Snelle verzending en levering. Helaas was de Foil Blade na slechts twee keer gebruiken al kapot, dus de kwaliteit verdient nog wat verbetering. Inmiddels heb ik kosteloos een nieuwe Foil Blade ontvang... Voir plus

Lisez les avis des autres
Zeer goede service van dit bedrijf! Na een klein probleempje met de blades hebben ze direct zelf contact met mij opgenomen en wel twee nieuwe sets blades opgestuurd! Dit is goede naservice!
L'entreprise a répondu
In december 2 Balzac apparaten gekocht…voor de 2 mannen in huis. Deze deden het beide prima. Helaas was er recent een probleem met 1 van de 2 apparaten. Hij deed het niet meer en opladen deed hij ook... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het scheerapparaat was zeer slecht en absoluut niet veilig, beloofd geen wondjes maar hakt er behoorlijk in!!!! Ik heb hem retour gezonden, dit was overigens niet gratis maar kostte me € 8,95. Ik kree... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Balzac is een premium merk voor mannenverzorging dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en een buitengewone verzorgingservaring. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de unieke behoeften van moderne mannen te voldoen en biedt de perfecte balans tussen kwaliteit, stijl en prestaties. Met een toewijding aan vakmanschap en innovatie zetten we ons in om mannen te helpen hun beste zelf te presenteren en te verzorgen. We zijn er trots op dat we een leidende rol spelen in de wereld van herenverzorging en streven er altijd naar om onze klanten te voorzien van de meest verfijnde verzorgingsproducten en een ongeëvenaarde klantenservice.
Coordonnées de contact
Simon Lindhoutstraat, 1, 4691GA, Tholen, Pays-Bas
- support@balzac.co
- balzac.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Top service
Top service! Vriendelijke en snelle klantenservice, super behulpzaam en duidelijk. Bestelling was perfect in orde. Zeker een aanrader!
Zoek niet verder! Dit is het!
Ik heb kort geleden een trimmer besteld van Balzac en moet echt even mijn mening kwijt: dit product is fantastisch!
Ik ben zo lang op zoek geweest naar een trimmer waarbij ik me geen zorgen hoef te maken dat ik mezelf snijd. Ik heb dit product al een tijdje en ik maak me nergens meer zorgen over.
Ook zijn de prijs-kwaliteitverhoudingen geweldig van deze producten. Bij andere bedrijven betaal je veel meer tientjes, maar voor deze prijs heb je kwaliteit die je versteld zou laten staan!
En dan heb ik het niet eens gehad over de accessoires die je meekrijgt. Die zijn echt fantastisch en superhandig. Vooral de extra neustrimmer en de rollende scheermesjes die je erbij krijgt. Ook is het echt handig dat je bij de trimmer met LED-scherm exact kan zien hoeveel batterijpercentage je nog over hebt.
Ik raad de producten van Balzac dan ook echt zeker aan, en elke man zou dit product moeten bezitten!
En even met alle transparantie: mijn vriendin is er ook echt superblij mee, dus voor elke man met een vriendin is dit product ook echt een aanrader!
De Balzac is een stijlvol en krachtig…
De Balzac is een stijlvol en krachtig scheerapparaat dat superglad scheert zonder irritatie. Ligt goed in de hand, werkt stil en heeft een lange batterijduur. Ideaal voor dagelijks gebruik. Zeker het geld waard!
Als je nog geen kinderen wilt koop dit…
Als je nog geen kinderen wilt koop dit product niet. Man man man vrouw is niet meer van me af te slaan na die gladde ballen. heb zo een paar keer raak geschoten… uitkijken mannen!
Eindelijk een scheerapparaat dat wél doet wat het belooft!
Wat een topding! Het scheerapparaat van Balzac is strak, krachtig en ligt heerlijk in de hand. Binnen een paar minuten was mijn baard netjes bijgewerkt, zonder trekken of irritatie. Zelfs de lastigere plekjes pakt ’ie moeiteloos mee.
De batterij gaat verrassend lang mee – ik hoef ‘m maar één keer per week op te laden, en ik gebruik ’m bijna dagelijks. Ook qua design: stijlvol, modern en past perfect in de badkamer.
Beste product ooit!
Sinds ik Balzac gebruik, is mijn vriendin door het dolle heen. Alles wordt zijdezacht en glanst als een diamant. Soms is het zelfs zo glad dat ze er bijna over uitglijdt, maar dat zegt alleen maar hoe goed het werkt. Echt de uitvinding van het jaar. Wie dit niet in huis haalt, mist serieus iets!
perfecte cadeau
Heb het als cadeau voor m’n vriend gehaald. Hij is er helemaal fan van!
Een prima product maar te lange levertijd
Een prima product, maar het duurde een tijdje voor dat hij vesrtuurd werd. Eigenlijk duurde dat te lang.
Geweldige service en kwalitatieve trimmers
Geweldige service en kwalitatieve trimmers zeer tevreden!
Gekocht voor mijn zoon...super…
Gekocht voor mijn zoon...super tevreden. Eerste trimmer en eerste keer eentje gebruikt en werkt prima en praktisch. Maar nu lader kwijt...help weet niet welke ik moet kopen hiervoor en waar...zoon is woedend 🙈
SUPER SERVICE
SUPER, ik had problemen met de scheerkop ,vroeg of ze misschien een oplossing hebben. Krijg ik vandaag geen scheerkop maar EEN COMPLEET NIEUW SCHEERAPPARAAT MET TOEBEHOREN. DEZE SERVICE KRIJG JE TOCH NERGENS. Ik weet wel waar ik de volgende keer moet zijn. TOP BEDRIJF
Perfecte kwaliteit, goeie commucatie skills
De kwaliteit van de producten zijn erg goed.
Toen ze het in het begin even niet op voorraad hadden, lieten ze dat netjes via een mail weten.
Fijn om zo op de hoogte te worden gebracht, dan begreep ik ook waarom het wat langer had geduurd.
Helemaal blij met de producten!
Wan raket en man man wa zijn m’n…
Wan raket en man man wa zijn m’n ballekes mooi kaal na het gebruik van deze ballenmaaier. Ons vrouw blij, ik blij en voor de rest van m’n leven een mooie kale balzak. Wat een feest en had bijna een zaaltje gehuurd met familie en bekenden om dit te vieren. Ik zou iedereen zonne balmaaier aanraden. 💯👍🏼