BankhoesDiscounter Avis

TrustScore 3 sur 5

3,0

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'accessoires de meubles

Écrit par l'entreprise

BankhoesDiscounter is een toonaangevend bankhoezen specialist. Door onze focus op één product bieden we de klant een verrassend en eigentijds assortiment aan voor de allerbeste prijs.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

164 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Communicatie en retourproces waren VRESELIJK

De bankhoezen hebben ze maar in een paar maten en waren heel erg moeilijk om te installeren, waardoor ik ze retour wilde. Ik heb 20 augustus mijn bankhoezen netjes opgevouwen geretourneerd en het was al na 3 dagen aangekomen in hun magazijn, vandaag is het 18 september en ik heb nog steeds niet mijn geld terug! Ik heb nu een mail gestuurd, en heb al gedreigd dat ik verdere stappen ga nemen als ik geen gehoor krijg, want dit vind ik echt belachelijk! De communicatie daarbovenop is echt verschrikkelijk; Whatsapp krijg ik geen gehoor, geen telefoon nummer, belafspraak & contactformulier pagina werken niet. Ik recommandeer dit bedrijf totaal niet! NOOIT MEER

18 septembre 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie bankhoezen, maar pasvorm en bevestiging kunnen beter.

Ik heb bankhoezen besteld bij Bankhoesdiscounter. Helaas vallen de hoezen bij mijn bank wat groot uit, mogelijk omdat ik een wat ingewikkeld model bank heb. De kwaliteit is verder prima, maar de pasvorm is helaas niet helemaal zoals gehoopt.

Ook vond ik de banden om de hoes onder de bank vast te zetten niet zo praktisch. Ik ben eerlijk gezegd niet van plan om onder mijn bank te gaan liggen om alles vast te maken 😉. Misschien zou het in de toekomst handig zijn om bijvoorbeeld klemmen of een andere eenvoudige bevestigingsmethode aan te bieden.

28 août 2026

Fijne bankhoezen

Fijne bankhoezen. Goede uitleg hoe te bevestigen erbij. Supersnelle levering. Blij mee 😁

14 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Levertijd komt niet overeen + terugbetalen willen ze niet?

De levertijd kwam totaal niet overeen met wat op de website werd beloofd. Uiteindelijk heb ik de bestelling retour gestuurd, omdat ik niet tevreden was met de hoezen. Inmiddels zijn we een maand verder en heb ik mijn geld nog steeds niet teruggekregen.

Ook via de klantenservice kom ik niet verder. Voor mij is dit een erg teleurstellend bedrijf

19 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

I’m absolutely delighted with the…

I’m absolutely delighted with the beautiful sofa covers I ordered. The quality is excellent, and they fit my sofa perfectly. They look stylish, elegant, and have completely refreshed the look of my living room. The material feels really nice and durable, and everything arrived neatly packaged and on time.

I’m very happy with my purchase and would definitely recommend these sofa covers to anyone looking for an easy and beautiful way to give their sofa a fresh new look. 🙂

18 août 2026

eind goed al goed

In eerste instantie waren we wat minder enthousiast. Gemaild en uiteindelijk tot een goede oplossing gekomen zodat de bankhoes nu goed vastzit. En we nog een tijdje doorkunnen met de bank.

15 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Stay away if you care about your money

I ordered from this website over three months ago, the measurements were completely off so I had to return the sofa cover. I did so right away, and yet I still haven't received my refund. It's an absolute scam, please save yourself a horrible experience and find a more reliable website for such products.

24 mai 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik heb de bankhoezen ongeopend…

Ik heb de bankhoezen ongeopend geretourneerd. Het is nu al een maand afgeleverd bij bankhoesdiscounter maar zij bevestigden de ontvangst niet! Ik krijg een weinigzeggende mail terug en ook mijn geld niet! Inmiddels na meerdere keren vragen en een maand na retournering en gisteren nog een mail is het toch verwerkt en terugbetaald. Daarom ipv 1 aangepast naar 3 sterren

31 juillet 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Pasvorm ver te zoeken

Levering was snel. Stof is dik genoeg.
Maar de pasvorm is ver te zoeken, veel overtollig stof bij het rugdeel.
Als je (bijgeleverde) rolletjes nodig hebt om het ietwat op de plaats te houden klopt het niet.
Ook zitten er een paar gaatjes in de stof.
Het is dat we aan het verhuizen gaan en de nieuwe bank niet aan alle verhuisstof willen blootstellen, anders was alles retour gegaan.
Het is niet netjes om de Trustpilot uitnodiging zo in te delen dat je bij 3 of minder sterren een mail stuurt in plaats van naar de Trustpilot-site te gaan.

24 juillet 2026

It's a scam

It's a scam! Wegblijven!

De levering was snel, dat was prima. Het product was waardeloos. We kochten een hoes voor een Ikea Bank, maar die zat er als een soort tent overheen gespannen. Het past inderdaad over de bank, maar je kon niet meer op de bank zitten omdat de bankhoes als een schuin tentdoek van de top van de leuning naar de voorkant van de zitting liep. Waardeloos (en nee, we hebben het niet verkeerd gedaan...).

Retourbetaling laat nu 5 weken op zich wachten. Telkens weer afhoudende en vertragende emails. "Uw retour heeft vertraging". "We werken er aan". Er is geen telefonisch contact mogelijk. De App-functie geeft geen reactie.

Het wordt nu een soort principe ding, maar ik hoop van harte dat we niet juridiseren voor die paar tientjes.

Kortom, ik zou nog even doorzoeken....

24 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wil mijn bank hoes retour doen omdat…het niet past

Ik wil mijn bank hoes retour doen omdat die niet past
Wille ze een foto met en zonder hoes was al heel gedoe mijn bank aan de kant te krijgen en kreeg de hoes er niet eens op. Ik ben toch verplicht een foto te sturen schande en ben dit niet van plan dit kost mij veel moeite en kan ik niet zonder hulp moet volgens de wet gewoon iets retour kunnen doen

31 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vorige week een bankhoes besteld

Vorige week een bankhoes besteld. In de aanbieding stond niets over een langere levertijd. Omdat ik geen Track&Trace nummer kreeg, stuurde ik een mail. Antwoord: Uw hoes komt pas EIND SEPTEMBER.... Wanneer ik geen mail gestuurd had, had ik niets geweten. Heb METEEN de aankoop ongedaan gemaakt... Stelletje amateurs!!!

30 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Een aantal maanden geleden een…

Een aantal maanden geleden een stoomreiniger gekocht. Deze was al meteen defect. Foto gemaild en ik mocht het apparaat terug sturen zonder probelem. Heel fijn, dacht ik. Het is inmiddels al 2 maanden geleden dat ik de stoomreiniger heb geretouneerd en tot op heden geen enkele reactie vernomen van bankhoesdiscounter. Dit terwijl het goed is aangekomen. Ik heb ze verschillende keren gemaild en geappt.
Ik had gekozen om het apparaat om te ruilen maar wil nu mijn geld terug.

Eindelijk een reactie gehad en het volledige bedrag terug gekregen.
Gelukkig toch nog goed afgehandeld.

27 juillet 2026

Slechte kwaliteit

Kussensloop besteld voor kussen op de bank. Werkelijk WAARDELOZE kwaliteit. Betaal iets meer en bestel ergens anders. Ik i.i.g. wel!

24 juillet 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus