Man fick inte kommincera med företaget. De fick ett mail fr Jula och bestämde sig fast jag var väldigt missnöjd. Jag köpte en spapool som slutade funka efter 9 dagar.... jag reklamerade och ville... Voir plus
Jag har varit kund hos Bestway i flera år och har vid flera tillfällen vänt mig till dem för råd och för att byta ut saker. Jag har upplevt att de har en av de bästa kundtjänsterna jag har stött på u... Voir plus
Demande des avis aux clients
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
jag har köpt en poolrobot från netonet som efter 10 - 15 städningar gått sönder. Roboten rör sig inte eller går knappt framåt.
Tog detta med netonnet som hänvisar mig till jag måste reklamera direkt med best Way då dem vill ha filmer och foton på det som hänt. Här har vi då första problemet då jag enligt konsumentlagen skall gå igenom dom jag köpt den av vs netonet.
Nu gjorde jag som dom sa och satte igång en cirkus som efter 1 månad förfarande inte är löst.
Efter att ha skickat mina uppgifter och filmklipp på roboten så måste jag skicka nya filer och bilder som visar roboten i olika lägen och vad den gör och inte gör. Vilket skräp företag gör på detta vis?????
Har aldrig känt mig så trött på ett företag man fått reklamera emot.
Nu ger jag upp detta och kommer gå på netonet igen för att få detta löst men innan det ska jag gladeligen skriva av mig på varenda sida jag kan hitta för betygsättning så fler kan varans för att handla av dem.
Tycker tyvärr inte att er kundtjänst kunde läsa innantill vad mitt problem var och hur jag hade gått tillväga för att felsöka själv utan jag fick hela tiden motfrågor som man inte hade behövt ställa om man hade läst mitt grundmejl där jag i mitt tyckte hade skrivit tydligt vad som var fel och vilka felsökningar som var gjorda men ändå fick jag flera gånger förklara att jag inte kan genomföra flera tester genom att pumpen ger felkod direkt jag trycker på Wifi-knappen.

Réponse de Bestway - Customer Service Sweden
Det tog månader att få mitt ärende löst pga ingen svarade på mina mejl.

Réponse de Bestway - Customer Service Sweden
A company that default to mistrusting their customers is not a long term successful company. Especially when they mistrust for small cheap things.
I will never buy anything from bestway again.

Réponse de Bestway - Customer Service Sweden
Tog alldeles för lång tid. Fick skicka in samma uppgifter flera gånger . Efter flera veckor Fick jag påminna om min skada innan något hände.

Réponse de Bestway - Customer Service Sweden
Man är såklart irriterande när man köpt något som går sönder direkt, men fick snabbt hjälp med utbyte som kom efter ca 5 dagar. Nöjd!
Skickade ett mail med beskrivning på problemet.
Bild på kvitto och modellen, fick till svar snabbt att det skickas en omg.
Jättesnabb och enkel service
Ingen avstämning inför leverans av ersättningsprodukt (2:a produkten) som nu står i affär och kommer säkert att fraktas tillbaka.
Sen ingen återkoppling på felorsak på produkten utan bara att den ska ersätta.

Réponse de Bestway - Customer Service Sweden
Fruktansvärt krångligt att få nya grejer när de är kommer trasiga delar i deras poolpaket

Réponse de Bestway - Customer Service Sweden
Jag köpte en spapool som slutade funka efter 9 dagar.... jag reklamerade och ville ha pengerna tillbaka då är inte rimligt att den slutar funka efter 9-10 dagar.
De tog över 3 veckor tills de svarade och sedan skickade de ersättnings pump. Nej jag är missnljd och vill ha pengerna tillbaka!!

Réponse de Bestway - Customer Service Sweden
Fick tydliga instruktioner fr Bestway för hur jag skulle gå tillväga med min reklamation. Dock förvånad/brydd att hela tre olika handläggare hos er sedan hanterade ärendet o kontakten med mig. Men jag upplevde ändå att mitt ärende hanterades bra och att Bestway var tillmötesgående.
Trasig pool, fick en ny, dock annan färg! Stort minus på enbart email kontakt.

Réponse de Bestway - Customer Service Sweden
Att reklamera en pump resulterade i en mailtråd som säkert höll på i över en vecka.
Förslag är att berätta vad ni vill ha i första mailet, alla etiketter, vad ni vill se osv. Nu blev det nya krav vid varje mail.

Réponse de Bestway - Customer Service Sweden
Deras snabba svar och att den del som lite otur hade gått sönder i min pool skickades omgående gör att man som kund blir riktigt nöjd och glad. Service i världsklass helt enkelt.
Fullfölja när man säger vad som saknas. Ni säger att ni har skickat delar som fattas till pol för över 1 vecka sedan. Det har ännu inte kommit.

Réponse de Bestway - Customer Service Sweden
För långa svarstider. Det saknades information i flera mail angående en reklamation. Jag var tvungen att få detaljer verifierat i separata mail, och med Bestways långa svarstider förlorade vi över en vecka på extra hantering.

Réponse de Bestway - Customer Service Sweden
Artig och trevlig kommunikation. Fick uppge telefonnummer, adress och annan information vid minst 3 upprepade tillfällen. Skapar irritation när man förutsätter att all denna information följer med under hela ärendet