Badstunorge Avis

TrustScore 4 sur 5

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Venter over 10 måneder

Bestilte en badstue i november 25. Etter 3/4 år har vi enda ikke fått hele leveringen. Først var badstuen veldig forsinket. Istedenfor 6-8 uker tok det 4-5 måneder før vi faktisk fikk badstuen. Badstunorge sier dette var pga juleferien, men selv etter ferien tok det flere måneder før badstuen kom. Deler av bestillingen var ikke inkludert i pakken og etterleveringen er kaotisk. Badstunorge bruker etmellomselskap til leveringer, som er en ganske kaotisk opplevelse. Så sier mellomselskapet at jeg nektet pakken da jeg ikke var hjemme til å ta imot pakken. Jeg ba de om å sende pakken til butikk som de heller ikke gjorde, sånn at ingen vet hvor pakken er. Det er nesten 1 år siden jeg bestilte badstuen og jeg har fortsatt ikke hele bestillingen.

I tillegg er kommunikasjonen med badstunorge mangelfull. Vi fikk ikke bekreftelser på epost, eller meldinger om når den blir sendt. Så vi måtte løpe etter informasjoner selv . Dessuten kan det ta tid til å få svar, eller så må man minne badstunorge på å svare. Hele prosessen var frustrerende, fordi man 1) ikke vet hva statusen på leveringen er, og 2) kommunikasjonen er vanskelig, slik at man selv må bruke en del tid og energi på dette. Jeg var hele tiden bekymret at dette var en fake selskapet som bare tok pengene mine, siden vi ikke fikk informasjoner eller leveringen. Så i tillegg til badstuen får man med seg dager full med bekymringer.
Badstuen er fin og kvaliteten ser bra ut.

11 août 2026
Logo de Badstunorge

Réponse de Badstunorge

Hei Juliana,

Takk for tilbakemeldingen. Først og fremst beklager vi forsinkelsen på selve badstuen. Leveringstiden ble betydelig lengre enn både vi og dere forventet, og dette beklaget vi også underveis. Bestillingen kom i en periode med svært høy pågang og jule-/nyttårsperioden, og leveringstiden endte på nærmere fire måneder. Det er selvfølgelig ikke godt nok.

Vi har siden gjort endringer i produksjonen og økt kapasiteten, og leveringstiden på disse modellene er nå normalt rundt 4 uker.

Samtidig ønsker vi å korrigere noen deler av fremstillingen. Selve badstuen ble levert og losset som avtalt, og vi mottok ingen melding om problemer med leveransen på dette tidspunktet. Badstuen ble deretter liggende frem til sommeren før dere tok kontakt igjen i midten av juli og informerte om at utvendig LED-belysning manglet i pakken.

Dette var en mangel fra vår side, og det beklager vi. Henvendelsen kom samtidig som fabrikken var stengt i forbindelse med fellesferien. Så snart produksjonen var tilbake i starten av august, ble den manglende delen sendt ut.

Når det gjelder kommunikasjonen, kjenner vi oss heller ikke helt igjen i at det har vært svært lange perioder uten svar. Vi har gått gjennom e-posthistorikken, og den lengste svartiden vi finner er fra en e-post sendt sent fredag kveld til svar mandag morgen. Vi er likevel enige i at kommunikasjonen kunne vært tydeligere og mer proaktiv under den opprinnelige forsinkelsen.

Det stemmer også at vi benytter eksterne transportselskaper. Som de fleste nettbutikker og leverandører har vi ikke vårt eget landsdekkende transportselskap, og benytter blant annet PostNord og Posten til leveranser i Norge.

Vi er uansett glade for å høre at dere er fornøyde med selve badstuen og kvaliteten. Vi tar med oss kritikken rundt leveringstid og oppfølging videre, samtidig som vi synes det er viktig å få frem hele tidslinjen i saken.

Dette var en enkeltstående og svært uheldig hendelse som ikke er representativ for vår normale levering eller oppfølging. Vi har gjort nødvendige endringer i både produksjon og rutiner for å sikre at en slik situasjon ikke oppstår igjen.

Alt levert på døra som avtalt

Alt levert på døra som avtalt. Byggesettet var av god kvalitet. God kjøpsprosess, har ikke hatt behov for kundeservice, det var ingen mangler. Badstunorge kan trygt anbefales.

1 juin 2026

Saunaen er flott å se på

Saunaen er flott å se på, og ovnen tilfredsstiller behovene, men oppkopling av Wi-Fi fungerer ikke.
Er også spent på om taket vil unngå råte da takpapp ikke dekker adekvat over ytre kledning.
Veldig god service fra leverandør, men håpløs logistikk og levering.

17 septembre 2025