Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling geplaatst bij bamled, en gelijk netjes betaald. Geen bevestiging mail gehad, probeer in contact te komen met dit bedrijf, maar helaas helemaal geen antwoord. Bestel hier niet, je krijgt je... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Lamp besteld, bevestiging ontvangen maar geen lamp ontvangen en nul respons op email en whatsapp. Nummer niet in gebruik. Aangegeven dat ik volgende week in Groningen ben en even langs kom om... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wandlamp online besteld, levering duurde wat langer dan wat we tegenwoordig gewend zijn,maar dat mag de pret niet drukken. Erg mooi wandlampje ,met een sterke magneet ,waardoor het er op en er af... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Lampen zouden op voorraad zijn, hebben 3 weken moeten wachten. Vervolgens 4 bij besteld en 3,5 gekregen er slecht bereikbaar en trage communicatie. Wij zullen hier nooit meer iets bestellen.

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de luminaires

Écrit par l'entreprise

Met verlichting van Bamled zijn jouw verlichting, lichtbronnen en lampen spot-on. Wat is ontstaan als een klein bedrijf in Friesland is in de afgelopen jaren uitgegroeid naar één van de grootste webshops in lichtbehandeling. Onze missie is iedereen voorzien de juiste sfeermaker. Wanneer je houdt van hout, led of spot Bamled is jouw leverancier. Velen klanten hebben het licht gezien en gingen je voor. Met honderden artikelen op voorraad kun je altijd bij Bamled terecht voor jouw sfeermaker. Onze adviseurs voorzien je graag van advies. Neem contact op met onze lichtexperts voor het kiezen van de juiste verlichting.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Bestelling geplaatst bij bamled

Bestel hier niet, je krijgt je spullen niet geleverd, dus je geld kwijt

29 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Lampen zouden op voorraad zijn

Lampen zouden op voorraad zijn, hebben 3 weken moeten wachten.

25 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niets ontvangen, wel betaald...

Had ik maar eerst Trustpilot gecheckt... en toch ga ik altijd weer uit van de goedheid van de mens (achter een bedrijf in dit geval). Ook ik heb een lamp besteld en nooit ontvangen, geen reactie op mijn wijze van contact zoeken. Hier baal ik stevig van! Ons zuurverdiende geld rechtstreeks hun handen in...

27 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Lamp voor babykamer niet geleverd

We dachten een prachtig mooie lamp te kopen voor onze babykamer. Na de betaling geen betalingsbevestiging ontvangen. Natuurlijk wacht je dan even. Na 24 uur niets ontvangen. Dan zoek je contact met de winkel via mail maar krijg je geen reactie. Telefoonnummer op de website is niet in gebruik.

Dan google je naar recenties en dan is het waar, waar je al bang voor was. Deze manier van negeren lees je vaker terug in recenties over bamled.

Wat zal het zonde zijn wanneer we €85,- hebben weggegooid die we zo goed hadden willen besteden aan de babykamer en ons aanstaande babytje.

28 juin 2025

Pas op!

Op 10 mei twee spots besteld. Slechts één geleverd omdat er maar één voorradig was. Vervolgens niets meer gehoord. Reageren niet op mail en niet op Whatsapp.
Lijkt of de inmiddels failliet zijn? Of er met je geld vandoor.

10 mai 2025

Scam!

Geen track en trace ontvangen na plaatsen van de bestelling. Meerdere malen contact geprobeerd te zoeken via telefoon en via de e-mail maar geen contact mogelijk. Lijkt een scam!

10 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

24 maart een bestelling gedaan gelukkig…

24 maart een bestelling gedaan gelukkig met een credit card. hoopvol een week gewacht. Contact gezocht het was niet leverbaar zou nog een week duren. voordeel van de twijfel gegeven. week erop weer zou het een week duren. Zowel ik als mijn partner gereageerd noem een datum. konden ze niet. adres zou van de baas zijn en wijst naar een woonhuis. Nu via de creditcard maatschappij bezig om het geld terug te vorderen. oplichters en die 5 sterren reviews zijn ze zelf.

19 avril 2025

Let op scam!!!!

Let op scam!!!!! Hier niets bestellen.
Ik had hier voor honderden euro's aan lampen besteld. 6 lampen in totaal.
Daarvan kreeg ik er maar 2 geleverd.
Telefonisch niet te bereiken en mail werkt ook niet.

13 février 2025

Hallo Marloes,

Zoals we op de mail al aangegeven hadden zijn de andere 4 lampen nog onderweg. Ook hebben we op uw instagram berichtje gereageerd. onze excuses dat het niet in 1 levering is gekomen.

Klantenservice

hang lamp

hang lamp besteld, snel geleverd en makkelijk om temonteren. geeft onze woonkamer een mooi en luxe design

27 janvier 2025

Vriendelijke service

Vriendelijke service, erg bekwaam in het vakgebied, zeker een aanrader!!

15 janvier 2025

gevel buiten lamp

In het verleden hier al eens lampen besteld geloof ergens medio 2020, nu zochten we een paar lampen die mooi zouden staan aan onze gevel, het resultaat is erg mooi geworden en de lampen waren op tijd bezorgd. Ik lees veel negatieve reacties hier maar die ervaring hebben wij totaal niet.

Producten zien er ook goed uit voor de prijs - kwaliteit verhouding.

16 janvier 2025

Goed om te horen en bedankt voor uw feedback!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus