Meget kjapt levert. Her har de varene på et lokalt lager, ikke i Sverige. Ingen 4-5 dager til forsending. I tillegg har de alt du kan tenke deg av sjeldne duppedingser for spesielt interesserte. Du... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fikk problem med Nimly gateway. (Fjernstyring av dørlås). Kontaktet Nimly først, som ville sende meg ny. Men tenkte jeg skulle teste kundeservice hos Dustin først. Sendte epost. Et par dager ette... Voir plus
L'entreprise a répondu
Liker ikke å få en webside med uendelig med alternativer når man ikke har kunnskap om hardware. Fikk god hjelp på kundeservice men har fortsatt ikke fått vite om min konto har blitt "slettet" eller hv... Voir plus
Écrit par l'entreprise

Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux
Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.Tykkemyr 1, NO-1597, Moss, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Useriøst selskap. Ringer kundeservice og spør om hvorfor det står faktura på betalingsmåte når orderen er gjort opp med kort. Kundeservice spør: Hvordan betalte du? Når du ringer nettbutikken og de ikke gidder å logge på løsningen sin, eller svare på spørsmål rundt eget system, da skjønner jeg ikke hvorfor de gidder å drive nettbutikk. Siste kjøpet fra Dustin garantert.

Réponse de Dustin Norge
Var noen dager for sent ute med å betale faktura hos Dustin. Fikk gebyr på 460 kroner i tillegg til straffe-rente. Horribelt! De gjemmer seg bak et nytt EU direktiv, men det er dårlig skjult grådighet spør du meg. Kjøper aldri noe fra dem igjen, og vil oppfordre andre til å gjøre det samme.

Réponse de Dustin Norge
Pakkingen av svært kostbare harddisker er under enhver kritikk og et rent sjansespill. De "hadde ikke mulighet" til å pakke dem inn på skikkelig måte. Kjøp ikke harddisker her, de sendes i plast, i en boblekonvolutt, i en eske uten noen støtdempere.

Réponse de Dustin Norge
En meget rask og effektiv behandling av ordren, der jeg fikk varen to dager etter bestillingen. Veldig fornøyd med Dustin Norge!

Réponse de Dustin Norge
Jeg bestilte ddr5 RAM på nettsiden i slutten av november, og først mottok jeg en e-post som sa at bestillingen var forventet å bli levert i begynnelsen av januar. Deretter, i løpet av en hel måned, mottok jeg e-poster om endringer i den estimerte leveringsdatoen. To måneder har gått, men bestillingen er fremdeles ikke levert. Når du tar kontakt med support hos Dustin, sier de at det ikke er en konkret dato, det er kun en estimert dato, og de venter selv på at produktet skal komme på lager. De har rett og slett ingen kontroll over dette, og de bare venter på at produktet skal ankomme fra produsenten, og eventuelle forsinkelser skyldes gjerne problemer hos produsenten eller i transporten. Det har gått hele to måneder siden kjøpet av produktet. Man kan ikke stadig endre den estimerte leveringsdatoen i det uendelige!! På et eller annet tidspunkt må produktet faktisk være levert!! Forferdelig nettbutikk. Anbefales ikke – det virker som om bestillinger aldri blir levert. Hva er poenget med å ha denne RAM i sortimentet i det hele tatt????

Réponse de Dustin Norge
Ordered ddr5 ram for 200$.
Before prices go high. They started selling them for 500$, but still havent sent me the order. In final they just cancelled my order, after a month of waiting, a now prices on the web site is 850$.
This service what they offer is not better then just scam. Prices are stupidly high. Even if you are gonna order it cheap, they will try to get all your money.
Horrible experience. No more orders from this sh.tty company.

Réponse de Dustin Norge
suns domt at dem lakt ned for private kunder til og handle på siden demes og at elendige support få fra dem her bille styrt unna disse

Réponse de Dustin Norge
Tilbyr oss som selskap en kredittavtale med 10 dages kreditt. Men når vi bestiller kanselleres bestillingen på grunn av for høyt beløp (28.000) på bestillingen. Når vi bestiller på nytt med et mindre beløp (7.100) kanselleres også den av samme grunn. Ikke vil de oppgi hva kredittgrensen vår er heller. Hvordan kan vi bevise vår kredittverdighet om vi ikke får bestilt?

Réponse de Dustin Norge
Når vi får feil vare å esken kun er åpnet for så å finne ut at det er feil, så sender vi dette i retur . Men dere nekter å ta varen tilbake så sitter vi med en pc som vi ikke trenger .Det er ikke bra å det gjør at vi ikke blir å bruke dere i fremtiden eller anbefale dere til andre. Tvert imot så blir vi å fraråde andre til å handle med dere.

Réponse de Dustin Norge
Lett å bestille på nettsiden. Gunstig pris. Veldig rask levering.

Réponse de Dustin Norge
Digitus usb to Serial adapter er det eneste som fungerer mellom pc og betalingsterminal. Der pc mangler Serial port.