Nordisk Film Biografer A/S Avis 2 653

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lyd og komfort samt god service generelt. Og så er der gratis parkering i P-huset, hvis man husker at taste sin nummerplade ind i biografen :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Var i dag i kontakt med jeres kundeservice og kan desværre ikke huske hvad hun hed, men hun ydede en virkelig fantastisk service og vejledning. Virkede virkelig venlig og fik mig lynhurtigt guide... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Cinéma

Écrit par l'entreprise

Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.

Coordonnées de contact

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Den nye biograf i Hillerød

Hej Lise 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse i vores nye biograf i Hillerød - både med lyd, komfort og service.

Vi håber at se dig igen snart 🎬

Emma, Nordisk Film Biografer

Noté 5 sur 5 étoiles

Opera bio i Imperial er fantastisk

Opera bio i Imperial er fantastisk! - Næsten som at være i Covent Garden!

Hej Hans.

Mange tak for din fine anmeldelse!

Hvor er vi glade for at høre, at du er vild OperaBio i Imperial, det er vi virkelig også😍

Vi håber på at kunne byde dig velkommen til næste OperaBio.
Venlig hilsen, Anna - Nordisk Film Biografer✨

Fantastisk sødt personale

Fantastisk sødt personale. Smilende og hjælpsomt

Hej Hanne

Tusind tak for den fine anmeldelse😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale. Vi sætter stor pris på din ros, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart 🎬

Emma, Nordisk Film Biografer

Ringe lyd…

Vi var et par venner der skulle ind og se “ Michael” en film hvor vi også så frem til at høre en masse god musik. Men desværre blev vi ekstremt skuffet. Lyden var så dårlig og der var ingen bund/bas. Vi kunne efterfølgende læse på Google at biografen har fjernet en del af lyden grundet klager fra nabo hotellet. Biografen burde især ved sådan en film oplyse os om at vi ikke ville få den fulde lydoplevelse. Da filmen handlede om en af verden største musik ikoner, så kunne det være på sin plads at oplyse deres gæster om denne udfordring. Vi har besluttet at købe billetter til samme film i anden biograf, da vi ikke føler at vi fik den fulde oplevelse.

Réponse : Nordisk Film Biografer A/S

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse med “Michael” ikke levede op til forventningerne – især når lyden spiller en så stor rolle i netop den type film.

Vi har desværre været nødt til midlertidigt at justere visse dybe lydfrekvenser i Imperial pga. nabohensyn. Vi er opmærksomme på, at det ikke er optimalt, og vi arbejder på en løsning.

Du er meget velkommen til at skrive til os på support@nfbio.dk, så vi kan følge op på jeres oplevelse.

Nanna, Nordisk Film Biografer

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en fed oplevelse til fan event…

Tak for en fed oplevelse til fan event på " Michael " filmen. Det var virkelig en dejlig festlig aften. Rigtig god service alle steder og en dejlig bio at sidde i.
Mvh Stinna

Hej Stinna
Tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at du have fed aften til vores fan event!
Vi glæder os til at byde dig velkommen snart igen :-)
Mvh Kirsten, Nordisk Film Biografer

Mega sejt

Mega sejt, elsker biograf i Randers..
De har styr på alt, virkelig mega godt.
Kommer snart igen.

Hej MS

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg har sørget for at sende din anmeldelse til Randers Bio, som vil glæde sig til at byde dig velkommen igen :-)

Hav en god dag !
Mvh Kirsten, Nordisk Film Biografer

Superoplevelser i 4DX

Superoplevelser i 4DX. Utrolig ren biograf som giver lidt ekstra du nok ikke lige kan replikere i hjemmebiografen.

Personalet er hjælpsomme og smilende.

Noté 4 sur 5 étoiles

Alt i alt en god oplevelse lige fra…

Alt i alt en god oplevelse lige fra nemhed ift parkering, venligt personale og gode sæder.

23 avril 2026

Hej Heidie.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber at kunne byde dig velkommen til flere gode oplevelser i fremtiden.

God weekend.

Hilsen Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

Vi var meget tilfreds med helheden i Herning Bio, MEN

Vi var meget tilfreds med helheden i det nye look biografen i Herning har fået. Virkelig flot.
Vi kommer der en del og har altid været meget tilfreds, både med personalet, renligheden, cafeen osv.
MEN... Denne gang var første gang siden de har skiftet krus og slik beholder/pose. Nu er der kommet et udelig pap låg på sodavanden, som ikke slutter tæt! det gør at man SKAL sidde lodret for at drikke af det, hvis man ikke som jeg, skal spilde det ud over det hele.
Så er der den nye slik kop.. Jamen hvorfor ?? I de gamle poser kunne man ryste slikket efter man havde blandet, det kan du da glemme nu. Så frem over bliver der ikke købt for de 100-150 kr slik vi plejer. ØV

22 avril 2026

Hej,

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Vi er super glade for at høre, at du synes godt om det nye look og er tilfreds med vores personale :)

Vi er opmærksomme på problemet med sodavandslågene, og vi er ved at overgå til nogle bedre kopper og låg.

Vi forstår, at det er ærgerligt, når man ikke kan ryste sit slik, som man plejer. Din feedback er værdifuld og vil blive brugt i vores løbende evaluering af vores produkter og emballage.

Vi håber, at I fortsat vil besøge os :)

Mvh. Nikolaj, Nordisk Film Biografer

Noté 3 sur 5 étoiles

Det var ved at være noget tid siden

Det var ved at være noget tid siden, jeg sidst havde været i biffen, så der var sket en del nyt i biografen i Odense siden sidst. På den positive side er de nye sæder virkelig gode.
På den anden side var jeg godt nok skuffet over deres ændring af butikken. De har fjernet den gode kaffemaskine, de havde. Den er nu erstattet af en cafémedarbejder, der står og laver kaffen til dig. Det kunne sikkert være rigtig godt, men når man får en mikroskopisk kop kaffe for pengene, og den ikke smager bedre end den, de havde på deres tidligere maskine, så er det godt nok en skuffelse, der er med til at gøre, at man bare bliver hjemme og venter med at se filmene, til de en dag kommer på nettet.

Det kunne i øvrigt være skønt, hvis lyden var bare en anelse lavere under reklamerne. Man bliver jo nærmest blæst ud af salen.

Jeg ville egentlig bare have skrevet det direkte til NF Bio, men de har åbenbart ikke en ris/ros-funktion på deres hjemmeside, så nu blev det her.

8 avril 2026

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse og for at dele både din ris og ros med os.

Det er vi rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med de nye sæder, det betyder meget for os, at komforten er i top. Samtidig er vi kede af at høre, at oplevelsen i caféområdet ikke levede op til dine forventninger, og at kaffen ikke stod mål med det, du tidligere har oplevet.

Vi tager selvfølgelig din feedback omkring både kaffeudvalget og lydniveauet under reklamer med videre til de relevante afdelinger, så vi kan se nærmere på det.

Hvis du en anden gang har ris eller ros, er du altid meget velkommen til at sende os en mail via vores kundeservice, det er typisk den vej, vores gæster kontakter os direkte.

Tak igen for din feedback.

Mvh Amalie, Nordisk Film Biografer

Rolig biograf

Det var en godoplevelse at være i denne biograf. God atmosfære, venligt personale. Luksus sæder, og rigtig god lyd. Og hold da op, var der 10 sale. Skønt med mange forskellige tidspunkter filmene går på. Salene er derfor sjældne overfyldte, hvilket giver god ro under filmene. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

18 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ringe service

Ringe service
Skal møde personligt op for at få refunderet bio billetter når man er syg !!!
det bliver ikke NF fremover godt vi har lido i Vejle

15 avril 2026

Hej Søren

Kravet om personligt fremmøde ved refundering tæt på forestillingens start er en del af vores betalingsbetingelser, som man accepterer i forbindelse med købet.

Hvis der er mere end 2 timer til filmstart, er det muligt selv at refundere sine billetter online ved at logge ind på sin profil. Har man ikke en profil i forvejen, kan man oprette en BioPlus profil efter købet, så refunderingen kan klares digitalt - det kræver blot, at profilen oprettes med de samme oplysninger, som blev brugt ved købet.

Vi tager naturligvis din feedback med videre.

Venlig hilsen Emma, NFB

Noté 5 sur 5 étoiles

Tilpas temperatur og tilpas lyd niveau

Tilpas temperatur og tilpas lyd niveau, dejlige behagelige sæder og smilende personale.😊Jeg vil til enhver tid anbefale denne biograf fremfor andre biografer, det er helt sikkert.😉 Når jeg skal i biografen på et tidspunkt igen, så vælger jeg klart denne. 🤩

10 avril 2026

Hej Christel.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Det varmer os utroligt meget at høre, at du havde en så god oplevelse hos os, og at du satte pris på både temperaturen, lydniveauet, vores behagelige sæder samt det smilende personale. Vi stræber altid efter at give vores gæster den bedste biografoplevelse, og vi sætter stor pris på din feedback.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i biografen igen! 🤩

Venlig hilsen - Anna, Nordisk Film Biografer

For koldt og for lavt

Når jeg går i bio så er det fordi jeg ønsker en luksus oplevelse. I dag er priserne for at gå i bio ret høje, så det er klart noget der skal passe til prisen. Jeg synes der er alt for koldt i Nordisk films biografer.. hver gang vi er der sidder man godt mv men der er for koldt og det er ikke super fedt til oplevelsen. Udover det er lydstyrken for lav. Synes det er mega ærgeligt at man bedre kan høre folks hvisken og raslen med slikposer end filmen.. det er for dårligt til prisen.

12 avril 2026

Hej Henriksen
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at du synes at der er for koldt i vores biografer og at lyden er for lav. Du skriver ikke hvilken biograf du oplever det i. Du er altid velkommen til at tage fat i personalet, da de hurtigt vil kunne finde ud af om der er en fejl i klima anlægget og samtidig tjekke lyden . I forhold til billetprisen, så er det dyrt at drive en biograf, hvorfor vi sætter vores billetpriser på et niveau, som er afstemt med vores omkostningsniveau. Du er altid velkommen til at skrive en uddybende mail til support@nfbio.dk, så kan vi bedre hjælpe dig.
Hav en god dag :-) Mvh Kirsten, Nordisk Film Biografer

Alt for ringe oplevelse

Alt for ringe oplevelse. Heldigvis børnene var glade for den Super Mario (og den var sjov) film, men selve oplevelsen var alt alt alt for ringe. Forstår det ikke at en tur i biografen skal koste ca. 1000kr. Hvilken verden lever vi i?

11 avril 2026

Hej Jaksa :)
Tak for din tid til at skrive en anmeldelse på trods af en kedelig årsag.
Vi er rigtig glade for, at dine børn nød filmen, men vi beklager, hvis jeres oplevelse ikke levede op til det I betalte.
Det er dyrt at drive en biograf og vi er derfor nødt til at sætte vores billetpriser på et niveau, som dels er afstemt med vores omkostninger og dels så vi fortsat kan investere i fx digitale fremvisere og avancerede lydsystemer, som vores gæster forventer af en moderne biograf. Vi beklager derfor mange gange, hvis det ikke levede op til jeres forventninger, hvad vi ellers stræber efter, da vores gæsters oplevelse kommer først. Vi håber trods alt, at I alligevel vil besøge os igen - forhåbentlig til en oplevelse i top.
Mvh Marie, NFB

Super Hyggelig filmaften

Super Hyggelig filmaften med børnebørnene. Var kommet til at booke forkert bio online - Det var ukompliceret og hurtigt fixet af en kompetent og imødekommende medarbejder.

10 avril 2026

Hej Tina.

Jeg er glad for at vi kunne finde en løsning, og at du havde en hyggelig filmaften med børnebørnene.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen snart.

Hilsen Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus