L'entreprise a répondu
Brukte prisjakt for best pris på produktet jeg ønsket kjøpe, Dustin kom best ut og jeg valgte derfor Dustin. Første kjøp herifra for min del og har veldig positiv erfaring fra dette kjøpet. Gjorde kjø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Utrolig raskt ekspedert. Fikk melding om at pakken var klar for henting allerede første virkedag etter bestilling. Var også i kontakt med Dustin for å få kvittering for kjøpet og fikk denne tilsendt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dustin Home har blitt permanent stengt. Vi er takknemlige for deres tillit og støtte gjennom årene.
Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jeg bestilte keyboard/mus kombo under Black Friday Nov.2025. Etter over én måned uten at varen ble sendt, valgte jeg å kansellere bestillingen 05.01.2026, noe som gjorde at jeg mistet alle kampanjetilbudene fra Black Friday samt ulempen med å ikke ha varen.
Dustin ga ingen forklaring eller beklagelse i forbindelse med dette. Samtidig selges det samme produktet fortsatt på nettsiden deres til høyere pris nå etter BF, og markedsføres som at det kan sendes innen 48 timer.
Dette fremstår som uærlig og svært dårlig kundeservice.

Réponse de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Delaying delivery of my order for 6th time!
Sold my DDR5 to somebody for mor more, and waiting for a delivery to clients who ordered it earlier cheaper.
DO NOT RECOMMEND

Réponse de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Bestillingsprosessen og nettløsning er meget bra. Utrolig raskt behandling og utsendelse av bestilte produkter. Nettbutikken viser mange bilder av produktene, samt utfyllende informasjon som teknisk informasjon. Få nettbutikker har dette så detaljert for de som ønsker den type informasjon før kjøp. Anbefales.
Gode priser og rask levering!
Synd Dustin Home legges ned i desember 2025.
Var også i kontakt med Dustin for å få kvittering for kjøpet og fikk denne tilsendt på mail dagen etter

Réponse de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Svært rask levering av varene, til tross for at jeg bestilte dem til Finnmark👌

Réponse de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Dustin Home er alltid bra!
Kjøpte en dataskjerm - som jeg ogsp har gjort tidligere; bra produkt til en veldig god pris. Levering 1 dag senere!

Réponse de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Tilbyr oss som selskap en kredittavtale med 10 dages kreditt. Men når vi bestiller kanselleres bestillingen på grunn av for høyt beløp (28.000) på bestillingen. Når vi bestiller på nytt med et mindre beløp (7.100) kanselleres også den av samme grunn. Ikke vil de oppgi hva kredittgrensen vår er heller. Hvordan kan vi bevise vår kredittverdighet om vi ikke får bestilt?

Réponse de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Vet ikke om det er fordi butikken skal stenge, men kundeservicen opplevdes som fraværende. Det var 2 nesten identiske produkter med samme tekst og bilde. Prisforskjellen var marginal. Selvfølgelig klarte jeg uheldigvis å bestille feil, og dette var umulig å rette opp i siden prisene plutselig skjøt i været dagen etter.

Réponse de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Hurtig levering.Bra beskrivelse , men bruksanvisning var fraværende. Kun «IKEA» versjon.
Produktet var meget bra.