Bemötandet har varit toppen och stugan mötte förväntningarna. Det enda som eventuellt kunde skicka med var att det varken fanns salt eller peppar eller kaffefilter. Säkert vi som är ovana stughyrare m... Voir plus
Boendet var inte städat ordentligt och flera saker var trasiga, tex gardin, tallrikar och stolar. Men värst var inte detta, kan hända alla, men när jag hörde av mig efter ett par dagar så blev jag... Voir plus
Vi var väldigt nöjda med boendet. Vi var tre stycken plus en hund och vi hade egna sovrum. Stor, öppen planlösning med mikro, diskmaskin, öppen spis (som vi dock inte använde), bastu. Väldigt välkomna... Voir plus
Bengt-Martins grundades av två skidentusiaster, Bengt Berg och Martin Olsson, med visionen att göra fjällresor bättre, prisvänligare och enklare för alla att uppleva. Vår erfarenhet, kunskap och passion för fjällresor gör att vi kan erbjuda dig hjälp med att hitta det bästa boendet i fjällen. Vi erbjuder Sveriges största utbud av handplockade fjälldestinationer med boenden i både Sverige och Norge. Oavsett om du söker barnvänliga backar, utmaningar för proffsåkare, varierad utförsåkning eller milslånga längdspår – vi har en destination för dig. Våra fjällspecialister hjälper dig före, under och efter din bokning för att du ska kunna lägga ditt fokus på det roliga. Varmt välkommen att boka ditt boende hos oss på Bengt-Martins.
Romstadsvägen 2, 653 42, Karlstad, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Vi hade en fantastisk vecka på Lidvägen 11 a. Stugan var mysig och ombonad. Kanske lite stor för vårt sällskap då vi var två familjer med 4 barn. Det extra pentryt i källaren behövde vi inte använda men den öppna spisen på övervåningen ökade mysfaktorn varje kväll efter en lång dag i backen. Bastun som var utanför huset var rymlig och stor och mycket uppskattad.

Réponse de Bengt-Martins
Vi bokade över sportlovet vecka 7 en stuga av Bengt-Martin´s mellan torsdag-söndag i Sälen/Lindvallen på Buffertvägen 2. Vi var 7 personer i en stuga för 8. Den skulle rymma bastu, öppen spis och golvvärme i ett suterränghus. Det lät så bra! Man fick ta med sig egna lakan. (Tack o lov att vi gjorde det!) Kuddar och täcken fanns men de var bulligt söndertvättade till en del, med äckliga spår av både dreggel och kanske urin på kuddar och täcken. Vad vet jag. Bilder finns!
I ett av rummen fanns en tjocktv - typ från 1970-talen med en trasig fjärrkontroll. Tv:n bara flimrade när vi satte på den. När vi skulle laga mat fann vi en teflonkastrull där ytan på botten var sönderskrapad. Rentutav hälsovådlig att använda. Intill fanns en gjutjärnsgryta helt rostig...Inga kaffemuggar. En bisak.
Handtaget på dörren till badrum och bastun satt löst. Duschkranen droppade varmvatten oavbrutet. Någon ensam i stugan kunde blivit inlåst - för hur länge? Tills någon annan upptäckte det! Golvvärmen hade gett upp på vissa partier av vardagsrumsgolvet. Det gällde att sätta fötterna rätt under en längre tid. Det var ju ändå på marknivå med -17 grader utomhus. Den upplevda temperaturen var - 24 grader, sa väderleken.
Lamporna i fönstret saknade en glödlampa. I de andra satt två omaka glödlampor som ytterligare bekräftade vanvården. När vi hade gått omkring på golvet en dag var våra strumpor helt svarta av smuts. Städningen var sannerligen bara på ytan.
Vi kontaktade ansvariga via den QR-kod man hänvisade till för att påtala brister. Vi hade ju ändå betalat nästan 17.000:- för dessa dagar. Det första vi fick göra var att tillse den kontinuerliga vården av objektet. Bedrövligt då man har så kort tid att ägna sig åt skidåkningen.
En stackare från Bengt-Martin´s kom med två nya IKEA kuddar. De andra fem av oss skulle tydligen behöva använda de minst äckliga. Täckena förbisågs helt. Företagets springpojke skyllde på att tidigare gäster inte hade felanmält bristerna till uthyraren. Det godtog inte vi. En TV från 1970-talet... hade man inte hyrt ut sedan dess?! Då skyllde företagets representant på städfirman som städar. De ska fixa bristerna. Ett nonsens påstående för oss som inte kommit dit för att sköta Bengt-Martins logistik!
Vi fick en ny teflonstekpanna, två nya kuddar och en ny glödlampa och spruckna kaffemuggar.
Huset vi hyrde var noga valt. Det låg i en backe hundra meter från skidbacken i Sälen. Husets ursprungliga utförande var mycket bra men var verkligen inte till belåtenhet. Så små åtgärder som kunde gjort vår vistelse mycket trevligare. Nu fick vi bli på dåligt humör.
Varunamnet Bengt-Martin kommer vi att undvika framöver. De framhåller att de vill ge en bra prisbild till sina kunder.
Det var nog länge sedan både pris och vara gick hand i hand.

Réponse de Bengt-Martins
Jag har åkt Hurtigruten 3 olika gånger med olika fartyg - före och efter pandemin. Fantastisk kuststräcka från Bergen till Kirkenäs tur och retur! Jag tyckte lilla charmiga MS/Lofoten var helt underbar, men då gungar det lite mer än på de större båtarna, så har du svårt med sjösjuka välj en större båt.
Det blir mer intimt med en mindre båt, fast det finns mer att göra ombord på de större med gym, pool och bättre affär. Hytterna är uppgraderade och fina. Jag tycker mycket om maten, för det finns alltid mycket gott att äta. På det hela taget så har servicen varit över förväntan. Räkna med att du gör som jag och går upp ett par kilo.
Jag har en riktigt varm overall som klarar både kyla och nederbörd för jag vill helst sitta ute på däck för där får jag största möjliga naturupplevelse! Jag går alltid iland om vi är i tid och njuter av promenaderna.
Nordkap var en vacker utflykt, Saltströmmen nära Bodö var spännande, havsörnarna är fantastiska att se och vi var inne i den trånga Trollfjorden - imponerande och vackert. Glöm inte det lilla privata krigsmuseet i Svolvär som jag rekommenderar starkt! Domkyrkan i Trondheim är klart sevärd, fast gör det på egen hand, det är billigast. Gör ni allt blir det dyrt, jag har spritt ut det på 3 resor. Höstfärgerna i fjordarna var fantastiska!
Du kommer att träffa mycket trevligt folk från när och fjärran. Hoppas att även Du får en fin resa!
Mvh Lasse Länström
Ps. Extra tips: Åker du tåg över Hardangervidda, så gör ett stopp i Myrdahl, hyr cykel och hjälm och åk sakta ner längs Flåmsbanan och ta tåget upp igen - det är en helt otroligt vacker färd i naturen och tåget är charmigt!

Réponse de Bengt-Martins
Vi fick bra service av personalen som var snabbt på plats när vi behövde något, boendet låg med gångavstånd till skidbackar och restauranger vilket var toppen. Extra plus att vi inte behövde köa vid en reception varken vid in- eller utcheckning tack vare nyckelbox som satt på stugan, så smidigt. Tack!

Réponse de Bengt-Martins
Otroligt nöjd med Servicen och boendet vid vår vistelse under nyår! Enkelt och smidigt, snabbt svar vid frågor och funderingar. Rekommenderar starkt!

Réponse de Bengt-Martins
Bra service i samband med bokning och allt fungerade utmärkt på plats. Smidigt med SMS när stugan var klar och nycklarna kunde hämtas med kod i en box.

Réponse de Bengt-Martins
Synd att det inte finns noll stjärnor!!! Det hade ni fått! Noll! Så opraktiska stugor! Allrummet är på andra våningen men brant trappa! Det stod inte så i era reklam! Då hade vi aldrig beställt! Så besviken!! 21000 kr för noll bekvämlighet! Jag kommer att göra dålig reklam för era stugor!! Soffan är för 2 personer, vi är tre. Är det meningen att en ska sitta på golvet? Norklint stugorna i Stöten ! Boka INTE!!!

Réponse de Bengt-Martins
Första gången vi hyrde via Bengt-Martins. Bara hyrt via SkiStar tidigare. En otroligt fin stuga i Lindvallen. Smidigt att bara få en kod till en nyckelbox vid sidan av dörren på stugan. Samma med utcheckning. Avresestäd ingick så det gick otroligt smidigt! Fräsch och bra städad stuga! Kan varmt rekommendera!

Réponse de Bengt-Martins
EXTREMT DÅLIGA PÅ ALLA SÄTT, kommer till stugan för det enbart är 10 grader varmt, stolar som är sönder som dem sedan byter ut men GLÖMMER?? Låsa våran dörr när vi alla är iväg…. Ingen som svarar på telefonen när man ska försöka nå dem!!
ALLT SUGER BOKA VIA ANNAT ISTÄLLET
Tänk att komma till din ”stuga” i Sälen för 6+2 och upptäcka att bäddsoffan (+2) är den enda riktiga sängen! Dubbelrummet har inget(!) fönster, inte ens en glugg! Det är ett förråd med två 80cm sängar i. Loftet har en takhöjd på 1m 20 cm!! Tänk själva vill man vara där, känns det bra att krypa in? Där har man tryckt i 4 madrasser utan ben, sängen blir för hög annars…utan någon sängbelysning som iofs inte fins i förrådet med ”dubbelsängen” heller! När vi kommer till stugan och betalar för 3 nätter, strax under 10.000:-, möts vi av en djup mögeldoft av dekorationspumpor som stått sen…? Och en totalt ostädad stuga med snusdosor och gamla strumpor på golvet. När jag påpekar detta är Bengt Martins iskalla och vill inte på något sätt dra av på priset….ett riktigt bottennapp som är mitt första efter 20 år i Sälen! Varning för Bengt Martins!!
Företaget ställer höga krav på städning men i stugan fanns bara en liten trasa för både kök och toalett. Moppen var flera år gammal och gick inte att göra rent. Den såg ut som en gammal, grå rutten trasa.
Har hyrt från konkurrerande uthyrningsföretag i många år och har aldrig fått en anmärkning på min städning. Från Bengt-Martins fick jag faktura på 1700 kr att betala extra.
När jag framförde detta till Bengt-Martins var de arroganta och envisa och kunde inte alls ta till sig kritiken utan allt lades på mig som kund att det var mitt ansvar att se till att stugan är ren. Speglar och glas fick jag städa med min egen ren skjorta för som sagt materialet för städning fanns inte i stugan. Man kan inte ha så höga standarder och krav på städning om man inte satsar på städmaterial. Jättebesviken, kommer aldrig mer att hyra från Bengt-Martins.