bedre-inneklima.no Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Kundeservicen var imøtekommende og hjelpsom gjennom hele prosessen. Jeg endte opp med å kjøpe Meaco Arete One 12L HEPA, og er fornøyd med produktet og anbefalingen jeg fikk. Dersom jeg skal trekke... Voir plus

Er veldig godt fornøyd med min MeacoFan eg kjøpte mai i fjor. Har brukt den ett år nå og den er fortsatt like bra. Den er stillegående og ingen problem å ha på soverommet om natten. Enkel å flytte ett... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hei! Bestillingen min kom veldig raskt. Produktene er også veldig gode. Fungerer utmerket, har kjøpt to luftrensere, spesielt på soverommet merker jeg forskjell på luften om jeg har den av eller på.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Er utrolig fornøyd med IR Opranic Thor med fjernkontroll stående varmer. Opranic Thor varmer kroppen min på en slik måte at den holder seg varm i timevis etter at jeg slår den av. Med Opranic Thor k... Voir plus

1. Espace Internet

Informations provenant de diverses sources externes

Tenk deg en verden der alle mennesker har ren og trygg luft, uten forurensning, mugg, pollen og andre luftrelaterte plager. Dette er vårt mål og vår visjon. Derfor kommer vi på jobb hver dag! Alt vi gjør, gjør vi for å bedre våre kunders helse og sikre deres eiendeler.

Bien

TrustScore 4 sur 5

758 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nettbutikken anbefales!

Raskere håndtering av ordre har jeg aldri opplevd tidligere, virkelig!
Meget god kundeservice ved å raskt få svar på spørsmål før kjøp.
Og sist men ikke minst, jeg er kjempe fornøyd med produktet jeg kjøpte.

Réponse de bedre-inneklima.no

Tusen takk for omtalen din! Det er hyggelig å lese at du er fornøyd med servicen vår og dine Meaco 10L ABC luftavfuktere.

Alt på stell

Alt på stell. Notoritet i kommunikasjon. Veldig fornøyd

Réponse de bedre-inneklima.no

Tusen takk for hyggelig omtale!

Bra service

Bra service! God informasjon. rask behandling.

Réponse de bedre-inneklima.no

Tusen takk for omtalen din!

Veldig bra!

Veldig bra service!

25 novembre 2021

Réponse de bedre-inneklima.no

Mange takk for din omtale!

100% fornøyd!

Rask levering og fantastisk produkt! 100% fornøyd!

23 novembre 2021

Réponse de bedre-inneklima.no

Mange takk for omtalen din! Det er fint å høre at din Meaco Arete One 20L luftavfukter står til forventningene.

Task levering.

Rask levering.

17 novembre 2021

Hyggelig handel

Meget greit handel og service, bra produkter, ble sendt fort også, jeg er kjempe fornøyd, avfukteren går hele tiden her nå og innerklimaet har blitt så mye bedre 👌

16 novembre 2021

Réponse de bedre-inneklima.no

Mange takk for hyggelig tilbakemelding! Det er fint å se du er fornøyd med din Meaco Arete One luftavfukter.

God handel

Bestilte en luftavfukter Meaco premium 12 l. Den kom som den skulle, og fungerer utmerket

15 novembre 2021

Réponse de bedre-inneklima.no

Mange takk for den hyggelige omtalen din!

After a few working days

After a few working days, the humidity 37, raise to 45 or more is impossible. I want buy filter is was sold out.

14 novembre 2021

Réponse de bedre-inneklima.no

Thank you so much for your feedback!

It is unfortunate to read that the product did not live up to its expectations. There are several factors that come into play when it comes to humidifying rooms, including the humidifiers location, ventilation system and room size. If you do not get the humidity higher, it indicates that something is working to keep the humidity down - we would like to help you map out what.

The filter mats are unfortunately sold out due to delivery problems at the supplier, but are expected to be delivered to us in the beginning of next year. You are welcome to sign up for e-mail notification and we will notify you as soon as the product is back in stock.

We are happy to help you with the product if you want to. Send us an email at kundeservice@bedre-inneklima.no and we will find a solution for you.

Rask levering

Rask levering, produktet fungerer som forventet.

9 novembre 2021

Réponse de bedre-inneklima.no

Tusen takk for omtalen din!

Rask og god levering.

Bestillingen var enkel og produktet var som forventet.

8 novembre 2021

Rask levering

Rask levering. Tok 2-3 dager med postpakke. Luftrenseren fungerer veldig bra og er ganske stillegående. Betaling via Klarna og 30 dgr betalingsfrist. Helt topp 👍🏼

30 octobre 2021