Babypuzzels Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas was de puzzel fout gemaakt. Na veel moeite akkoord gekregen om het te retourneren naar Nederland (moest eigenlijk op eigen kosten naar China à ongeveer €20). Nu heeft niemand het pakket in on... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn bestelling werd niet geleverd. Ik kreeg bericht dat het bedrag was terugbetaald.Kon 10 dagen duren voor het op mijn rekening zou staan. Dat was op 6 juni. Ik heb nog steeds niets ontvangen. Ze r... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Puzzel bevatte geen handvaten zoals op de afbeelding. Er werden geen speelkaarten meegeleverd, ondanks dat dit wel bij de aanbieding hoorde. De levertijd was vele malen langer dan op de website sto... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Babypuzzel met naam

Na het bestellen pas de reviews gelezen, maar het is alles meegevallen. Het is dropshipping, het komt uit China, op de bekende sites te vinden. Pinnen ontbreken idd, maar letter met een trema is geen probleem, keurig uitgevoerd, laser gesneden en goed verpakt, wij zijn er blij mee. Levertijd ca. 1 week. Track & trace is matig, pas verstrekt na levering!

22 mars 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Teleurgesteld

Helaas hier ook besteld. Als ik deze reviews had gelezen had ik dit niet gedaan. Bijbetaald om de puzzel in te pakken in cadeaupapier maar dit was niet gedaan. Ook de beloofde memory zat er niet bij. De pinnen op de puzzel ontbreken. En ook de kleuren zijn niet zo mooi als op de foto.
Klantenservice geeft niet meer thuis. Erg jammer. Gelukkig was de naam wel goed gespeld.

29 mars 2025

De dropshipping

De dropshipping, YEcommerce wordt opzettelijk niet vermeld, herroepingsrecht, retouren en contact is niet mogelijk.Dus...Aangeven bij: consuwijzer.nl,
Doe-een-melding-over-uw-rechten-als-consument.
Kost je 2 minuutjes tijd

1 mars 2025

Hier NIET bestellen

Hier NIET bestellen! Inmiddels 4 weken geleden besteld, niks ontvangen, krijg ook geen contact. Er is alleen een mailadres beschikbaar en het andere mail adres waar naar verwezen wordt is niet bestaand, kortom, oplichters.

Ik ben benieuwd of we hier iets tegen kunnen doen?

25 mars 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Dit is dropshipping

Dit is dropshipping. Mijn puzzel met naam kwam in een witte plastic zak, dan weet je het al. Geleverd door Shein of Temu. Gekeken op één van deze webwinkels en inderdaad, dezelfde puzzel maar vele male goedkoper dan wat ik er voor betaald heb bij babypuzzel.nl. Ik gun ieder zijn winst maar dit is echt een stap te ver, en slechte kwaliteit. Niet bij kopen!

22 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Oproep aan de eigenaar om deze website…

Oproep aan de eigenaar om deze website op te doeken!!

Ik bestelde een puzzel als kraamkado, er is niks geleverd én helemaal geen reactie meer gekregen. Ik deed nog een laatste oproep op hun fatsoen om mijn geld terug te geven maar vrees dat ook hier geen reactie op komt.

8 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik zou hier niet bestellen!!

Puzzel wel ontvangen, maar de naam is verkeerd gespeld. Meermaals contact opgenomen, maar geen gehoor. Daarbij kan je de puzzel beter rechtstreeks van Temu of Ali kopen, hier lijkt het ook vandaan te komen, voor de helft van de prijs.

Wat een teleurstelling. Zo 40€ weggegooid.

6 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Het lijkt erom dat dit een scam is

Het lijkt erom dat dit een scam is. Eerst niet geleverd.Toen kreeg ik ene bericht dat mijn pakket terug gestuurd was naar China. Dat zou gecorrigeerd worden maar nu hoor of zie ik niets meer. Verzoek om dan maar geld terug te sturen is ook niet op gereageerd...

13 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Meteen stuk, slechte opvolging klantendienst

Bij het eerste gebruik al meteen een stuk afgebroken.
Heel gevaarlijk klein stukje hout voor een klein kindje.
Melding hiervan gemaakt en een eerste contact waarna er geen oplossing geboden is. Nadien is elk contact via het mailadres onbeantwoord gebleven.
Garantie is niets waard.

6 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Teleurstellende kwaliteit, slechte service.

Er wordt niet op de site vermeld dat de puzzels in China worden gemaakt op bestelling.

De ontvangen puzzel miste de knopjes die wel op de foto’s op de site stonden.

De luxe kadoverpakking is een piepschuim verpakking en geen kadoverpakking.

Je lijkt een aanbieding te kopen, maar die aanbieding is een continue aanbieding

Op mijn klacht over het geleverde wordt in eerste instantie met een niet passende reactie gereageerd (uw bestelling is vertraagd); daarna blijft het stil.

18 février 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Ziet eruit als scam maar wordt echt geleverd.

Ik heb ongeveer 3 weken geleden een puzzel besteld voor mijn kindje. Volgens de website zou het met 3 werkdagen geleverd moeten zijn. Dat was dus niet het geval. Dat geeft niks maar geef dat eerlijk aan. Intussen had ik zelf wat reviews gelezen op Trustpilot over Babypuzzels.nl en ik hoopte echt dat de puzzel nog binnen zou komen aangezien er veel slechte reviews waren.
Gelukkig tot mijn grote verrassing is de puzzel vandaag op Valentijnsdag geleverd.

De puzzel ziet er goed uit, zoals op de afbeelding en de naam is ook goed en duidelijk te lezen. Wel is mij vanavond pas opgevallen dat er geen pinnetjes op de letters zitten zoals hoe het op de website staat. Dit is wel erg jammer maar niet een reden voor ons om het cadeau weg te gooien.
Op de achterkant is onze opgegeven tekst ingebrand, dit had wel wat netter gekund als in netter onder elkaar, maar het klopt en is aanwezig.
De puzzel lijkt van goede kwaliteit en ik hoop dat dat ook echt zo is maar dat is nog even aanzien, aangezien het een cadeautje is.

Als tip voor babypuzzel.nl is geef aan dat de levertijd ongeveer 3 weken bedraagt ipv 3 werkdagen, verschil is enorm en zorg dat je beter bereikbaar bent ipv een mailadres waar nooit op gereageerd wordt.
En de leveringsdienst is wel erg slecht. De tracking op de pagina is niet altijd juist en het zou een ‘Nederlandse versie’ moeten zijn maar ze reageren in het Engels. Wel reageren ze snel op emails.

Wij zijn in ieder geval heel opgelucht en blij dat de puzzel is binnen gekomen en hopen dat de kwaliteit over de lange termijn goed is en dat de puzzel netjes blijft.

14 février 2025

Frauduleuze praktijken

Frauduleuze praktijken. Pakket komt nooit toe en wanneer je contact opneemt en vraagt naar informatie of een terugbetaling dan krijg je gewoon geen reactie meer.

NOOIT iets kopen.

29 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

8 januari 2025 een puzzel besteld.

8 januari 2025 een puzzel besteld.
Op moment van betalen , krijg je wel een reactie.
Nooit een puzzel ontvangen en ook geen reactie gehad van Babypuzzel, alleen een standaard antwoord via de mail
Volgens track en trace heeft de puzzel al de halve wereld gezien.
Geen telefoonnummer te vinden, hoewel zoiets wettelijk verplicht is

28 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Na een week mijn bestelling…

Na een week mijn bestelling geannuleerd. Je krijgt van de klantenservice steeds dezelfde e-mail. We zijn nu inmiddels 3 weken verder. Geen puzzel geen geld retour. Het e-mailadres waarna ze in een eigen mail verwijzen is niet beschikbaar. Als je trustpilot leest zijn het dropshifters. Op de puzzels zitten geen knopjes en ze zien er niet zo uit zoals op de reclames op fb. Tuin er niet in het zijn OPLICHTERS. De Telegraaf wil verhalen over dropshifters. Dit is een “goed/slecht” voorbeeld

18 janvier 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus