Beaustore Avis

1 126
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Op de site staat dat artikelen in de sale niet kunnen worden geretourneerd. Dit mag wettelijk niet!! Laat je niet afschepen. Je hebt gewoon recht op teruggave van geld. Het staat weliswaar in hun alg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snelle levering en hele mooie kleding, goede kwaliteit en past perfect! Ben er super blij mee!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hee, donderdag heb ik 2 hele leuke items van beaustore gekocht bij loca fashion in Coevorden (een wit topje met lange mouwen en Sanne pants black) zitten allebei echt super lekker en fijn stofje! Bed... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de Sanne pants Bordeaux en de leela short top long white besteld echt super blij mee! Hele mooie kleur fijne stof, echt fantastisch ga der veel vaker bestellen!!💗

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(1 126)

144 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Leuke kleding !!

Ik vind het een hele leuke website met super leuke kleding hele vriendelijke meiden en echt top kwaliteit alles word ook heel netjes opgestuurd en ben er super blij mee neem zeker een kijkje 😁

10 février 2026

Superrrrrr

Het was een snelle levering en de kleding was echt heel erg leuk en zat perfect😍

10 février 2026

Top!

Zoveelste keer dat ik hier me broeken bestel, overal problemen met me lengte maar deze zijn echt perfect super lang en sluiten goed aan!

6 février 2026

Tall broeken geweldig!

Ik heb al heel lang moeite met de perfecte broek zoeken, vanwege me lange benen. Ben zelf 176. Deze broek van Beaustore zijn geweldig! Ze hebben veel stretch en sluiten daarom prachtig aan! Zeker het proberen waard!

5 février 2026

Heel tevreden :)

Bestelling super snel ontvangen en heel blij met de items! Precies als op de site :)!

5 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Rampzalige klantenservice

Jurkje besteld, niet goed dus retourneren. Hier komt het probleem, 15 euro betaald om te kunnen retourneren via postnl, ik zie dat ze het pakje aangenomen hebben. Ik heb nooit nog maar enige mail gehad over mijn retour, de mails die ik zelf stuurde kwamen geen antwoord op. Nu na 3 weken blijven mailen mijn geld terug maar nogsteeds geen enkel antwoord of in het algemeen een mail van hun over dat ik het retour heb gedaan. Dus eindstand 20 euro weggegooid, en als er nu goede klantenservice was oké, maar nee ze zijn gewoon onbereikbaar.

edit: in hun reactie zeggen ze het pakje pas vorige week in ontvangst te hebben genomen, hoewel ik zie via postnl dat ze het al van 6januari hebben. Ook vragen ze of ik mijn review eraf wil halen en dan krijg ik in ruil mijn geld terug. Gelukkig heb ik mijn geld al terug, maar vind dit toch niet goed zitten.

28 janvier 2026
Logo de Beaustore

Réponse de Beaustore

Goedemorgen Ann-Sofie,

Wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaren hebt. Echter zie ik in ons systeem dat je gemaild hebt naar ons retouraanmelding systeem, dit is een No Reply adres.

Hiernaast zie ik dat de retour pas afgelopen week bij ons afgeleverd is, door ik verwacht de weersomstandigheden. De retour is reeds verwerkt en het geld staat weer op de rekening.

Mocht je in het vervolg onze hulp nodig hebben, adviseer ik te kijken onder het kopje contact.
Hier staan al onze juiste contactmogelijkheden.

Ik hoop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en wens je een fijne dag.

BeauStore

Noté 1 sur 5 étoiles

Schoenen besteld

Schoenen besteld, deze waren te groot dus retour. De kosten zijn voor jezelf, dus bijna 7 euro kwijt. Vervolgens krijg ik te horen dat ik de schoenen gedragen heb!? Bijzonder aangezien ik ze alleen gepast heb, geld kwijt en de schoenen willen ze terug sturen tegen betaling! Waardeloze klantenservice.

23 décembre 2025
Logo de Beaustore

Réponse de Beaustore

Beste Ilvy de Boer,

Dank voor het delen van uw ervaring.
We vinden het jammer om te lezen dat u ontevreden bent.

Graag lichten we onze bevindingen toe. Bij ontvangst van de retourzending hebben wij geconstateerd dat het logo aan de binnenzijde van de schoen vervaagd/niet meer zichtbaar was. Dit ontstaat uitsluitend wanneer de schoen daadwerkelijk gedragen wordt en niet door enkel passen. Daarnaast vertoonde ook de zool duidelijke gebruikssporen. Om die reden voldeed de retour helaas niet aan onze retourvoorwaarden.

Wij hebben u hierover per e-mail geïnformeerd en u daarbij een oplossing voorgesteld.
Tot op heden hebben wij hierop geen reactie van u ontvangen.

Wat betreft de retourkosten: deze zijn, zoals duidelijk vermeld op onze website, voor rekening van de klant bij een retour vanwege maat of voorkeur.

We hopen je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

BeauStore Klantenservice

Favoriete webshop

Hele leuke webshop goeie service en de kwaliteit van de kleren is ook top het komt ook vaak al binnen 1 dag binnen echt mij favoriete webshop💗💗

18 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Beaustore is zo een geweldig merk

Beaustore is zo een geweldig merk! Alles zit perfect qua pasvormen de kwaliteit is perfect ze hebben hele leuke items voor de feestdagen maar ook een toffe jeans met de shaped knit choco en de huggs erbij en hele leuke outfit zal zeker even een kijkje nemen op hun site zo een aanrader!! Xx ❤️💕

13 décembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus