Dustin Norge Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Meget kjapt levert. Her har de varene på et lokalt lager, ikke i Sverige. Ingen 4-5 dager til forsending. I tillegg har de alt du kan tenke deg av sjeldne duppedingser for spesielt interesserte. Du... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fikk problem med Nimly gateway. (Fjernstyring av dørlås). Kontaktet Nimly først, som ville sende meg ny. Men tenkte jeg skulle teste kundeservice hos Dustin først. Sendte epost. Et par dager ette... Voir plus

L'entreprise a répondu

Useriøst selskap. Ringer kundeservice og spør om hvorfor det står faktura på betalingsmåte når orderen er gjort opp med kort. Kundeservice spør: Hvordan betalte du? Når du ringer nettbutikken og de ik... Voir plus

L'entreprise a répondu

Liker ikke å få en webside med uendelig med alternativer når man ikke har kunnskap om hardware. Fikk god hjelp på kundeservice men har fortsatt ikke fått vite om min konto har blitt "slettet" eller hv... Voir plus

1. Grossiste en électronique
  2. Magasin de téléphonie mobile
  3. Magasin d'accessoires informatiques
  4. Magasin d'informatique

À propos de Dustin Norge

Écrit par l'entreprise

Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux

Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 255 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner.

Dustin har omtrent 2400 ansatte som brenner for og tror på teknologi og mulighetene det gir.

Selskapet har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

222 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig kommunikasjon

Jeg bestilte en vare som tydelig stod at den skulle komme dagen etter. Jeg fikk en ordrebekreftelse på mail, men bestillingen min kommer ikke opp på nettsiden deres, selv om jeg er logget inn. Så dårlig kommunikasjon og informasjon. Vet ikke når varen blir sendt til postkontor, så står helt blank på bestillingen min til mange tusen kroner. Telefonen stenger kl 16 da de fleste er på jobb, så man ikke har mulighet til å kommunisere med de utenom på mail som tar flere dager til man får svar.

26 juin 2025

Hei Andreas,

Synd å høre at du opplever det slikt.
Jeg ser vi har vært i kontakt med deg ang din sak nå. Vi har varer på nettsiden vår som ligger med info "Bestillingsvare" Disse varene er ikke på lager og kan ha lenger leveringstid dessverre.
Som privatperson har man også mulighet til å betale som gjest. Det vil si at man ikke vil få opp ordren under Mine sider.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post dersom det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning eller om du har noen spørsmål til ordren din her.

Hyggelig og god kundeservice

Hyggelig og god kundeservice. Enkelt å bestille, og varen ble sendt kjapt og alt var som forventet.

3 juin 2025

Hei Hans,

Hyggelig å høre at du er fornøyd med handelen din hos oss.

Ta gjerne kontakt med oss på enten chat, telefon eller e-post dersom det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning.

Dustin

Raskt levert og som beskrevet

10 juin 2025

Hei Silje,

Dustin

Enkel bestilling og rask leveranse.

Enkel bestilling og rask leveranse.
Bruker gjerne Dustin på neste bestilling.

5 juin 2025

Hei Sigurd,

Dustin

Fort og greit å få tak i skjermen

23 mai 2025

Hei Ove,

Hei Kenneth,

Takk for din tilbakemelding.

Om du har mottatt en defekt vare så må du ta kontakt med vår kundeservice, så får vi sett nærmere på saken din.

Dustin

Rask og effektiv behandling av ordre

Rask og effektiv behandling av ordre. Fikk varene i løpet av få dager.

23 mai 2025

Hei Håkon,

Solid

Produkt som forventet og meget rask levering.

23 avril 2025

Alt gikk bra

Alt gikk bra, det var enkelt å søke, bestille, og leveringen var akkurat som beskrevet. Anbefales!

24 avril 2025

Dustin

Gode priser og superrask levering

Gode priser og superrask levering. Bra!

9 avril 2025

Hei Kim,

Takk for din tilbakemelding.
Hyggelig å høre at du er fornøyd med leveransen hos oss.

Alt gikk greit

11 avril 2025

Hei Øyvind,

Rask levering

1 avril 2025

Hei Per,

Super Service, Super DeskTop fra ASUS

Ønsket rask levering av ny DeskTop PC fra ASUS og rask levering på døra ble besørget! Samt ordentlige emailetr med ordrebekreftelse, faktura og betalings bekreftelse.

27 mars 2025

Dustin

Positivt: Meget godt vareutvalg, gode priser og rask levering.

Positivt:
Meget godt vareutvalg, gode priser og rask levering.

Negativt:
Svært mangelfull varebeskrivelse og spesifikasjon.
Gjelder de fleste varer.

11 mars 2025

Hei Robert,

Takk for din tilbakemelding.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om vi har feil spesifikasjon på varene våre.

Funker bra, men…

Funker bra, men litt rusk i maskinen når det har vært feil på produkt og vi blir henvist direkte til produsent. Det fungerer dårlig!!!

28 février 2025

Takk for din tilbakemelding.
Om man handler som bedrift hos Dustin så er det produsent som står for garantien. Du kan lese om dette i våre kjøpsvilkår: https://www.dustin.no/service/kjopsvilkar

Ta gjerne kontakt med oss på enten chat, telefon eller e-post dersom det er noe vi kan hjelpe deg med eller om det skal være noen problemer med kontakten med produsenten.

Utmerket

Utmerket god kundeservice og god råd. Jeg var veldig fornøyd :o)

19 février 2025

Dustin

Levering avtalt 2-5 dager men data…

Levering avtalt 2-5 dager men data maskin ikke levert som avtalt.

7 février 2025

Takk for din tilbakemelding.

Kontakt gjerne vår kundeservice ang saken din så kan vi se på hva som har hendt her.

Politeleg og rask

Pålitelig og rask levering, konkurransedyktige prisar og oversiktleg faktura. Har nytta Dustin både til firma og privat.

31 janvier 2025

Profft

Profft, raskt og enkelt å returnere varer om man har behov for det. Kun positiv opplevelse!

20 janvier 2025

Bare gode erfaringer med Dustin

Bare gode erfaringer med Dustin. Kjapp levering.

28 janvier 2025