Rigtig god mad med gode råvare, flot restaurant og pæne toiletter Men west coast hiphop som relativt højt stemnings musik ødelægger stemningen og man vil bare gerne videre.. maden er rigtig god!
God oplevelse, god mad. Vi var fire mennesker der blev mætte for cirka 1200 kr, så rimelige priser også. Ikke til fem stjerner, men jeg synes alligevel mange af de anmeldelser der pt er i gruppen her... Voir plus
Til leder/køkkenchef/kok. Vi var et par småsultne halvgamle rødder, der skulle spise før vores film i Empire. Den smilende servitrice talte kun engelsk, og var derfor ikke i stand til at forklar... Voir plus
Dyre men dejlige pizzaer: tynde sprøde med lækkert fyld. De ankommer en ad gangen, så alle ved bordet kan smage, inden den næste nylavede pizza er klar. Vi valgte at drikke deres bobler, La Matta... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Ikke mæt
Efter et besøg med 5 venner idag, går jeg fra BÆST med blandede følelser. Smagen fra al det mad vi fil serveret, var rigtig god, men der var ikke i nærheden af nok, vi bestille den store BÆST:
1. Ret: tapas, lækkert med brød. Fin start
2. Ret: 6 asparges - 1 til hver (😳)
3. Ret: en pizza slice pr mand, fra en pizza på
Børnepizza størrelse
4. Ret: en båd mozzarella og trøffel kompot
5. Ret: en pizzaslice til i samme dimensioner
6. Ret: et stykke kød der mindede mest om et stykke stegt flæsk der ikke var stægt.
Alle retter smagte som sagt rigtig fint - men når vi sidder 6 X mand på min 85kg, så var aftenens bedste oplevelse altså at slutte af på nærmeste kebabhus for at få stillet sin sult.
God mad, men personalet presser citronen..
Vi var tre afsted i torsdags og blev serviceret af en engelsk talende kvinde som nærmest fløj rundt om vores bord hele tiden og stressede os. Vi havde fået st vide vi havde bordet til kl 20, hvilket var ok.
Jeg havde ikke engang noget at sidde mig ned før hun kom og spurgte om vi ville have vand. Og kl 19:40 havde vi betalt og skulle alle sammen på toilettet og da der kun var et toilet blev da andre ved bordet, vi havde jo bordet til kl 20, men hun kom hele tiden hen og stod bare og vågede over vores bord..
Hun var alt alt alt for meget på til min smag.
Vi fik aldrig bestilt
En almindelig tirsdag aften ved 21 tiden beslutter vi at prøve at spise på Bæst.
Ankommer og får anvist to pladser i midten at et højt 6 mandsbord.
Sidder 5-10 minutter og kigger menukortet igennem og beslutter os. Intet sker, og jeg går på toilettet. Kommer tilbage efter yderligere 10 minutter, og min mand har siddet og set personale rydde bordet ved siden af os af, og gå og tale hyggeligt med hinanden.
Venter yderligere 5 minutter uden at så meget som fornemme at 'nogen' var klar over vi var der.
Så er det jeg er blevet for gammel og erfaren til at ville lægge penge sådan et sted, hvor an ikke engang kommer og tager imod bestilling af drikkevarer.
Beklager, men vi tog vores gode tøj og gik - kun stoppet af en undrende tjener, der ikke forstod hvorfor, for 'jeg var jo på vej'
god oplevelse
Vi spiste en onsdag aften på Bæst. ALLE borde var optaget, så godt at vi havde bestilt. Vi prøvede lille bæst, som slet ikke var særlig lille. Rigeligt med mad der mættede, næsten for meget. En masse små retter, så vi fik prøvede en masse. Noget var rigtig godt andet måske ikke helt min smag. Min veninden var glad for nogle af de retter som jeg måske ikke var så vilde med. Alt var dog veltilberedt og meget smagfuldt.
Nice pizzas, but...
We were a group of 6 dining at Bæst the other night. We all had the menu "Lille Bæst". The food was ok, nothing spectacular, the pizzas however were really great.
The problem was that I was asked if we wanted water to go with the wine (we bought a bottle of red and white), I said yes please, one still and one sparkling. I will gladly pay for water, but this was over the line. It is common practice at Copenhagen restaurants that you pay for water once, unless it is bottled water – at Bæst they used a different practice. Bæst kept on bringing in bottles of water, which I thought was a good service, until I saw the bill of 175 kr. for water. They just charged us for every single refill, without notifying us.
This is not a complaint about the 175 kr., which annoyed me, but the idea of ripping people off without letting them know.
Vi vender helt klart tilbage. LÆKKER MAD, god atmosfære og god service.
Endelig fik vi besøgt det nye Bæst og nydt de mange små retter i deres menu "store bæst". Den ene ret efter den anden bød på lækre smagoplevelser - bla. mozzeralla der smeltede i munden, den lækreste pizza i landet bagt på 1 min i en stenovn på 500 grader og den bedste tiramisu :-)
FANTASTISK!
Danmarks hvis ikke Verdens bedste Tiramisu & Pizzaer, finder man på BÆST!
En verden af smagsoplevelser ville være en fornærmelse, det nærmere et univers af smagsoplevelser!
Anbefales!
Dejlig aften i Bæst
Hele familien (14) havde en rigtig god aften med masser af lækker mad og vin, og ikke mindst god og høflig betjening.
Klart det bedste pizzeria i København.
I forbindelse med en biograftur var jeg på BÆST med mine forældre, og derinde er maden og betjening i tiptop!
Pizzaerne var stenovnsbagte og med rigtigt lækkert fyld. Vi spiste bl.a. svampe-, magherita- og kødpizzaer
Til forret fik vi chacuterie, bl.a. hjemmelavet BÆST-mozzerella, konfit og forskellige skinker og pølse, hvilket smagte himmelsk!
Som en apperitif fik vi cocktails fra kortet, jeg fik bl.a. en ingefær-vodka-drink, som smagte rigtig godt.
Stemningen i restauranten var lækker, mix mellem pub og restaurant, med udsigt til den store stenovn, hvor man kunme følge kokkene i pizzabagning, hvor der blev kælet for de mindste detaljer.
Beliggenheden af restauranten var også fin, på Nørrebro tæt ved Empire Bio. Ikke midt i støjende indre København, men lige tilpas :)
Er klart anbefalelsesværdig! :) hvis I tror I har smagt DK's bedste pizza, uden at have prøvet BÆST, så skal I lige prøve det, for det er oplevelsen værd.
Prismæssigt er det lidt dyrt, men med økologiske råvarer, kvaliteten og hjemmelavet ost kan man forstå prisniveauet. Så, folkens, tag derind og få knaldgod pizza! :)
God service og hyggelig atmosfære
Hyggelig restaurant med god service og venligt personale.
Gode lækre drinks og sød bartender der tilbyder nye drinks hvis de ikke falder i smag.
Pizzaerne var ikke de bedste jeg har smagt. For bløde bunde og fejlproportioneret fyld.