Op de site staat dat artikelen in de sale niet kunnen worden geretourneerd. Dit mag wettelijk niet!! Laat je niet afschepen. Je hebt gewoon recht op teruggave van geld. Het staat weliswaar in hun alg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hee, donderdag heb ik 2 hele leuke items van beaustore gekocht bij loca fashion in Coevorden (een wit topje met lange mouwen en Sanne pants black) zitten allebei echt super lekker en fijn stofje! Bed... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb de Sanne pants Bordeaux en de leela short top long white besteld echt super blij mee! Hele mooie kleur fijne stof, echt fantastisch ga der veel vaker bestellen!!💗
Echt hele fijne webshop! Snelle levering en goede kwaliteit kleding. Ben erg blij met de tall collectie, inmiddels bijna alle soorten broeken in huis en ze zitten allemaal goed!
Blankenstein 680J, 7943PA, Meppel, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
heel mooi kleedje. heel snel geleverd. Alles volgens afspraak.
De kleding die ik besteld heb is echt super leuk, past precies en zit heel
lekker super blij mee!
Ook super fijn dat het de volgende dag al binnen is !
Erg blij met de broek, fijn dat ze een tall collectie hebben!
De bestelling komt snel binnen en is dan ook netjes ingepakt. Heb al vaker besteld en alle bestellingen klopte, wilde ik iets retour sturen ging dit ook gewoon goed en kreeg ik mijn geld terug of iets in ruil als ik wilde.
Erg tevreden!
Super fijne en mooie producten voor lange vrouwen in de tall collectie!
Vreugdedansje als de broek weer eens mooi tot aan de grond valt! Love it!🤩🤩
Zo’n leuke website met zo’n leuke kleren!💕 Ik ben super blij met mijn bestelling.😍
Top kwaliteit en snel geleverd!
Ik heb gisteren een superleuk glitterjurkje binnengekregen.
Hij zit superlekker. Echt een aanrader!
Super snelle levering niet normaal! De pantelon zit perfect sluit mooi aan bij je buik en zit niet los aan de buitenkant. De glitter top ook zo mooi. Kriebelt helemaal niet echt perfect!! 🤩
Goede kwaliteit spullen en snelle levering! Helemaal top!!
Hele slechte communicatie. Heb items teruggestuurd en kreeg het geld niet terug, omdat hun aangeven niet te hebben ontvangen. Er zaten meerdere producten in en sommige zijn wel ontvangen. Communicatie heeft 2 maanden geduurd en heeft niks opgeleverd.

Réponse de Beaustore
De levering was heel snel wat super fijn is! En ze hebben zulke leuke items. En ze helpen je graag als je vragen of advies het!👍🏼
Om 15.20 besteld, en de volgende de dag om 11.30u binnen!💗 Heerlijke jeans die gegoten zit, HEERLIJK!!😍
Ik 2 hele mooie broeken ontvangen ze zitten perfect. En snelle levering!!

Réponse de Beaustore
Het is een snelle levering! Ze helpen je goed, en ze zijn erg vriendelijk!

Réponse de Beaustore
De producten hebben zoon goede kwaliteit ben zo blij met de kleding stukken.

Réponse de Beaustore
Prachtige website met de mooiste kleren etc. Alles bevalt me heel goed ga zelf zeker vaker bestellen en het komt thuis als een cadeautje alsof je jarig bent! Liefs fleur❤️

Réponse de Beaustore
Het is teleurstellend hoe beaustore omgaat met het consumentenrecht. Zeker gezien hun jonge doelgroep. Ze lijken hun eigen regels te hanteren die niet overeenkomen met de Nederlandse wetgeving.
Mijn zusje heeft langdurig contact gehad met de klantenservice van beaustore. Na veel heen- en- weer gemaild te hebben en een maand verder kreeg ze na veel moeite haar geld terug, zelfs dat niet volledig.
Het zorgwekkende vind ik vooral dat Beaustore een jonge doelgroep aanspreekt en daar misbruik van lijkt te maken door eigen beleid en regels aan te houden. Onprofessioneel en misleidend.

Réponse de Beaustore
Mijn dochter had wat jurkjes en rokjes besteld voor een bruiloft. Ze heeft 3 artikelen teruggestuurd waarvan er 2 in de korting waren.
Beaustore weigerde om ons het geld van deze 2 artikelen terug te betalen. In hun voorwaarden staat blijkbaar dat artikelen in de korting niet retour mogen, echter wordt dit tijdens het bestellen nergens (duidelijk) aangegeven.
Wettelijk gezien zijn webshops verplicht om ook kortingsartikelen retour te nemen en terug te betalen. Ze proberen je eerst af te schepen met een tegoedbon, deze heb ik uiteraard niet geaccepteerd. Wij bestellen hier nooit meer!

Réponse de Beaustore
En savoir plus sur les différents types d'avis.