belevenis-thuis.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De postbode heeft het pakket op t verkeerde adres bezorgd… maar Belevenis thuis dacht mee, reageerde direct en zorgde dat een onderzoek gestart werd. Uiteindelijk is t pakket teruggevonden… whoop! Su... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vind het fijn om rechtstreeks bij de producent te kopen. Goede kwaliteit en afwerking van houten producten, dat wordt jarenlang gebruiken! Goed contact met klantendienst via e-mail en snelle resp... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Accessoires de meubles

Écrit par l'entreprise

Wij maken handgemaakte praktische houten woonaccessoires. Deze accessoires bestemd voor de keuken, huiskamer, slaapkamer en ook de achtertuin, kunnen worden voorzien van een van onze vele teksten. Dit is mogelijk met een bestaande lettertype. Een eigen tekst met lettertype? Ook dat is mogelijk. Dat maakt dat onze producten uniek zijn! Bij ons vindt je ook de leukste producten voor de geboorte van een baby. Denk dan aan geboorteborden en geboortewegwijzers, tandendoosjes, speelgoedkisten en houten naamslingers. Maar ook een kraam cadeau voor een babyshower of kraambezoek. Alles gepersonaliseerd. Ga eens lekker neuzen: https://belevenis-thuis.nl/product-categorie/baby-en-kind-woonaccessoires/ Voor diverse feestdagen zoal Kerstmis, Pasen, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag hebben wij speciaal gemaakte artikelen. De houten Kerstboom is een populair product: https://belevenis-thuis.nl/product/de-andere-kerstboom/ Voor de andere dagen is er een leuk assortiment cadeaus: https://belevenis-thuis.nl/product-categorie/belevenis-tijdens-een-feest/ En ben je een honden liefhebber? Dan moet je zeker onze handige gepersonaliseerde wandborden bekijken! Nooit meer de uitlaatlijn kwijt doordat je deze op een vaste plek ophangt: https://belevenis-thuis.nl/product-categorie/belevenis-voor-je-huisdier/ De teksten zijn gemaakt van een speciaal plakvinyl of met een lasersnijder dat het in het hout brandt. Met beiden technieken kan vrijwel elk lettertype of elke vorm/symbool gesneden of gebrand worden. Door deze speciale technieken kunnen we de producten daarom geheel naar jullie wens maken. Deze woonaccessoires zijn gemaakt van diverse houtsoorten zoals steigerhout, vloerdelen, eiken en sloophout

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prachtig product

Product was Precies wat ik ervan verwachte. Prijs kwaliteit verhouding is goed op orde. Je kan zien dat de producten met de hand gemaakt worden en niet op een boot uit China komen.

1 mars 2026

Réponse de belevenis-thuis.nl

Dank je wel Cees! Fijn dat je onze producten zo waardeert.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat ik het geboortebord tegenkwam op…

Nadat ik het geboortebord tegenkwam op bol.com besloot ik het direct bij de winkel te kopen ivm het gemak van direct in één handeling kunnen aangeven van de naam. In het opmerkingenveld vroeg ik of ze indien nog zonder extra kosten en extra levertijd de datum op het laatste bordje konden zetten. Bij ontvangst van het bord hadden ze dit tot mijn verrassing ook nog gedaan. Wat een superservice!

20 février 2025

Réponse de belevenis-thuis.nl

Dank je wel voor deze mooie review! Heel veel plezier ermee.

Heel mooi bord

Heel mooi bord, eenvoudig in elkaar te zetten. Ondanks het weekendje weg is er toch geregeld dat we het bord snel in huis hadden, super service!!

17 février 2025

Réponse de belevenis-thuis.nl

Graag gedaan en geniet van jullie kleinkind.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, erg behulpzaam ( had foutje gemaakt in de datum en het werd meteen opgelost) en snelle verzending

1 février 2025

A nice gift

The 🧩 puzzle pieces did not fit as whole that was really a pity.
It still remains a nice gift though and the names were nice in-craved.

25 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

super leuk geboorte bord!

Echt een super leuk geboorte bord besteld! Werd super netjes geleverd en is netjes ingepakt.
Staat al heerlijk in de tuin!!

15 juillet 2024

Réponse de belevenis-thuis.nl

Dank je wel voor deze super goede beoordeling! Heel veel geluk met elkaar.

Leuk cadeau

Goede en snelle levering. Mooi cadeau voor papa.

20 mai 2024

Réponse de belevenis-thuis.nl

Dank je wel voor deze mooie beoordeling!

Vervanging van product

We hadden een laaddoos besteld en het product was niet OK. De stekkers pasten niet. Na zelf de afmetingen te hebben bepaald, heeft Belevenis-Thuis de laaddoos alsnog gemaakt, in het zwart, de oude laaddoos bij ons thuis opgehaald en de nieuwe laaddoos staat inmiddels te pronken in de woonkamer! Zo blij mee!

29 janvier 2024
Avis spontané

Réponse de belevenis-thuis.nl

Beste Sunny, wat fijn dat we dit voor jou hebben kunnen maken. Heel veel plezier ermee!

mooi

precies zoals het er stond

26 janvier 2024

Veel plezier ermee!

Noté 1 sur 5 étoiles

Verkopen assortiment dat niet meer leverbaar is

Verkopen een geboortewijzer, die uit het assortiment blijkt te zijn. Vervolgens mag je wat anders uitkiezen, maar hierdoor langere levertijd. Maar sorry zeggen, ho maar.

12 septembre 2023

Réponse de belevenis-thuis.nl

Wat jammer dat u dit als negatief heeft ervaren. Wij dachten een goede oplossing voor u geregeld te hebben. Het spijt ons dat het daardoor wat later aankwam. Met vriendelijke groet, Hilde

Super snelle verzending

Super snelle verzending. Erg fijn dat er ook gewoon al een paal en schroeven bij zitten. Een hartje had alleen een platte afgesneden kant. Heb toch besloten er met lettertjes van gamma de datum van geboorte er op te maken. Nu nog wachten tot hij in de tuin mag staan!

6 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

De postbode heeft het pakket op t…

Super service, fijn contact via mail!

15 janvier 2023

Réponse de belevenis-thuis.nl

Beste Maud, hoe vervelend is het als je bestelling niet bij je aankomt! Gelukkig hebben we het kunnen oplossen. Heel veel plezier met de scheurkalenderhouders.

Goede kwaliteit en afwerking

Goed contact met klantendienst via e-mail en snelle respons. Tot slot goed verpakt en snel geleverd!!
Dankjewel

3 janvier 2023

Réponse de belevenis-thuis.nl

Fijn dat je het waardeert dat we met veel aandacht onze producten maken. Heel veel plezier ermee!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus