Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Malafide dropshipping. Had eerst de reviews moeten lezen. Dom dom dom! Net als andere gedupeerden, lang moeten wachten. Je krijgt alleen AI gegenereerde antwoorden. Wilde na 2 dagen afzien van... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

liefst min ster zeeeeeeeeerrr lange verzend procedure bijna 2 maanden wachten en nog steeds NADA!!!! wordt aan het lijntje gehouden met dezelfde mails dat het eraan komt ook gevraagd... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben er in getuind: zwembroek besteld en werd geleverd, echter te klein (waarschijnlijk Chinese maat?). Dus retourneren....of toch niet: gebruiken een retouradres in Albanië (hogere retourkosten... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een slechte bedoeling. 19-2 vechtsport schoenen besteld, komen 12-3 pas aan terwijl gezegd was dat het binnen een week zou zijn. Komt het aan in een vuilniszak met Chinees label. Opgelicht dus… be... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Oplichters

Oplichters. Retourneren kan niet want ze sturen geen retourlabel. Contact opnemen lukt ook niet. Door Belezza Official inmiddels in een juridische proces met Klarna/Coeo beland . AFRADER!!!

17 novembre 2023

Bedrijf heel onbetrouwbaar

Bedrijf heel onbetrouwbaar. Levert rommel. En als je daarna contact met ze opneemt, reageren ze helemaal niet. Nooit wat kopen!!!! Heb problemen met een product. Werkt niet goed. Ben al dagen bezig om reactie te krijgen. Maar ze reageren helemaal niet. Retourneren is geen optie. Kost wel 30 euro. Moet naar Azie gestuurd worden. Dus pas op!!!!!

20 juin 2024

Wat ik heel gek vind

Wat ik heel gek vind, is dat ik betaalwijze via klarna heb, later betalen. Ik deze geannuleerd heb omdat ik alles retour stuur. Pakket nog wel thuis maar hebben het nu via klarna al bevestigd en is mijn factuur al volledig geannuleerd. En ik heb de spullen nog gewoon thuis.

Heb het idee dat ze naar de retouren niet eens kijken en daar niks meer mee wordt gedaan aangezien het naar Albanië gaat

22 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ga nooit in zee met Belleza

Ga nooit in zee met Belleza. Producten zijn rommel. En terugsturen kan alleen naar een adres in Albanië. De retourkosten bedragen 40 euro! Pure afzetterij. Moeten dringend hun naam wijzigen in Belleza.al.

2 mai 2024

Belleza pure oplichting

Belleza, pure oplichterij. Gezondheidsschoenen besteld, zijn plastic schoenen. Geprobeerd retour te sturen geen reactie en zijn ook telefonisch niet bereikbaar. Jammer van het geld, volgende keer weet ik wel beter.

21 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Het is een bedrijf dat misleid en…

Het is een bedrijf dat misleid en oplicht. Ik heb 3 artikelen besteld, na 8 mails verder krijg je steeds geautomatiseerde lulverhalen terug. Heel frustrerend en ik vind het schandalig dat klarna dit soort oplichtingsbedrijven in hun bestand heeft staan om garant te staan voor de vooruitbetaling van de financiën. Helaas trek je als consument aan het kortste eindje en innen ze hoe dan ook het geld omdat klarna alleen voor financiert. Maar ook ik ga niets betalen! Bestel aub niets bij dit oplichtingsbedrijf! Ze nemen niets retour! En kwaliteit is zeer slecht.

5 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ze weten overduidelijk het verschil tussen kunstof en leer niet, deze oplichters!

De schoenen waar heel duidelijk de omschrijving was leren heren schoenen zijn aangekomen en bleken volledig van kunstof/ plastic met daarin de tekst made in China! Dit zijn grote oplichters met hun ‘hoofdkantoor’ in het buitenland zodat aangifte doen wegens misleiding/ oplichting onmogelijk is. BESTEL HIER NIETS !! Je krijgt goedkope plastic troep uit China.

9 mars 2024

Oplichters

Blouse besteld maat L kreeg een kindermaatje thuisgestuurd , zegt dus al genoeg waar ze hun producten vandaan halen. Retour is niet aan te maken moet via de mail, via de mail wordt er niet gereageerd. Telefoonnummer wat ze op hun site hebben staan is buiten gebruik. Kortom NIET bestellen daar. Dat dit uberhaupt mogelijk is.

8 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Grote dief bestel hier nooit meer iets…

Grote dief bestel hier nooit meer iets op de deze website ik ben 79,99 euro kwijt aan jas dat ik terug gestuurd heb mijn geld niet terug en die jas heb ze ook niet terug gestuurd dus zien ze mij zeker niet meer terug grote oplichters ga gewoon om geld te doen

18 décembre 2022

1e klas oplichters

1e klas oplichters, de bestelde/geleverde zonnebril is een prul die nog geen euro waard is, opnieuw Chinese rommel wat je krijgt.
De beoogde bril Rebel ziet er totaal anders uit.
Deze website moet verboden worden.

3 avril 2023

Very bad quality Stay away

I ordered a pair of crocs. I did not realise they came from China who never get european sizes right. They arrived and it was simply such a poor quality and of course did not fit. Belezza states 100% guarantee or your money back. There is however no information as to how to return the items so I have thrown them out

10 mars 2023

Afzetters

Een bestelling gedaan, ontvangen, broek was defect en van de sokken die ik besteld heb krijg ik twee verschillende patronen.
mail gestuurd, er wordt gezegd dat ze het opnieuw zullen versturen. mail ontvangen dat het pakje verstuurd is... een maand later nog steeds niets ontvangen, terug gemaild en dan krijg ik het antwoord dat het probleem niet zo belangrijk is en dat ze het niet opnieuw kunnen opsturen en niet volledig kunnen vergoeden en ik 30% korting krijg op een volgende bestelling. Geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt om daar nog ooit iets te bestellen!
Ik heb via Paypal betaald dus daar ook een klacht naartoe gestuurd.

22 février 2023

!!!!!!OPLICHTERS!!!!!

!!!!!!OPLICHTERS!!!!!!

Pakketje op status geleverd maar nooit wat ontvangen. Rare chatbots als klantenservice, oftewel pure oplichting!

Internetfraude dus PAS OP!!!!

Mailtje naar politie gestuurd voor nader onderzoek.

19 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Beste, ik raad aan hier niets te bestellen.

Beste,
Dit bedrijf stuurt je van het kastje naar de muur en terug als het gaat om retours. Je krijgt geen duidelijke, zelfs geen wettelijke info op de website en nadien heb je plots alles fout gedaan. Mijn product werd beschadigd geleverd, maar enkel met track en trace code gaan ze dit oplossen... En als het dat niet is, dan is het wel iets anders. Ik heb bij elke gerechtvaardigde mail van mij, met ingesloten foto's van bewijsmateriaal, zowel over het product als over mijn mails en ingevulde retours telkens een drogreden terug gehad, zodat ze toch maar niets moeten doen. Dit bedrijf is niet enkel onprofessioneel, maar incapabel.

29 janvier 2023

NUL sterren

NUL sterren. Oplichters. Blokkeren deze website. Waarom is deze in GODSNAAM nog actief en mag deze in de lucht blijven? Overheid GRIJP IN!!!! NOOIT iets kopen bij deze website. Artikel op eigen kosten teruggestuurd en NOOIT meer iets gehoord of geld teruggekregen.

2 décembre 2022

Dit zijn echt oplichters

Dit zijn echt oplichters. Ik bestel een design vogel voederhuis van €39. Er is een filmpje van vogels die aan komen vliegen en op het bloemhuisje landen. Het artikel dat ik binnenkrijg is een miniatuurversie. Echt absurd. Er kan niet eens een musje op landen.
Retourneren mag je vervolgens zelf betalen. Voor een ander troeperig prul.

26 octobre 2022

Wat een vreemd bedrijf!!

Wat een vreemd bedrijf. Het lijkt of je bij een Nederlands bedrijf besteld door de betaalmogelijkheden. Gezien de inferieure kwaliteit en de moeizame communicatie geloof ik dat niet meer. Het lijkt onmogelijk wat te retourneren, Iets waar je gewoon recht op hebt als consument.
Ik blijf het proberen. MAAR ONDERTUSSEN, BESTEL ER NIETS!!

25 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Product niet als beloofd op de website

Product niet als beloofd op de website en doen moeilijk over terugzending. Helaas heb ik voordat ik bestelde niet eerder naar reviews gekeken. Maar helaas ben ik niet de enige die dit is overkomen, heb ik inmiddels in andere reviews gelezen. Een klachtencommissie lijken ze niet te hebben, want als je daar naar vraagt wordt daar niet op in gegaan. En zoals ik ook al in andere reviews las, je krijgt van verschillende medewerkers berichten terug, maar veelal komen dezelfde dingen naar voren zonder dat er echt naar een oplossing met de klant gezocht wordt. Ik ben iemand die houd van eerlijkheid, en ben dan ook aan het kijken hoe ik als gedupeerde klant ervoor kan zorgen dat zo min mogelijk mensen hier nog de dupe van worden. Dat kan natuurlijk door het plaatsen van reviews. Daarnaast heb ik begrepen als er veel klachten gemeld worden over dit bedrijf dat ACM Consuwijzer hier mogelijk meer mee kan doen dan wij als consument. Dus fijn als mensen die ook producten geleverd krijgen die niet voldoen aan de informatie die Belezza op de website presenteert, mensen die problemen ervaren met Belezza wat betreffende terug betalingen dit ook melden bij ACM Consuwijzer. Samen staan we sterk en kunnen we mogelijk andere mensen deze ervaring besparen

12 août 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus