BGAFOTOBUTIKK.NO Avis

4 264
TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra... Voir plus

God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Voir plus

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

4 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 264)

356 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra kundeservice!

Bra kundeservice!

3 décembre 2025

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Her må ansatte lære kundeservice

Her må ansatte lære kundeservice

19 mars 2026

Hei, Therese!
Så leit å høre at noe ikke har gått som det skulle 🌺
Vi kan ikke finne noen henvendelser hos oss på kundeservice fra din emailadresse, men ta gjerne kontakt på info@bgafotobutikk.no med informasjon om hva som har skjedd, så kikker vi på saken. Vi ønsker selvfølgelig at alle kunder skal være fornøyd med hvordan de blir bemøtt.

Bra produkt

Likte produktet, ikke for lang leveringstid

3 mars 2026

Hei Martine,
Takk for tilbakemeldingen din. Så hyggelig å høre at du likte produktet!
Vi tok en liten kikk på ordrene dine for å forstå leveringstiden bedre. Den ene ble bestilt søndag 1. februar, sendt allerede dagen etter og var fremme på hentestedet onsdag 4. februar. Den tok altså bare 3 arbeidsdager.
Du har også en senere ordre fra fredag 20. februar, hvor det ble valgt en rimeligere fraktmetode. Den brukte litt lengre tid og var fremme torsdag 26. februar, som tilsvarer 5 arbeidsdager.
Vi skjønner godt at ventetiden kan føles litt ekstra lang når man gleder seg til pakken sin. Vi prøver alltid å få varene avgårde så raskt som mulig. Hvis det haster litt ekstra neste gang, finnes det også et ekspressvalg som gir ordren en liten snarvei gjennom køen.
BGA-Teamet

Dere reagerte positivt da postsystemet…

Dere reagerte positivt da postsystemet sviktet her på Ålgård/Sandnes.

18 mars 2026

Hei, Kåre!
Takk for din omtale!
Så herlig å høre at du ble fornøyd, selv om det ble problemer med pakkeboksen lokalt!
Glad vi kunne løse dette smidig for deg.

Ønsker deg en fin dag,

Kjempefornøyd

Nettbutikken har et stort og godt utvalg. Jeg kjøpte 3 stk 50x70 rammer med glass og er superfornøyd. De var veldig bra pakka inn og jeg syns de kom raskt fram også. Her kommer jeg til å handle mer.

18 février 2026

Tusen takk!

Ganske treg leveranse og når rammen…

Ganske treg leveranse og når rammen først kom var det i dårligere kvalitet enn forventet.

10 février 2026

Hei Tom,

Takk for at du deler opplevelsen din!

Vi ser at du bestilte varer på egne mål, og at ordren din ble levert innen 7 arbeidsdager. For håndlagde produkter kan det dessverre være vanskelig å få kortere leveringstid, men vi har full forståelse for at det kan oppleves frustrerende når man venter på noe man gleder seg til.

Hvis du ikke er fornøyd med rammen din, har du selvfølgelig både angrerett og åpent kjøp i opptil 90 dager etter kjøpet. Dersom du mistenker at det er en feil med rammen, anbefaler vi at du reklamerer via chat eller sender en epost til info@bgafotobutikk.no ,så hjelper vi deg videre.

Ønsker deg en fin dag!

Veldig rask levering

Veldig rask levering. Fornøyd med kjøpet. Har kjøpt flere rammer hos BGA, og har de som min favoritt.

16 mars 2026

Hei, Monica,
Så utrolig hyggelig å høre!
Vi håper vi blir ditt førstevalg i flere framtidige rammebestillinger 😊❤️
Ønsker deg en fin dag,
BGA-teamet

Nydelig ramme, veldig fornøyd!

Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis målt rammen litt for lite til bilde!! Sånn går det når en holder på selv uten å få garanti fra mannen om at jeg hadde målt rett!!
Jeg sender nye mål til ny ramme i morgen! Veldig fornøyd med dere:-)

2 mars 2026

Hei,

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at du ble så fornøyd med rammen din.

Det er lett å gjøre en liten målefeil når man gjør alt selv, så det skjer fra tid til annen. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og vi ser frem til å motta de nye målene dine når du er klar til å bestille en ny ramme.

Takk igjen for de fine ordene!

Fin ramme, god bildekvalitet

Fin ramme, god bildekvalitet, rask levering

30 janvier 2026

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd.

Vi håper å få muligheten til å hjelpe deg igjen i fremtiden.

Nydelige produkter

Nydelige produkter. Jeg fikk en ramme med en liten defekt på. De ryddet fort opp i det og sendte meg en ny ramme.

12 février 2026

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er også godt å høre at vi raskt kunne hjelpe deg da du mottok en ramme med en liten defekt. Vi ønsker alltid å sørge for at kundene våre får produkter de er fornøyde med.

Takk igjen for tilliten, og hjertelig velkommen tilbake!

Speil

Rask levering

5 mars 2026

Hei, Pia ,
Takk for din omtale, så herlig å høre at det gikk raskt!
Vi håper at du også var like fornøyd med det som ble levert.
Ønsker deg en fin fredag!

+ Enkelt å finne det man trenger😊 Likte…

+ Enkelt å finne det man trenger😊 Likte at man kunne velge glass eller akryl👍💯
- Det tok lang tid før det ble sendt🫤

7 mars 2026

Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen din på Trustpilot.
Vi er glade for å høre at du syntes det var enkelt å navigere på nettsiden vår, og at du likte muligheten til å velge mellom glass og akryl. Samtidig beklager vi at det tok lengre tid enn forventet før bestillingen ble sendt.
Tilbakemeldingen din er veldig verdifull for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.
Tusen takk og ha en fin dag! 😊

BGAfotobutikk - kvalitet på alle plan!

God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett montering. 😄😄😄Utrolig bra!

Réponse de BGAFOTOBUTIKK.NO

Takk for at du delte tilbakemeldingen din på Trustpilot. Vi setter stor pris på innspillet ditt.

Vi ber deg vennligst om å kontakte oss på info@bgafotobutikk.no slik at vi kan hjelpe deg videre og finne en løsning på saken din. Vi håper å kunne forbedre opplevelsen din, og vi ville satt stor pris på om du vil vurdere å oppdatere anmeldelsen din når saken er løst.

Takk, og ha en fin dag!

Tipp topp

Tipp topp, alt i orden :)

Réponse de BGAFOTOBUTIKK.NO

Vi ber deg vennligst om å kontakte oss på info@bgafotobutikk.no slik at vi kan hjelpe deg videre og finne en løsning på saken din. Vi håper å kunne forbedre opplevelsen din, og vi ville satt stor pris på om du vil vurdere å oppdatere anmeldelsen din når saken er løst.

Takk, og ha en fin dag!

I desember 2025 kjøpte jeg rammer til…

I desember 2025 kjøpte jeg rammer til malerier samt 6 spesialtilpassede passepartout fra dere.

På grunn av manglende varer måtte jeg kontakte dere flere ganger og purre på ettersendelse av de manglende passepartoutene.

Etter nyttår mottok jeg den forsinkede pakken, som skulle inneholde 6 passepartout. Jeg var svært glad da jeg endelig kunne gjøre bildene klare for salg. Dessverre viste det seg etter åpning av pakken at den kun inneholdt 2 passepartout, og ikke 6 som jeg har betalt for.

Jeg må ærlig si at jeg er både skuffet og sliten av denne situasjonen. Jeg forventet en profesjonell og ryddig behandling, men den gjentatte mangelen på leveranse har svekket min tillit til deres firma.

Jeg ber om en snarlig avklaring og informasjon om hvordan dere vil løse denne saken.

Mvh Sylwia Komajda Sikora

1 février 2026

Hei, Sky,
Vi ser at alle varer skulle ha vært med i din opprinnelige ordre, fordelt på 2 pakker. Dessverre har det ikke vært mulig å sende passepartoutene i en egen forsendelse slik du hadde ønsket deg, men 2 og 2 rammer og passepartouts har blitt fordelt i 2 pakker.
Jeg ser at du har skrevet til oss og informert om at ingen passepartouts var med i pakken, men vi ser på bildene at rammene fortsatt er plastet sammen. Passepartouts legges normalt mellom rammer for å unngå skader.
Vi har likevel opprettet en erstatningsordre til deg, men pga en tastefeil ble det sendt ut 2 pasepartouts (i ulike størrelser) istedenfor 5x av den ene størrelsen.
Det er vi lei for.
Vi har kontaktet deg på email, og venter på svar.

Ønsker deg en fin dag!

Enkelt å bestille på nettsiden og raskt…

Enkelt å bestille på nettsiden og raskt levert.

15 janvier 2026

Hei,

Tusen takk for din fine anmeldelse! Vi er glade for å høre at du opplevde det som enkelt å bestille på nettsiden vår, og at leveringen var rask.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å få hjelpe deg igjen ved en fremtidig bestilling.

Ha en fin dag!

Fine rammer av god kvalitet

Fine rammer av god kvalitet. Godt innpakka.

Hei,

Tusen takk for din fine anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med rammene og at de kom godt innpakket frem til deg. Det betyr mye for oss.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen ved en fremtidig bestilling.

Hei Anne Mari,

Tusen takk for den flotte 5-stjerners tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet og at du vil anbefale det videre. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi håper å se deg igjen hos BGA!

Hei Bjørn,

Tusen takk for 5-stjerners vurderingen.

Så hyggelig å høre at rammen passet perfekt! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Håper du får mye glede av rammen, og vi hjelper deg gjerne igjen hos BGA en annen gang.