Malafide dropshipping. Had eerst de reviews moeten lezen. Dom dom dom! Net als andere gedupeerden, lang moeten wachten. Je krijgt alleen AI gegenereerde antwoorden. Wilde na 2 dagen afzien van... Voir plus
Lisez les avis des autres
liefst min ster zeeeeeeeeerrr lange verzend procedure bijna 2 maanden wachten en nog steeds NADA!!!! wordt aan het lijntje gehouden met dezelfde mails dat het eraan komt ook gevraagd... Voir plus
Ook ik ben er in getuind: zwembroek besteld en werd geleverd, echter te klein (waarschijnlijk Chinese maat?). Dus retourneren....of toch niet: gebruiken een retouradres in Albanië (hogere retourkosten... Voir plus
Wat een slechte bedoeling. 19-2 vechtsport schoenen besteld, komen 12-3 pas aan terwijl gezegd was dat het binnen een week zou zijn. Komt het aan in een vuilniszak met Chinees label. Opgelicht dus… be... Voir plus
Pakket nooit ontvangen
Pakket nooit ontvangen en nu al weken bezig met mails waarbij ze het antwoord niet lijken te lezen en constant blijven zeggen dat ik bij mn buren of huisgenoten (die ik niet heb) moet navragen.
Gelukkig heb ik met klarna betaald (waarschijnlijk ook de enige reden dat ze contact blijven opnemen)
Nep webshops, weg ermee!!!
Jammer dat er steeds meer (Nep)Webshops komen die niet eens de moeite doen om andere foto's te plaatsen op hun website dan foto's die van Temu komen. Kan ook niet natuurlijk want wat deze webshop verkopen komt ook van Temu, daarom duurt t ook zo lang voordat je het in huis hebt, je er 4 tot 5x teveel voor betaald en terugsturen? Doe maar niet want dat kost je nog meer geld. Lieve mensen, het is beter om via een bekende site te bestellen en... maak van tevoren een foto en voer m in op Temu of Alie express, voordat je bestelt, de kans is groot dat t daar ook wordt aangeboden tegen veel lagere prijzen
Oplichters
Oplichters, bladblazer besteld en nooit geleverd. Site ook opeens niet meer online, na tijdje zijn ze er weer ineens🤔
KOOP HIER NIET! Noemen zich Belliza Amsterdam, maar zit ergens in Hoogeveen
Gewaarschuwd mens telt voor 2. Gr
Alles ging mis
Alles ging mis, het lijkt een Nederlandse site, maar er wordt gewoon Temu spul geleverd tegen Nederlandse prijs. Levering laat lang op zich wachten en annuleren of retourneren is niet mogelijk. Klantenservice reageert slecht.
Oplichters
Oplichters! Bestelling nog steeds niet ontvangen en klantenservice reageert niet.
Bestel er iets en je bent je geld…
Bestel er iets en je bent je geld kwijt….
2 mei al een badpak besteld
2 mei al een badpak besteld, vele mailtjes heen en weer gestuurd maar nog steeds mijn bestelling niet ontvangen!!! Dit is pure oplichting!!!
Eigenlijk is géén ster mijn ervaring…
Eigenlijk is géén ster mijn ervaring waard. Ik heb bij betreffende firma een badpak besteld. Helaas te klein, dus ik wil het item retourneren. Een eerste mail gestuurd voor een adres waar ik mijn item naar toe kan sturen. Na 3 mails met alleen maar win/win acties cq voorstellen nog steeds geen antwoord op een naar mijn mening toch simpele vraag. Gelukkig heb ik nog niets betaald en mijn probleem bij Klarna neergelegd.
Wordt vervolgd, maar ik heb mijn lesje geleerd.
Bestelling laat op zich wachten
Bestelling laat op zich wachten
Aangeven te willen annuleren maar dat kan niet aangezien de bestelling reeds onderweg zou zijn
Track en trace code is loos, staat altijd op dezelfde status van een onbekende vervoerder
Reacties op mailtjes zijn standaard geen echte antwoorden en oplossingen
Ik zal hier noooooit meer iets bij bestellen
oplichting
oplichting
niet bezorgd
dan verkeerde gegevens met volledig andere datum en locatie ontvangen
dan weer excuus
dan weer verificatie van adres ontvangen
standaard nep mails kortom geld kwijt en weer een ervaring rijker
I FEEL MISLEAD WITH BRAND NAME BEING USED AND YOU GOT A FAKE
Received the instyler pro max today which is not the actual brand they advertise with. After my complaint they told me I was responsible and had to read their policies.
I can't believe a company is advertising with a brand, and then send you a fake cheap version and puts the blame on customer. I feel mislead, especiallly as product is cheap quality not worth it, Never again, now I have to return it to London on my own expense
besteld en nooit ontvangen.
besteld en nooit ontvangen.
Had beter eerst reviews gelezen.
Na bijna 2 1/2 maand artikel ontvangen. Nooit meer!!!
Artikel besteld en betaald op 20 november. Op 1 februari pas ontvangen. Heb tijdens het afwachten maar geld teruggevraagd; toen was het artikel "net onderweg". Dat was op 23 december. Steeds contact gezocht met Belezza. Die reageerde steeds met excuses en een waardering voor mijn geduld.
ZERO IS ALL THEY DESERVE!!
if i could rate zero I would - BUYER BEWARE!!!!!
DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY!!!
THEY TAKE YOUR MONEY AND YOU WILL NEVER RECEIVE YOUR ORDER.
OPLICHTERS
OPLICHTERS! DIt is dropshipping, zie uitzending RADAR.
Dacht dat t safe was omdat Klarna met ze werkt, ook schande dat ze dat doen met oplichters.
Doe ook melding bij ACM, Consuwijzer, hoe meer des te beter zegt Consuwijzer, want dan kunnen ze Belleza aanpakken.
Er staat nergens dat product naar buitenland retour moet en dan is verboden bij wet.
Consuwijzer meld dat ik binnen de 14 dagen retour gemeld heb en dan is de koop hoe dan ook ontbonden en vervalt betalingsverplichting!! Ik wil retour sturen, maar wel in Nederland.
Reageren ook niet meer op me na verwijzing naar ACM Consuwijzer.
Mijn partner is advocaat en zal ook handelen als dat nodig blijkt
wrong item sent
Item was shipped quickly and I received it after about three weeks which is fine.
It looks like the photo. The quality is not great but I expected that somewhat.
However, I ordered a US size 7 shoe and they sent size 41, which is a US 11!!!
It is so big.
I have asked for a refund but it appears I’m still on the hook to pay for the shipping of the item they sent wrong!!! Basically I’m just spending money to make up for their mistake, that’s IF they even give me my money back.
NIKS Bestellen op deze website
NIKS Bestellen op deze website, zijn bedriegers!!!!
Horloge besteld
Eigelijk wilde ik helemaal geen ster geven -100
We hadden een horloge besteld. €95
Dezelfde vonden we terug op Ali express €16. We hadden na 2 min. Na bestelling reeds geannuleerd. Dat ging niet. De horloge kwam aan de deur en deze niet geaccepteerd. Maar ze hebben het pakket na 2 weken weer teruggestuurd naar ons. Nu moet het retour naar Albanië.
Afzetters!!! Ik heb er geen woorden voor. Je krijgt alleen maar standaard mails. Waardeloos bedrijf!!!!
Complete rotzooi, geld kwijt
Complete rotzooi, er wordt zogenaamd ' meedenkend' gereageerd als je wilt retourneren. Maar men geeft zogenaamde ' kortingsopties', waarbij je het product dat je niet wilt houden niet hoeft te retourneren in het kader van duurzaamheid. Ga nou toch weg zeg. Oplichterij. Geld kwijt....
En savoir plus sur les différents types d'avis.