Boendet var inte städat ordentligt och flera saker var trasiga, tex gardin, tallrikar och stolar. Men värst var inte detta, kan hända alla, men när jag hörde av mig efter ett par dagar så blev jag... Voir plus
Bengt-Martins grundades av två skidentusiaster, Bengt Berg och Martin Olsson, med visionen att göra fjällresor bättre, prisvänligare och enklare för alla att uppleva. Vår erfarenhet, kunskap och passion för fjällresor gör att vi kan erbjuda dig hjälp med att hitta det bästa boendet i fjällen. Vi erbjuder Sveriges största utbud av handplockade fjälldestinationer med boenden i både Sverige och Norge. Oavsett om du söker barnvänliga backar, utmaningar för proffsåkare, varierad utförsåkning eller milslånga längdspår – vi har en destination för dig. Våra fjällspecialister hjälper dig före, under och efter din bokning för att du ska kunna lägga ditt fokus på det roliga. Varmt välkommen att boka ditt boende hos oss på Bengt-Martins.
Romstadsvägen 2, 653 42, Karlstad, Suède
- 054-102400
- info@bengt-martins.se
- bengt-martins.se
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Fint boende - Vi hade en toppenvecka i Hafjell!
Supersmidigt att boka online! Vi hade en toppenvecka i Hafjell på påsklovet. Huset var rent och fint, med alla faciliteter som passade hela familjen- stora som små. Vi knäppte på oss skidorna utanför dörren och barnen kunde åka skidor ändå från toppen av fjället ner till dalen! Vi återvänder gärna :).
The house was clean and warm
The house was clean and warm, fully equipped kitchen. Good beds.
All 7 of us were happy.
Stugan var väldigt fin och ligger…
Stugan var väldigt fin och ligger perfekt
Dåligt städad stuga
Dåligt städad stuga. Översvämning i badrum vid dusch. Högljudd ventilation som inte kunde användas pga detta. Med tanke på priset så är dessa brister inte okej, rekommenderas ej.
Enkelt att boka och tydlig information…
Enkelt att boka och tydlig information hela vägen.
Nära till allt och bra med utrymme!
Vi var 4 familjer så stugan var väldigt bra utrymmesmässigt för oss. Det hade underlättat med någon enkel info kring skidförråd och wifikod. Snabba svar på våra frågor och dessutom utbyte av trasigt torkskåp under veckan. Lite slitet men funktionellt. Vi är nöjda och kan tänka oss hyra igen.
Som en fjällstuga ska vara
Bodde i Målvägen 1B. Mycket fin stuga med nyrenoverat kök och badrum.
Negativa aspekter:
-Att det skulle vara 150m till skidbussen stämmer dessvärre inte, var mycket längre än så.
-Dålig mobiltäckning i stugan
-Inget WiFi
-Endast SVT1&2 på TVn.
Dvs., allt var som det ska vara i en fjällstuga!
Enkel bra stuga
Lätt att få tag i nyckel, uppmärkt parkeringsplats nära boendet. Lätt utcheckning. Kommer absolut att bo här igen
/S
Fräsch stuga med toppenläge nära lift.
Har precis läst de senaste recensionerna och inser att vi nog haft tur med vår stuga. För allt var helt och rent. Kändes väldigt fräscht. Var ju också en enorm städlista inkl alla kort ni skulle ha, vilket vi gjorde. Tänker att det också var därför det var så rent och fint från föregående gäst. Perfekt läge. Bokar vi igen kommer jag se till att vi bokar samma stuga.
Nya moderna stugor som fungerade…
Nya moderna stugor som fungerade perfekt för vårt sällskap.
De få problemen vi hade togs om hand av stugvärden på en gång så det blev aldrig ett problem.
Vi var väldigt nöjda med boendet
Vi var väldigt nöjda med boendet. Vi var tre stycken plus en hund och vi hade egna sovrum. Stor, öppen planlösning med mikro, diskmaskin, öppen spis (som vi dock inte använde), bastu. Väldigt välkomnande med diskborste, maskindiskmedel mm. Lite mörk belysning, i övrigt mycket bra. Det enda som var synd var att vi inte kunde ta ett kvällsåk utanför knuten utan måste alltid ta bilen.
Skidresa med hund
Boendet var fräscht och passade 2 personer med hund väldigt bra, nära till liftar och backar. Personalen i receptionen och vid liftarna var trevliga och glada trots oväder.
Ingen svar på klage over mangler
vi var 19 personer der boede på Gammelseterhaugen i Kvitfjell i uge 6.
Selve hytten var fin, men der var tjekket op på de faciliteter der stod i beskrivelsen at der ville være
Stamp ´en i spaafdelingen kunne ikke tømmes for vand pga frosten. Så der kunne ikke komme nyt varmt vand i, og vi havde tekniker tilkaldt flere gange, og fik forkert vejledning. Mega utilfredsstillende. Vi fik derfor af den grund kun brugt den en enkelt gang.
Der var annonceret med et pool bord, som en af vores deltagede havde set frem til. Der var ingen fungerende kø´er til poolbordet - så det var ubrugeligt.
Da vi skulle ind i hytten virkede kodeboksen ikke. Havde fat i hjælpecenter Kvitfjell mange gange, som mente vi tastede forkert. Efter flere forsøg fik vi fat i hjælpecenter Hafjell som sendte sendte en tekniker som kunne konstatere at kodeboksen skulle have nyt batteri og genstartes. Der havde vi frosset foran hytten i en time...
Manualen til hytten lå i en skuffe i en skuffe . Så vi fandt den først på 4 dagen.
Men det som er mest utilfredsstillende - da det ellers er en dejlig hytte med plads til mange mennesker - er at jeg umiddelbart efter hjemkomsten skrev en klage til Bengt-Martins med de pågældende mangler, og jeg har endnu ikke fået svar på min klage. Det er simpelthen ikke godt nok.
Slitet
Ostädat. Låg trosor under sängen. Toasitsen var lös. Kaffebryggare trasig. 27 grader varmt under hela vistelsen.
Dåligt städat
Dåligt städat, trasiga delar på spisen. Nedre ugnsluckan hängde snett. Vissa delar i köksutrustning var inte diskade och dessvärre inte användbara då de var så gamla och slitna så att plasten var lös. Vi påtalade detta men det hände inget
Bra och ändamålsenlig stuga för vårt…
Bra och ändamålsenlig stuga för vårt behov. Kåpan över fläkten var trasig och det fanns väldigt mycket julsaker kvar, vilket kändes lite dystert då våren är i antågande. Men väldigt smidig bokning och upphämtning av nycklar. Vi har hyrt av Bengt-Martins förut och kommer gärna tillbaka.
Skøn lejlighed i favn vista Hafjell
Skøn lejlighed i favn vista Hafjell. Lidt bøvlet at finde dertil da byggeriet var så nyt at det ikke var på maps endnu. Alt fungerede perfekt. Det eneste vi kunne ønske var at der var sofaplads til alle overnattende.
Allt fungerade som förväntat med tanke…
Allt fungerade som förväntat med tanke på att stuglägenheten var av äldre modell och att inredning/utrustning var präglad av stugägarnas smak.
Men vi trivdes och läget var suveränt perfekt för oss.
Allt praktiskt kring incheckning/ nyckelbox fungerade bra för oss.

Réponse de Bengt-Martins
Fick ingen kontakt med kundservice
Fick ingen kontakt med kundservice, stugan låg på höjd & det var en lång backe dit som var en ren & skär isbacke. Ingen sand fanns tillgänglig & ej möjligt att få tag på kundservicen heller för att få hjälp med den biten.

Nem check in
Nem check in, skarp pris, lækker lejlighed tæt på pisten. Meget positiv oplevelse 👍