Jeg har lige fået leveret min seng fra Schwarz, og den er bare fantastisk lækker og skøn at ligge i. Jeg gik til Schwarz, fordi jeg havde set, at de havde en konkret seng, jeg havde tænkt mig at kø... Voir plus
Lisez les avis des autres
Købte en ny seng - Villy Nørgård retro. Var forinden til en rygtest, da jeg gerne ville sikre mig korrekt madras, da problemet var akut (da jeg fik smerter af min gamle seng). Utrolig professionel,... Voir plus
Købte for ca 10 år siden Dunlopillo elevationsseng med kyndig og god vejledning fra Schwarz Senge. Er fortsat meget glad for sengen. Ringede i dag om et mindre problem med sengen (kunne ikke huske hvo... Voir plus
Fik en rigtig god vejledning i butikken, så jeg valgte den rigtige seng for mig. Også levering og montering var meget professionel og dog skete der desværre et par uheld. En af montørerne fik slået hu... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin de meubles de chambre à coucher
- Magasin de lits
- Magasin de literie
- Magasin de linge de maison
- Magasin de matelas
- Magasin
Écrit par l'entreprise
Schwarz Senge er en traditionsrig specialforretning med stort S. Her finder du unikke senge, madrasser og meget mere, og du bliver grundigt vejledt af specialuddannede og erfarne medarbejdere. Vores sortiment er nøje sammensat af en række kvalitetsmærker som bl.a. Carpe Diem, Röwa, Dunlopillo, Getama, Jensen Beds og Saffron, så vi har senge og madrasser til alle typer af mennesker. Hos Schwarz Senge hjælper vores specialister dig med at finde frem til netop den seng eller madras, som opfylder dine individuelle behov. Kig forbi vores store forretning på Østerbro, hvis du længes efter sengen, der tager kvaliteten af din søvn til et helt nyt niveau.
Coordonnées de contact
Århusgade 85 , st., 2100, København Ø, Danemark
- schwarz@schwarz.dk
- www.schwarz.dk
Super god vejledning og fantastik dejlig seng
Jeg gik til Schwarz, fordi jeg havde set, at de havde en konkret seng, jeg havde tænkt mig at købe. Jeg fik super god vejledning i butikken og mulighed for at prøve en række forskellige senge og hårdheder. Pga den gode vejledning endte jeg med at købe en anden seng, som helt sikkert er bedre til mig og min mands behov og som tilmed var en del billigere.
Jeg vil helt sikkert anbefale, at man går til en fysisk butik, hvor man kan prøve sengene og tale med en ansat, der ved noget om senge, frem for at købe på nettet. Og jeg vil helt sikkert anbefale Schwarz senge og gode vejledning til alle :)
Hvis du er bare lidt seriøs omkring din…
Hvis du er bare lidt seriøs omkring din søvn, så skal du besøge Jørgen og Schwarz Senge. Han ved alt om senge, og yder en yderst kompetent service. Vi sover som en drøm i vores Jensen seng! Fra start til slut, var servicen fuldstændig i top. Tak!
Fantastisk god servide også denne gang
Da min madras og min sengebund skulle udskiftes, valgte jeg selvfølgelig at købe ny madras og sengebund hos Schwarz Senge, da jeg har været meget glad for min sengeramme, min madras og min sengeramme, som jeg købte for en del år siden og fik udsøgt god service. Jeg bestilte nyt til levering 5.3.25.
Jeg fik igen en super god service. Madras og sengebund leveret til aftalte tid og de tog som aftalt de gamle med herfra.
Da jeg nævnte, at jeg ville have en ny sengeramme, når jeg forhåbentlig snart flytter fra min nuværende lejlighed, spurgte medarbejderen, der kom med madras og sengebund, hvorfor?. Jamen, sengerammen vaklede lidt ved hovedgærdet. Resolut hentede han værktøj i bilen og ordnede min sengeramme. Det kalder jeg service af første klasse. Det sparede mig for at købe en ny sengeramme. Jeg vil altid handle senge, madrasser og sengebunde hos Schwarz senge.
Firmaet fylder 75 år i år. Hjertelig tillykke med jeres jubilæum. Jeg ser frem til at handle med jer igen og nyde godt af jeres super gode service og menneskelige behandling.
Mange hilsener fra
Pia Molberg Jensen
Ærlig og professionel
Smuk seng. Perfekt service. Montør gjorde selv opmærksom på at noget var flækket, selvom jeg sikkert ikke selv ville have opdaget det. Jeg er meget tilfreds med det hele.
Det er godt nok nogle voldsomme priser…
Det er godt nok nogle voldsomme priser i har da jeg tjekkede jeres priser ud på jeres hjemmeside , det er de dyreste senge jeg nogensinde har set på nettet og de priser er jo helt til grin !!!
Bedste vejledning
Vi har købt vores nye seng hos Schwarz Senge. Vi var i butikken af flere omgange og fik fornem og meget professionel vejledning af Jørgen. Det var stor hjælp til at finde den rigtige seng og en fornøjelse med mennesker der ved hvad de taler om.
Kan på det varmeste anbefale butikken.
PS: Vi sover som en drøm i vores Saffron seng
Super god rådgivning samt hurtig…
Super god rådgivning samt hurtig levering og professionel montering.
Service ved reparation.
Problemer med elevationen i den ene seng, efter 2 års brug. Ingen problemer 5 års garanti. Hurtig besøg af en prof. tekniker, som midlertidig afhjalp problemet, med besked om permanent rep. hurtigst muligt. Alt forløb til aftalt tid.Tak for en god service. Det er i øvrige anden gang vi handler senge med Schwarz, med samme gode service.
Den dag seng og madras skulle leveres
Den dag seng og madras skulle leveres, kunne de ikke finde madrassen på lageret. jeg havde skilt min gamle seng ad, og den stod udenfor med plastik over. Først tilbød de at komme op og samle mig gamle seng igen, men da det havde regnet og sneet, og seng og madras var fugtige, blev aftalen, at Schwarz kom med min seng, som blev sat op, og så fik jeg en låne madras magen til den jeg havde bestilt, men i et mindre mål. En ny madras blev bestilt, og er nu leveret. Virkelig flot service.
Jeg gik ind i forretningen tidligere…
Jeg gik ind i forretningen tidligere fordi jeg er på udkig efter en seng og jeg vil selv mærk efter og vælge istedet for at hører på en salgstale, jeg spørger må man prøve sengene svarede sælgeren “helst ikke” da vi skal Ryde op efter??? så begyndte sælgeren at forklare sig og jeg lukkede selvfølgelig af, da jeg allerede følte jeg blev imødekommet med meget dårlig service!
Pæne senge og god service
Har de pæneste senge i byen og samvittighedsfuld service i forb. levering af ny madras.
Burde give Schwarz Senge en stjerne, har svært ved at komme ud af sengen om morgenen ;-)
Burde give Schwarz Senge en stjerne, for det er bare så svært at komme ud af sengen om morgen. ;-)
Super god og kompetent service i forretningen vi var forbi flere gange, intet problem for dem.
Fik sengen leveret indenfor den aftalte tid - synes måske det var lidt hårdt for kun en mand at få sengen op i soveværelset, men jeg kunne hjælpe lidt til.
Skulle vænne mig til en blødere fornemmelse, når jeg lagde mig i sengen, men må sige, at både min mand og jeg ligger så godt i sengen og sover vidunderligt.
Vi købte en Jensen Seng. Meget glade for valg af butik. Tak.

Detaljerne giver helhedsindtrykket
Jeg købte efter en grundig rådgivning en Getama seng. Da den blev leveret var de rumænske flyttefolk ikke indstillet på at tage min gamle seng med, på trods af at aftalen fremgik af min faktura. Jeg måtte igennem nogle opkald til butikken og en noget akavet situation i mit hjem, før det lykkedes at få rumænerne overbevist om, at de skulle leve op til Schwarz' forpligtelse. Men de havde ikke fået alle de dele med, jeg havde købt, så noget blev efterleveret. Dog senere samme dag. Omkring tre måneder efter måtte jeg igen have fat i butikken, fordi lamellerne begyndte at falde ud af bunden under min 220x180 store seng. Jeg fik hurtigt en mand ud fra butikken (med en lærling, hvilket giver den anden stjerne fra mig), der vendte op og ned på sengen. Og sikke et syn!! Nogle lameller var slået i af en fuld person, som ikke kunne ramme og derfor havde efterladt en masse hammermærker, nogle lameller var skruet i. Fra den positive side kunne man i hvert fald tydeligt se, at Getama-sengen var håndlavet, for en maskine ville ikke kunne præstere en variation i skruer og søm som det klamp, der åbenbarede sig under min seng. Jeg fik ikke lejlighed til at se resultatet af reparationen, men folkene fra butikken virkede som om de vidste, hvad de lavede. Det håber jeg jo så også er tilfældet. Vi får se.
Brugen af min nye seng giver fortsat en god oplevelse, men det er pinligt at tænke på, hvordan den ser ud nedefra, når jeg har valgt at købe hos et velrenommeret mærke - og oplevelsen ved levering fra en velrenommeret forhandler.

Købte en ny seng - Villy Nørgård retro
Utrolig professionel, kyndig, effektiv og serviceminded betjening. Modtog min nye seng efter kun 5 uger. Endelig smertefri og sover pragtfuldt igen.
Kan varmt anbefales. Tusind tak 💐
Sjældent har vi oplevet så god en…
Sjældent har vi oplevet så god en service! Meget venlig og kompetent vejledning fra Gerry, som hurtigt fik hjulpet os frem til den rigtige seng for os. Kæmpe anbefaling herfra.
Vi har fået fin service hele vejen
Vi har fået fin service hele vejen. I forhold til nogle af de nye sengeforretningskæder vi har besøgt, er de fagfolk ud over blot at være sælgere. Man kan diskutere og få gode råd, og så kan man selv tage en beslutning.
Endelig er der lige så gode rabatter her som i de nævnte kæder. Claus der solgte os sengen, var også ham der kom og installerede den til vores fulde tilfredshed!
Verdensklasse betjening..
Schwarz Senge har det absolut bedste kundeservice, der bliver brugt al den tid der er behov for. Det er ikke nemt at vælge en seng der passer til en, men jeg oplevede virkelig at de havde den expertice der skulle til. Kan varmt anbefale dem.
En fejl blev til en 5-stjernet oplevelse
Sengen vi troede vi havde bestilt i butikken på Østerbro, efter en lang og meget grundig gennemgang, var ikke den der blev leveret. Efter henvendelse til butikken og flere konsultationer blev løsningen fundet og vi har nu fået sengen vi altid har drømt. Carpe Diem!
Vi anbefaler vores familie og venner at købe deres næste i seng hos Schwarz.
Købte en ny madras til min seng.
Købte en ny madras til min seng.
Var meget i tvivl om hvor blød eller hård den skulle være.
Endte med en blød model. Det viste sig at være et rigtig dårligt valg. Efter at have sovet på den i 3 uger kunne jeg dårligt gå.
Så benyttede jeg mig af min ombytningsret, og fik ( meget modvilligt fra sælgers side) ombyttet den til en hårdere model.
Det har hjulpet noget, men er stadig øm i ryggen når jeg vågner om morgenen.
Nu har jeg været i Silvan og købt en tynd spånplade, som jeg har lagt ind under topmadrssen. For første gang i lang tid er jeg de sidste to morgener vågnet udhvilet op.
Men føles det som luksus at ligge på en spånplade…..ikke rigtigt.
Jeg skulle have valgt den ekstra faste madras…..men hvordan pokker skulle jeg have vidst det??
Efterfølgende er jeg blevet kontaktet af Schwarz senge, som vitterligt har gjort alt for at hjælpe mig. Det synes jeg faktisk er ret imponerende.
En særlig tak til Gerry, som hjalp med at finde den rigtige madras til mig.
Glæder mig meget til at modtage den :-)
Jeg tror godt jeg kan kategoriseres som årets mest besværlige kunde :-)

Réponse de Schwarz Senge
Rigtig god service og vejledning
Rigtig god service og vejledning.
Godt udvalg af senge og tilbehør.
Præcis levering.
Meget venlige og omhyggelige medarbejdere der leverede og monterede sengene.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.