Bestelling geplaatst bij bamled, en gelijk netjes betaald. Geen bevestiging mail gehad, probeer in contact te komen met dit bedrijf, maar helaas helemaal geen antwoord. Bestel hier niet, je krijgt je... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wandlamp online besteld, levering duurde wat langer dan wat we tegenwoordig gewend zijn,maar dat mag de pret niet drukken. Erg mooi wandlampje ,met een sterke magneet ,waardoor het er op en er af... Voir plus
Lampen zouden op voorraad zijn, hebben 3 weken moeten wachten. Vervolgens 4 bij besteld en 3,5 gekregen er slecht bereikbaar en trage communicatie. Wij zullen hier nooit meer iets bestellen.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Met verlichting van Bamled zijn jouw verlichting, lichtbronnen en lampen spot-on. Wat is ontstaan als een klein bedrijf in Friesland is in de afgelopen jaren uitgegroeid naar één van de grootste webshops in lichtbehandeling. Onze missie is iedereen voorzien de juiste sfeermaker. Wanneer je houdt van hout, led of spot Bamled is jouw leverancier. Velen klanten hebben het licht gezien en gingen je voor. Met honderden artikelen op voorraad kun je altijd bij Bamled terecht voor jouw sfeermaker. Onze adviseurs voorzien je graag van advies. Neem contact op met onze lichtexperts voor het kiezen van de juiste verlichting.
Coordonnées de contact
Groningerstreek, 2, 2, 9871 pe, STROOBOS, Pays-Bas
- info@bamled.nl
- bamled.nl
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Zeer blij met onze woonkamer lamp van…
Zeer blij met onze woonkamer lamp van bamled.
Snel geleverd en een echte sfeermaker in ons huis.

top service
Heel goed geholpen bij een defecte lichtbron in de wolklamp. ze hebben een nieuwe lichtbron opgestuurd en nu werkt de lamp weer. top service

Dit is een oplichter!!
Dit is een oplichter!!! Bestel hier niet! Voor 445 euro besteld aan lampen, niks ontvangen. Geen orderbevestiging, geen lampen. Niet te bereiken voor contact, nep zending via PostNL.
Aangifte gedaan.
Twee zwarte kubuslampen besteld
Twee zwarte kubuslampen besteld. Een verpakking bevatte een witte lamp. Deze foute levering gemeld bij Bamled.nl zij geven echter taal nog teken
Lamp besteld
Lamp besteld, bevestiging ontvangen maar geen lamp ontvangen en nul respons op email en whatsapp. Nummer niet in gebruik. Aangegeven dat ik volgende week in Groningen ben en even langs kom om de lamp op te halen.
Eddie Bosman
Groningerstreek 2 , Stroobos 9871PE
Telefoonnummer: 31636121320
KvK-nummer: 75105853
Btw-identificatienummer: NL002413274B71
Aangegeven bij de politie
Geen product ontvangen en geld niet…
Geen product ontvangen en geld niet terug ontvangen
Wij hebben een lamp besteld bij bamled.nl. We ontvingen geen bestelbevestiging nadat wij hadden betaald via IDeal. Dit hebben wij direct en herhaaldelijk aangegeven via Whatsapp en email bij de webshop. Na 9 dagen ontvingen wij via Whatsapp bericht dat de lamp niet leverbaar was en het aanbod dat wij ons geld retour zouden ontvangen. Wij hebben hier direct mee ingestemd. We zijn nu 4 weken verder en hebben ondanks herhaaldelijke pogingen om in contact te komen met de webshop en concrete verzoeken rondom het retour ontvangen van ons geld, nog altijd het bedrag niet retour ontvangen. We krijgen ook geen reactie meer op onze (inmiddels 16) Whatsapp/ email berichten.
Update: op 16 oktober hebben wij ons geld toch nog retour ontvangen.
Niets ontvangen
Ik heb 15 september een lamp besteld en nu op 3 oktober nog steeds niets ontvangen, gemaild geen reactie, telefoonnummer is niet in gebruik. Oplichting!
Nooit spullen ontvangen
Betaald, geen orderbevestiging gekregen en nooit spullen ontvangen. Eigenaar is Eddie Bosman. Pas op voor deze oplichter!
Oplichters, geen goederen, geen contact
Pas op, zeer waarschijnlijk oplichter!
Lampen besteld en betaald via iDEAL, geen orderbevestiging ontvangen. Geen goederen ontvangen. Geen reactie van de verkoper op vragen via het contactformulier.
De website is bekend bij de Nederlandse politie! Bij twijfel, controleer daar zelf.
Geen contact te krijgen met dit…
Geen contact te krijgen met dit bedrijf!!!
Niet mijn volledige besttelling ontvangen maar wel betaald! Mailen niet en whatsapp nummer dat er netjes bij staat wordt niet op gereageerd. Probeer al weke ze te bereiken heb niks aan 1 lamp....
Heb kubis lampen gekocht maar…
Heb kubis lampen gekocht maar verkeerde.
Retour gezonden maar na een maand nog geen geld terug tel ook niet bereikbaar.
Dus het lijkt erop dat ik het gewoon kwijt ben. Ga aangifte doen.
Geen levering en bedrijf niet bereikbaar
Wij hebben 2 weken geleden een bestelling geplaatst, maar we hebben niks ontvangen en krijgen dit bedrijf niet te pakken! Het What'sapp nummer werkt niet en op de mail wordt niet gereageerd. @Bamled, we horen graag van u!
Geld kwijt, geen product
Na betaling geen orderbevestiging ontvangen. De levertijd was onbekend en dus contact opgenomen met de klantenservice via whatsapp. Daar kreeg ik te horen dat de levertijd 'binnenkort was'. Ik had haast met de lamp en dus heb ik gevraagd om de order te annuleren. Dit was mogelijk, ik zou mijn geld terug krijgen. Het contact duurde steeds erg lang, ik heb nog altijd mijn geld niet terug anno maart 2024 (bestelling 6 december 2023). Ik heb nog meerder whatsappjes en mails gestuurd, maar zonder reactie; ik ben mijn geld kwijt.
Nog nooit zo'n slechte ervaring!
Medio Oktober 2023 drie wolkenlampen 40 cm doorsnede besteld en meteen betaald!
Nadat ik niets hoorde en contact op nam met Eddie van Bamled ( die antwoord toen nog ) kreeg ik te horen dat het nog wel 2 weken langer kon duren. Ik zit zelf in de business dus had alle begrip.
Nu 5 maanden later en heel veel mails en telefoontjes die genegeerd door Bamled worden, heb ik nog steeds geen lampen, en ben ik mijn geld kwijt € 224,97
Ik voel me echt opgelicht en belazerd!
Anneke Deen
Mooi-Groot
Drie van de vijf lampen zijn na drie…
Drie van de vijf lampen zijn na drie maanden nog steeds niet geleverd. De klantenservice is matig en alleen bereikbaar via WhatsApp. Ik vraag me af hoe ze aan de Trusted Shops insigne komen?
Bamled oplichting doen niet wat ze zeggen
Deel 2 heb op 2 jan een lamp besteld bij bamled en kwam erachter dat er vanalles niet klopte heb via de app gesproken met hem en hij zei dat hij de onderdelen op zou sturen en dat hebben ze nog steeds niet gedaan,en als.je er wat van zegt hoor je niks meer. Dat noemt men zakelijk
Bamled laat je RETOURKOSTEN zelf betalen
Ik heb lampen bij Bamled gekocht die ik niet prijswaardig vond , waren goedkopere precies hetzelfde , nu probeerde ik ze terug te sturen moest ik 9 euro retourkosten betalen , en dat staat niet op hun site of je wordt erop geattendeerd . Als ik dat wist had ik NOOIT daar besteld
Oplichting
Oplichting. Lamp besteld. Geen enkel bericht meer sindsdien. Niet bestellen!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.