Lisez les avis des autres
Fik nøjagtig det jeg havde bestilt - levering fra fabrik før tid, så alt super - dog burde varen være fratrukket dansk moms, da varen blev fortoldet ved indførelse til Færøerne. Så jeg kom til at beta... Voir plus
Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke havde læst anmeldelserne herinde, inden jeg bestilte fra bedz.dk. Jeg kontaktede virksomheder forud for min bestilling og fik at vide, at leveringstiden var 1-2 uger.... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de lits
- Magasin de design et de décor intérieur
- Artisan créateur de meubles
- Magasin de matelas
- Tapissier décorateur
Écrit par l'entreprise
Vores egen lille godnat historie. Der var engang en nysgerrig lille ugle ved navn Oliver som boede en fredelig lille skov. Oliver elskede at udforske om dagen, men når natten faldt på, havde han svært ved at falde til ro og sove. En aften spurgte han sin kloge ven, Luna månen, hvorfor søvn var så vigtig. Luna smilede blidt og forklarede: "Søvn er som en magisk drik, der hjælper din krop og dit sind med at hvile og restituere. Når du sover, bliver dine muskler stærke, din hjerne rydder trætte tanker ud, og du gør dig klar til nye eventyr i morgen." Oliver lyttede opmærksomt og besluttede sig for at prøve at sove tidligt. Den nat drømte han om at flyve højt og udforske nye steder og vågne op frisk og klar. Fra da af forstod Oliver, at søvn var en særlig gave, der gjorde hver dag lysere og sjovere. Og derfor gik skovvennerne altid tidligt i seng, vel vidende at en god nats søvn holdt dem glade, sunde og fulde af undren. God søvn er fundamentet for vores ve og vel og for vores virke i verden. Vi ved, at sengen du sover i om natten, er afgørende for dit liv om dagen. Og spørger du os, så bør god søvn ikke være noget, man blot drømmer om. Derfor bestræber vi os hver dag på at designe og producere senge og skræddersyede madrasser, som netop sikrer, at du og dine kære sover godt om natten, så I får mest muligt ud af dagen.
Coordonnées de contact
Fabriksvej 2K, 4960, Holeby, Danemark
- hello@bedz.dk
- bedz.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, super service og hjælpsomhed. Varen præcist som oplyst.
God service med kvalitet madrasser
En god oplevelse
En god oplevelse, hvor jeg fik bestilt forkert og modtog en eksemplarisk hjælp til at få reddet min fejl.
Jeg måtte ringe og rykke for at få min…
Jeg måtte ringe og rykke for at få min dyne. Pengene var betalt samme dag som jeg bestilte dynen, men da jeg intet havde hørt i 10 dage, ringede jeg og brokkede mig.
Så kom den dog hurtigt - mere end 3 stjerner er det ikke værd.
Super flot hynde på specialmål
Super flot hynde, som passer perfekt til vores bænk med specialmål rundt om radiatorskjuler.
Jeg bestilte over email. Her blev min ordre desværre væk og ingen svarede på mine mails, så jeg var tæt på at blive en utilfreds kunde. Det blev der dog rettet op på, efter jeg snakkede med Sanne. Der kom styr på det hele, mål blev dobbelttjekket, og indenfor en uge fik vi leveret vores skønne hynde.
det ville have betydet meget, at få at vide , at levering kun var til hoveddør ved gadeplan
dejlig seng, men senere levering end beregnet og jeg ville have sat pris på at vide, at levering var til hoveddør i gadeplan
Fik hurtigt rettet en fejl.
Vi havde bestilt en køjeseng. men det viste sig at det ene endebræt var for kort. Efter reklamation fik vi hurtigt tilsendt et nyt bræt der passer. God og stabil seng.
At varen blev leveret før aftalte…
At varen blev leveret før aftalte tidspunkt.
Servicen var god.
God service og vejledning
Hurtig levering til forkert adresse
Hurtig levering, men leveret på hjemmeadressen, på trods af at leveringsadressen er angivet til sommerhuset, hvor vi opholdt os. Ingen telefonisk kontakt inden levering på trods af ønske. Har endnu ikke pakket sengen ud, skal jo have den fragtet til sommerhuset nu.
Tilføjelse
Fin seng, virker stabil
Service helt i top
Vi stod ret akut og manglede en madras med special mål til vores campingvogn. Jeg skrev i chatten, at jeg kunne se, at vi ikke kunne nå at få madrassen inden vores ferie med de 10-12 arbejdsdages leveringstid der var angivet. En sød medarbejder hjalp mig hurtigt videre! 8 arbejdsdage senere fik vi en super lækker special madras leveret!
Har ventet siden 1/6 på svar vedr
Har ventet siden 1/6 på svar vedr. tilfredsgaranti!!!???
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.