God og rask svaring på alle sporsmål og overalt god service. Sauna manual/instrukter kunne vært mer detaljert for oss som kan ikke så mye(bestilt flatpakke sauna til 4pers). Eller har en onkslig vid... Voir plus

Litt overrasket når jeg ved bestilling oppdaget at det var 8 ukers bestillingstid, men det ble levert som lovet. Monteringen var smooth, og med en god arbeidslampe ble bygget reist og takpapp og dør k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Badstuen ble levert til avtalt dato, ryddig prosess, rask svar fra kundebehandler når vi hadde spørsmål. Minus er kvaliteten på badstuen. Hadde håpet på noe bedre utførelse ift snekkerarbeid. Dør har... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Fourisseur de construction de jardin
  2. Magasin de jacuzzi
  3. Magasin d'articles de sauna
  4. Spa en extérieur

Écrit par l'entreprise

Norskbadstue - i ett med naturen! Badestamper, badstutønner og vedfyrte boblebad av høy kvalitet.

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

155 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,1

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg var en av dem som opplevde meget…

Jeg var en av dem som opplevde meget lang leveringstid etter at jeg hadde betalt for produktet. Som andre opplevde jeg at de ikke kunne levere produktet fra bilen produktet kom med. Dvs du må leie en egen kranbil og losse bilen selv. De kan kjøre produktet til adressen din, men de har ingen måte å få produktet av bilen som kommer til adressen din...Jeg var litt uheldig med ovn. Her var de hjelpsomme første gang jeg fikk problem med ovnen. Andre gang var det ikke mulig å få svar, Harvia i Finland svarer heller ikke. Sunwind som har agenturet for denne ovnen i Norge sier garanti ikke gjelder varmeelement.. Og en sauna ovn er i praksis bare ett varmeelement med beskyttelse..Så min anbefaling er å kjøpe badstuovn på Jula, Elkjøp eller andre som respekteter og oppfyller garantiforpliktelse. Det gjør ikke norsk badstue, Sunwind (Agent for HARVAI ovner) og HArvia får du ikke kontakt med...

9 septembre 2026

Bra kvalitet

Vi valgte å kjøpe badstu tilbehør her, da vi ønsket noe mer stilig enn det vanlige. Bra kvalitet, gode priser og rask levering. Vi er veldig fornøyde

5 décembre 2025

Veldig fin service

Veldig fin service.
Badstuen var mye bedre en jeg hadde turt og håpe på. Utrolig flott på alle måter.
Rett og slett lekker.
Nå gjenstår og se om den leverer over tid.

15 novembre 2025

God informasjon

God informasjon
Eg fekk rask tilbakemelding på dei spørsmåla eg hadde. Badstua vart levert og nå gjenstår berre å bygge den.....

13 août 2025

Har bestilt noen produkter og en av dem var Satu

Har bestilt noen produkter, når jeg fikk pakken var lukket til Satu boksen ikke helt tett, noe som gjør at jeg mistet over halvparten av produktet. Ringt å snakket med kundeservice og forklart situasjonen, noen timer senere var daglig leder på døra å levert ny Satu boks🤩 helt utrolig service.

13 août 2025

Icon badstu og kaldjulp

Veldig fornøyd med badstu og kaldkulp. Bestilte byggesett som var veldig enkelt å sette opp. Var litt lenge leveringtid
men det er kanskje pga høysesongen. Venter fortsatt på elektrikeren til å tilkoble ovnen. Men alt ser veldig fint ut. Bestilte Icon badstue og Icon kaldkulp. Kundeservicen svarer raskt!

27 juin 2025

Pålitelig

Pålitelig. Kom til avtalt tid. Byggesett, Alt ser ut til å være i orden. Grunnen til at ikke 5 stjerner er at fikk purring på å gi tilbakemelding nesten før mottat levering. Har ikke rukket å satt opp badstue ennå, men treverk, glassdør og alle elementer ser ut til å være i meget god kvalitet.

30 juin 2025

God kundeoppfølging

Veldig god kundeoppfølging. Hele tiden raske tilbakemeldinger ved spørsmål. Det negative er leveringstiden og utsettelse på levering, men fikk hele tiden informasjon om endringen både på levering og transport.

29 juin 2025

Jeg bestilte tønnebadstue 4m

Jeg bestilte badstue, den vle levert litt tidligere enn planlagt, men det gjorde ikke noe da vi var tilstede likevel. Pakken var godt pakket, materialene av god kvalitet og bygningstegningene stemte.

29 juin 2025

Eg har ikke fått noe badestamp.

Eg har ikke fått noe badestamp.
Den er ikke levert.

28 mai 2025

Hei Roy,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at du har opplevd forsinkelse med leveringen. Vi anbefaler alltid at kunder tar direkte kontakt med oss dersom det skulle oppstå spørsmål eller problemer – da kan vi hjelpe raskt og effektivt.

Badestampen ble produsert i Estland og skulle etter planen kjøres direkte til terminalen i Norge. Dessverre ble den hentet av transportselskapet senere enn avtalt, noe som førte til forsinkelsen. Ifølge fraktinformasjonen er badestampen nå tilgjengelig for henting på terminalen.

Vi håper du blir fornøyd med badestampen når du mottar og får tatt den i bruk. Vi setter også stor pris på om du vil oppdatere anmeldelsen din på Trustpilot etter at du har fått testet produktet.

Ta gjerne kontakt med oss direkte hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med!

Lange Lieferzeit

Lange Lieferzeit. Beschädigte Ware.

22 avril 2025

Hei Andreas,

Takk for tilbakemeldingen.

Dette kom overraskende på oss, da vi ikke har mottatt noen henvendelse fra deg verken på e-post eller telefon. Vi skulle gjerne sett at du tok kontakt med oss direkte før du la igjen en negativ vurdering på Trustpilot, slik at vi kunne fått mulighet til å rette opp i situasjonen.

Du nevner at varene var skadet ved mottak. Vi vil gjerne minne om at du selvfølgelig har rett til å reklamere, men uten å ha hørt fra deg tidligere, har vi dessverre ikke hatt anledning til å hjelpe.

Vi ønsker fortsatt å løse dette på best mulig måte – vennligst send oss en e-post og forklar hva som har skjedd, så skal vi se nærmere på saken og hjelpe deg videre.

Service

Service, levering og pris 👍

22 avril 2025

Hei!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊
Godt å høre at du er fornøyd med både service, levering og pris – det setter vi stor pris på!

Enkelt og greit

Enkelt og greit. Bra produkt

15 avril 2025

Hei Finn Arne,

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Godt å høre at du er fornøyd – det setter vi pris på.