de de gældende regler på parkeringsområdet. Vi kan dog godt forstå, at nye markeringer og gamle streger kan skabe forvirring.

Hvis der er tale om en fejl fra vores side, er dette dybt beklageligt. Jeg vil derfor endnu en gang henvise dig til at kontakte os, så vi kan se på jeres sag.

Vi ønsker både dig og din søn en rigtig god dag.

Forstående dejligt parkeringsfirma

Man hører altid om de kedelige oplevelser mht parkeringsfirmaer - men jeg kan bidrage med en GOD
Jeg Punkterede med bilen på en brandvej og fik desværre straks en bøde på 1750 kr - ærgerligt da bilen blev fjernet få minutter senere
Jeg skrev til Avantpark og forklarede punkteringen og nu har de godskrevet bøden

Tusind tak og endelig et firma med forståelse

9 septembre 2025

Hej Kristina,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe med sagen, og at det endte positivt.

Det betyder meget for os at kunne give god service og vise forståelse, når uheldige situationer opstår.

Rigtig god dag.

Plat og svindel

Har klaget over en bøde gentagne gange uden svar, og nu er man blevet sendt til inkasso.
Jeg er kørt ind i et område man åbenbart ikke må? Jeg kan forstå hvis jeg havde parkeret bilen, men jeg er kørt ind og ud.

8 septembre 2025

Hej Daniel,

Tak for din henvendelse.

Vi forstår, at det kan være en frustrerende situation.

Vores sagsbehandlere vurderer alle indsigelser ud fra de gældende parkeringsregler, og selv korte ophold i et område kan i visse tilfælde udløse en opkrævning.

Alle sager bliver behandlet inden for 30 hverdage. Hvis du ikke modtager svar inden for denne tidsramme, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice, da de kan søge din sag frem. I mange tilfælde overses mails fra vores sagsbehandlere, da de sendes med deres navn som afsender og ikke “Avantpark”.

Vi kan desværre ikke ændre på sager, der allerede er sendt til inkasso, men du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservicetelefon for at få klarhed over situationen.

Rigtig god dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Den er sørme luret godt- at sende ud…

Den er sørme luret godt- at sende ud med posten og bor sørme et sted hvor posten ikke kommer hver dag 🤔 så rykker efter rykker og nu endnu en rykker , bliver sku træt 🫡

22 août 2025

Hej Mette,

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at modtage rykkere.
Vi håber selvfølgelig, at det ikke sker igen – men skulle det ske, er du altid velkommen til at ringe til os. Så kan vi tage en snak og få set på sagen, inden den udvikler sig unødigt.

Fik en afgift pga

Fik en afgift pga. forkert indtastede bogstaver i nr.plade.
Har netop fået af vide, at afgiften pr. kulance er annulleret.
Tak for det.
Men også rimeligt, da alt i øvrigt er foregået korrekt iforb. med parkeringen og registeringen.
Hvis dokumentationen er i orden, så bør man ikke få en afgift.
Måske et mindre gebyr for sagsbehandlingen fx 100 - 200kr.

22 août 2025

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse, og dejligt at høre, at sagen er blevet løst.

Vi er glade for, at vi kunne annullere opkrævningen som en del af vores kundeservice – særligt når alt andet i forbindelse med parkeringen var i orden.
Skulle du få brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus