Babypuzzels Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas was de puzzel fout gemaakt. Na veel moeite akkoord gekregen om het te retourneren naar Nederland (moest eigenlijk op eigen kosten naar China à ongeveer €20). Nu heeft niemand het pakket in on... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn bestelling werd niet geleverd. Ik kreeg bericht dat het bedrag was terugbetaald.Kon 10 dagen duren voor het op mijn rekening zou staan. Dat was op 6 juni. Ik heb nog steeds niets ontvangen. Ze r... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Puzzel bevatte geen handvaten zoals op de afbeelding. Er werden geen speelkaarten meegeleverd, ondanks dat dit wel bij de aanbieding hoorde. De levertijd was vele malen langer dan op de website sto... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Na het bestellen pas de reviews gelezen, maar het is alles meegevallen. Het is dropshipping, het komt uit China, op de bekende sites te vinden. Pinnen ontbreken idd, maar letter met een trema is geen... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dropshipping! NIET KOPEN

Dropshipping!
Puzzels komen rechtsreeks van China. Na heel lang wachten toch de puzzel ontvangen maar niet zoals afgebeeld.
Klantenservice is niet bereikbaar!
Ik zou zeggen niet kopen!

1 janvier 2025

Dropshipper! Niet kopen!

Dropshipper... puzzel is totaal niet zoals afgebeeld. Zie reviews hieronder. De positieve reviews zijn sowieso nep en vertaald. Belachelijk.

14 janvier 2025

Absolute scam

Absolute scam! Puzzels arrives but not like on the photos and Sophie from customer service does nothing about it. Do not order here or even give them money

3 janvier 2025

Slechter dan slecht

Slechter dan slecht!
Puzzels waar je lang op moet wachten, niet kloppen en een enorm slechte klantenservice. Niet bestellen hier!!
Je kan beter zelf op AliExpress bestellen.. daar komen de puzzels uiteindelijk ook vandaan. Scheelt je geld en heb je wel gewoon een klantenservice.

2 janvier 2025

Niks geleverd

In oktober een bestelling geplaatst maar tot op heden nog niks ontvangen. Klantenservice zou er achter aan gaan maar niks meer van gehoord. Ben bang dat het ook niet meer geleverd wordt.

9 janvier 2025

Oplichters

Oplichters

Een puzzel gekocht voor 30 euro maar hij klopt helemaal niet met de website. Er zitten geen knopjes op de letters waardoor het haast onmogelijk is om mee te spelen, dure puzzel om niets mee te kunnen doen.. Ook de andere onderdelen van de puzzel komen niet overeen met de afbeelding.

Ze beloven een levering binnen 48 uur maar ook daar is niets van waar.

Een dropshipper zonder mogelijkheid tot contact met de klantenservice. Weggegooid geld.

6 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel vooral hier als je een teleurstellende puzzel wil met waardeloze klantenserice!

Knudde!
Alles aan deze "onderneming" is waardeloos!
Van het feit dat ze een slechte dropshipper zijn (met ellelange wachttijden) tot aan waardeloze puzzels/prodcuten en een nog waardelozere klantenservice.

Het memoryspel (twv 10 euro) was incompleet en dubbelzijdig geprint. Waardeloos dus voor dit spel.

De puzzel had geen knoppen, terwijl op de webshop puzzels worden afgebeeld met knoppen. Er wordt nergens vermeld dat deze knoppen er niet bij zitten. Voor kinderen een stuk moeilijker om de puzzel te maken op deze manier.

Klantenservice hoef je NIKS van te verwachten.. kan je niet bellen en reageren met standaard emails die niet jouw vraag beantwoorden. Ontzettend frusterend. Restitutie hebben ze nog nooit van gehoord.

NIET BESTELLEN HIER!

PS: De positieve reviews hier zijn ook overduidelijk fake.. trap er niet in!

27 décembre 2024

Dit is bedrog.

Mijn bestelling werd teruggestuurd omdat mijn adres zogezegd niet juist was. Ik heb contact opgenomen met de klantendienst en ze boden hun excuses aan omdat het inderdaad juist doorgegeven was en ze gingen het onmiddellijk in orde brengen.

We zijn meer dan een week verder en mijn bestelling bestaat plots niet meer en is er helemaal geen trackingnummer. Ook de klantendienst reageert niet meer op mijn mails.

Niks kopen is dus de boodschap!

14 décembre 2024

LEVENSGEVAARLIJK!

LEVENSGEVAARLIJK!

Geef dit alsjeblieft nooit aan een kindje! Bij ons zoontje zaten 2 van de 3 knopjes op de puzzel los, waardoor hij een van de knopjes ingeslikt heeft. Mijn nichtje kreeg ook een puzzel en bij haar zaten 4 van de 6 knopjes los.

1 décembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Babypuzzel met naam

Ik lees hier allemaal slechte reviews, zojuist mijn puzzel opgehaald bij een Dhl punt. Ziet er hartstikke leuk uit. Werd goed op de hoogte gehouden van het transport dus ik snap het niet zo goed.

27 novembre 2024

Oplichting!!!

OPLICHTING!! Geld kwijt en product niet ontvangen. Via de track en trace code zou mijn pakket al 3 wkn geleden in NL zijn aangekomen.. Al 2 mnd geleden besteld. Klantenservice reageert niet. NIET BESTELLEN.

14 novembre 2024

Gebrek aan goede service

Gisteren een gepersonaliseerd product besteld maar deze wilde ik annuleren ivm te lange levertijd voor mij. Keurig binnen de 12 uur na bestelling waardoor ik recht heb op annuleren, zelfs met een gepersonaliseerd product - staat op hun eigen website. Daarbij ook gevraagd of ze het eerder kunnen toesturen zodat ik het wel op tijd kan hebben want ik heb het liefst gewoon het product maar eerder.

Kreeg een standaard copy-paste bericht dat gepersonaliseerde producten niet geretourneerd kunnen worden. Ze begrepen helaas niet dat het gaat om voortijdig annuleren gaat ipv retourneren. Ook heb ik geen reactie (positief of negatief) gekregen of ze het eerder op konden sturen... Ik heb dus vooral het idee dat er niet serieus naar vragen e.d. wordt gekeken.

Ik voel me niet serieus genomen bij deze partij. En het klantenservice noemt zich klanttevredenheidsspecialist maar voor die titel hebben ze nog het een en ander te leren. Tevens is er nergens een telefoonnummer te vinden om ze te bereiken, wat wel verplicht is.

8 novembre 2024

Na 4 maanden nog geen puzzel

In juni 2024 een puzzel besteld, en nog steeds geen puzzel (oktober 2024) ontvangen...
Koop hier dus niet... Na enkele keren een vriendelijke reactie van 'support', dat ze het zouden bekijken, heb ik niets meer gehoord.
Ik denk dat ik m'n geld kwijt ben...

17 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dropshopping met extreem slechte klantenservice

29 Juli 2024 een bestelling geplaatst. Deze is tot op de dag van vandaag 15 Oktober 2024 nog niet bezorgd. Meerdere keren mailcontact gehad met babypuzzels alleen wordt dit alles behalve serieus genomen. Worden beantwoord met dezelfde niets zeggende mailtjes. Verder is het natuurlijk uitermate fijn dat er alleen gecommuniceerd kan worden via de mail!!

Zoals velen voor mij ook al hebben benoemd. Is dit een keihard dropshoppings bedrijf, voor zover we het een bedrijf kunnen noemen.

In het KVK staan er ook meerdere bedrijf namen onder het adres waar Babypuzzels is ingeschreven. Waar onder: Dolphin Dims, Papaja's en Babypuzzels. Na wat Googlen zijn de exact zelfde reviews te vinden over deze bedrijven. Dus ik denk dat alles bij elkaar genoeg zegt.

15 octobre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Pas op, dropshipping

Pas op, dropshipping. Ik ben doorgaans altijd heel voorzichtig met online aankopen op websites die ik niet ken. Maar helaas ging ik hier de mist in. Levertijd is enkele weken en je pakket wordt bezorgd door leveranciers van AliXpress en Temu. Op deze websites zelf zijn de puzzels ook te verkrijgen, naar dan een stuk goedkoper. De puzzel zelf is leuk hoor, daar niet van, maar het blijft dropshipping

10 octobre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus